josephnba Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Rozmywać można temat tak jak próbowałeś to robić w sprawie aborcji u nieletniej zgwałconej, podając statystykę że chodziło o dosłownie kilka przypadków. Nie jest ważne czy jeden czy 1000. To zawsze jest tragedia i nasze tekturowe przepisy powinny regulować również te jednostkowe przypadki 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Dlatego w jednej ustawie by można było zaostrzyć kary za lincz i za jazdę po pijaku. Przymusowa kastracja by takie osoby nie rozmnażały się nie rozmnażały i do tego 20 lat więzienia. Oczywiście zbrodnie, które się nie przedawniają Jestem w 100% za Rozumiem czemu bronisz pijanych, swój swego zawsze poprze Edytowane 18 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Rozmywać można temat tak jak próbowałeś to robić w sprawie aborcji u nieletniej zgwałconej, podając statystykę że chodziło o dosłownie kilka przypadków. Nie jest ważne czy jeden czy 1000. To zawsze jest tragedia i nasze tekturowe przepisy powinny regulować również te jednostkowe przypadki Rozumiem czemu bronisz pijanych, swój swego zawsze poprze Jak bronię pijanych? Właśnie napisałem, by pijanych kierowców kastrować i wsadzać do więzienia na 20 lat. Wyjaśnisz mi w jaki sposób ich bronię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Pisząc że to nie pijani kierowcy stanowią problem na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 5 minut temu, josephnba napisał(a): Pisząc że to nie pijani kierowcy stanowią problem na drogach 82% ofiar śmiertelnych wypadków w Polsce było na skutek trzeźwych. Ale zgadzam się, kastracja i więzienie dla pijanych kierowców i dla uczestników linczu. Dobry sposób by zmniejszyć ilość zwyroli na ulicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, RappaR napisał(a): 82% ofiar śmiertelnych wypadków w Polsce było na skutek trzeźwych. Ale zgadzam się, kastracja i więzienie dla pijanych kierowców i dla uczestników linczu. Dobry sposób by zmniejszyć ilość zwyroli na ulicach. Przy okazji jeszcze dodajmy pijanych lekarzy No i oczywiście osoby stosujące przemoc wobec dzieci O tym zapomniałeś Zajrzałem do słownika PWN i masz rację. Osoby które dopuściły się linczu powinny być karane z pełną surowością. To jakby nie patrzeć morderstwo Edytowane 18 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 7 godzin temu, RappaR napisał(a): 82% ofiar śmiertelnych wypadków w Polsce było na skutek trzeźwych. to teraz warto zastanowić się, czy na co dzień 18% kierowców na polskich drogach jest pijanych i jeśli jednak jest ich mniej, to co z tego wynika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 19 minut temu, eMeS napisał(a): to teraz warto zastanowić się, czy na co dzień 18% kierowców na polskich drogach jest pijanych i jeśli jednak jest ich mniej, to co z tego wynika? Warto też zwrócić uwagę jak duży procent przestępców w Polsce to Polacy i jak to powinno wpłynąć na przyjmowanie uchodźców z krajów islamskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 32 minuty temu, fluber napisał(a): Warto też zwrócić uwagę jak duży procent przestępców w Polsce to Polacy i jak to powinno wpłynąć na przyjmowanie uchodźców z krajów islamskich Za kierownica nie zobaczysz chyba pijanych islamistów. Tu poprosze o twoje bardziej precyzyjne zdanie bo bardzo szeroko poszedłeś. Od dawna twierdze ze się idealnie nadajesz do polityki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Przy okazji jeszcze dodajmy pijanych lekarzy Z ciekawości u jakich jeszcze grup społecznych jakiekolwiek picie alkoholu uważasz za bycie zwyrodnialcem? 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Zajrzałem do słownika PWN i masz rację. Osoby które dopuściły się linczu powinny być karane z pełną surowością. To jakby nie patrzeć morderstwo Lincz nie musi się skończyć morderstwem. 3 godziny temu, eMeS napisał(a): to teraz warto zastanowić się, czy na co dzień 18% kierowców na polskich drogach jest pijanych i jeśli jednak jest ich mniej, to co z tego wynika? Że bycie pijanym znacznie zwiększa ryzyko spowodowania wypadku? Pewnie dlatego, by takie praktyki zminimalizować, jest to bardzo surowo karane w polskim prawie. 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Za kierownica nie zobaczysz chyba pijanych islamistów. Tu poprosze o twoje bardziej precyzyjne zdanie bo bardzo szeroko poszedłeś. Od dawna twierdze ze się idealnie nadajesz do polityki. Po czym wnioskujesz, że za kierownicą nie zobaczyć pijanych islamistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 12 minut temu, RappaR napisał(a): Lincz nie musi się skończyć morderstwem. Nie ja napisałem definicję linczu w słowniku języka polskiego, nie mam więc prawa podważać tego co jest tam napisane To przywilej ludzi twojego pokroju Jeśli chodzi o zawody co do których uważam że pijani pracownicy to c***e, muszę przyznać że chyba w każdym mozliwym zawodzie poza testerem wódki pijane osoby zasługują tylko na pogardę i zwolnienie z pracy To samo tyczy się pijanych kierowców. Każdy bez wyjątku to ludzki odpadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, josephnba napisał(a): Nie ja napisałem definicję linczu w słowniku języka polskiego, nie mam więc prawa podważać tego co jest tam napisane (1.1) książk. rodzaj samosądu, wymierzenie przez tłum kary (szczególnie śmierci) na osobie posądzanej o przestępstwo bez przeprowadzenia sprawy sądowej[1][2] Hasło „lynch” w: Michał Arct, Michała Arcta słownik wyrazów obcych, wydanie ósme, Wydawnictwo M. Arcta w Warszawie, Warszawa 1928, s. 168. Skocz do: Hasło „linch” w: Wielki słownik wyrazów obcych, praca zbiorowa, pod red. Mirosława Bańki, PWN, Warszawa 2008, ISBN 978-83-01-14455-5, s. 747. 7 minut temu, josephnba napisał(a): Jeśli chodzi o zawody co do których uważam że pijani pracownicy to c***e, muszę przyznać że chyba w każdym mozliwym zawodzie poza testerem wódki pijane osoby zasługują tylko na pogardę i zwolnienie z pracy Czyli w sumie każdy kto napił się w swoim życiu alkoholu poza testerem wódki zasługuje na pogardę i zwolnienie z pracy? Bo generalnie każdy ma zawód. 10 minut temu, josephnba napisał(a): To przywilej ludzi twojego pokroju Jak widać słownik PWN ma inne zdanie. Ale ciężko mówić o słownikach z osobą, która nie zna podstaw ortografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, RappaR napisał(a): (1.1) książk. rodzaj samosądu, wymierzenie przez tłum kary (szczególnie śmierci) na osobie posądzanej o przestępstwo bez przeprowadzenia sprawy sądowej[1][2] Hasło „lynch” w: Michał Arct, Michała Arcta słownik wyrazów obcych, wydanie ósme, Wydawnictwo M. Arcta w Warszawie, Warszawa 1928, s. 168. Skocz do: Hasło „linch” w: Wielki słownik wyrazów obcych, praca zbiorowa, pod red. Mirosława Bańki, PWN, Warszawa 2008, ISBN 978-83-01-14455-5, s. 747. Czyli w sumie każdy kto napił się w swoim życiu alkoholu poza testerem wódki zasługuje na pogardę i zwolnienie z pracy? Bo generalnie każdy ma zawód. Wydaje mi się że nie ma lepszej definicji niż taka ze słownika języka polskiego. Ta jest legotna, a każda inna można sobie w internecie wymyślić, jak płaską ziemię Oczywiście nie ,zrozumiałes, co nie jest zaskoczeniem Wyraźnie napisałem "pijani pracownicy" Tłumacząc na język alkoholików Pijesz w robocie jesteś śmieciem, przychodzisz pijani do roboty jesteś śmieciem Idź na terapię i przy okazji na kurs czytania ze zrozumieniem no niestety poziom edukacji po reformie AWSu dał się ci mocno we znaki Edytowane 19 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Godzinę temu, josephnba napisał(a): Wydaje mi się że nie ma lepszej definicji niż taka ze słownika języka polskiego. Ta jest legotna, a każda inna można sobie w internecie wymyślić, jak płaską ziemię I podałem ze słownika języka polskiego. Masz przypis. https://wsjp.pl/haslo/podglad/73454/lincz Tutaj masz oficjalny słownik Polskiej Akademii Nauk Godzinę temu, josephnba napisał(a): Wyraźnie napisałem "pijani pracownicy" Tłumacząc na język alkoholików Pijesz w robocie jesteś śmieciem, przychodzisz pijani do roboty jesteś śmieciem Z tego co wiem pracownikiem jesteś przez cały czas posiadania umowy. Bycie pracownikiem, a bycie w robocie to nie jest to samo. Godzinę temu, josephnba napisał(a): Idź na terapię i przy okazji na kurs czytania ze zrozumieniem no niestety poziom edukacji po reformie AWSu dał się ci mocno we znaki Już mam datę terapii. Kiedy najebany uderzę dziecko albo będę w tłumie kopał leżącego. Edytowane 19 Lutego przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Odpisałem ci soczyście, ale po chwili uznałem że mnie to już nudzi więc odpuszczam Edytowane 19 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 6 godzin temu, RappaR napisał(a): Z tego co wiem pracownikiem jesteś przez cały czas posiadania umowy. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 5 godzin temu, fluber napisał(a): Już chyba ustaliliśmy że deltusia i wybiórczej nie cytujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Już chyba ustaliliśmy że deltusia i wybiórczej nie cytujemy Chętnie dodam do tej listy Trumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, fluber napisał(a): Chętnie dodam do tej listy Trumpa To na szczęście nie w tym temacie Koleś jest pojebany, naprawdę zaczynam się bać o najbliższą przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 29 minut temu, josephnba napisał(a): To na szczęście nie w tym temacie Koleś jest pojebany, naprawdę zaczynam się bać o najbliższą przyszłość Nie, on po prostu zauważył, że usa pod wieloma względami zaczyna przypominać kraj trzeciego świata i że udawanie że jest się królem świata, kiedy się nim nie jest, zaczyna doprowadzać Amerykę do ruiny. Dlatego zamierza skupić się na sprawach wewnętrznych i odpuścić angażowanie amerykańskich zasobów gdzie tylko się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi