fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego https://x.com/obserwujesobie/status/1888277024260673571 Czy od czasu wygranej platformy macie 30 procent niższe rachunki za prąd i tylko mnie coś omija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 57 minut temu, fluber napisał(a): https://x.com/obserwujesobie/status/1888277024260673571 Czy od czasu wygranej platformy macie 30 procent niższe rachunki za prąd i tylko mnie coś omija? Na razie to społeczeństwo się boryka z efektami zamrażania cen przez PiS przed wyborami Tak więc nie, nie mamy niższych rachunków Tyle że mnie na takie zwyżki stać, gorzej z tymi którym wmówiono że zamrażanie cen jest ok Oni teraz krzycza ze obecny rząd jest zły (jest zły z innych powodów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Tyle że mnie na takie zwyżki stać, gorzej z tymi którym wmówiono że zamrażanie cen jest ok A nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 46 minut temu, josephnba napisał(a): Oni teraz krzycza ze obecny rząd jest zły (jest zły z innych powodów) A który był dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Godzinę temu, fluber napisał(a): A nie jest? A jest? Przypomnij sobie jaki zamieszki i strajki wywoływały sztucznie regulowane ceny w przeszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 15 minut temu, josephnba napisał(a): A jest? Przypomnij sobie jaki zamieszki i strajki wywoływały sztucznie regulowane ceny w przeszłości Moim zdaniem ceny niektórych dóbr powinny być chronione przed nagłymi podwyżkami lub wzrostami. Mam tu na myśli ceny dóbr podstawowych.zaliczam do nich prąd - na prąd powinno być stać każdego - rencistę, emeryta, osobę na zasiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 28 minut temu, fluber napisał(a): Moim zdaniem ceny niektórych dóbr powinny być chronione przed nagłymi podwyżkami lub wzrostami. Mam tu na myśli ceny dóbr podstawowych.zaliczam do nich prąd - na prąd powinno być stać każdego - rencistę, emeryta, osobę na zasiłku. Tylko prąd? Jedzenie nie jest potrzebne do życia, leki, woda i odprowadzenie ścieków czy wywóz śmieci też nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tylko prąd? Jedzenie nie jest potrzebne do życia, leki, woda i odprowadzenie ścieków czy wywóz śmieci też nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Czy na farmie kazali wam tylko prąd trzepać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Czy na farmie kazali wam tylko prąd trzepać? masło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 49 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tylko prąd? Jedzenie nie jest potrzebne do życia, leki, woda i odprowadzenie ścieków czy wywóz śmieci też nie? jak z tego posta Godzinę temu, fluber napisał(a): Moim zdaniem ceny niektórych dóbr powinny być chronione przed nagłymi podwyżkami lub wzrostami. Mam tu na myśli ceny dóbr podstawowych.zaliczam do nich prąd - na prąd powinno być stać każdego - rencistę, emeryta, osobę na zasiłku. doszedłeś do 'tylko prąd'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 13 minut temu, julekstep napisał(a): jak z tego posta doszedłeś do 'tylko prąd'? Ja doszedłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Teraz, Pablo81 napisał(a): Ja doszedłem? Ktokolwiek kto pisal z Twojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 50 minut temu, Koelner napisał(a): masło Tak, jeszcze masło. Jestem za tym, żeby ceny niektórych dóbr podstawowych, jak masło były zabezpieczone przed nagłymi podwyżkami. 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Ktokolwiek kto pisal z Twojego konta Ja wyszczególniłem prąd z puli dóbr podstawowych? To chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 19 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ja wyszczególniłem prąd z puli dóbr podstawowych? To chyba nie. Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Jedzenie nie jest potrzebne do życia? Serio próbujesz przekonać @julekstep, że zadałeś to pytanie na serio z powodu niewiedzy?:) 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Jedzenie nie jest potrzebne do życia, leki, woda i odprowadzenie ścieków czy wywóz śmieci też nie? Btw. Powiedziałbym, że nie wszystkie pozycje na tej liście to ten sam tier:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Serio próbujesz przekonać @julekstep, że zadałeś to pytanie na serio z powodu niewiedzy?:) Serio na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Serio na serio Ale dlaczego chcesz, żeby @julekstep uważał Cię za kretyna? Po co Ci to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 5 minut temu, fluber napisał(a): Ale dlaczego chcesz, żeby @julekstep uważał Cię za kretyna? Po co Ci to? Wyjdź z psem na spacer czy coś. Znowu zaczynasz ad auditorem, co tylko świadczy o tobie. Nienajlepiej niestety. Ta nieudolna próba obrazy z super sprytnym zabiegiem jakim jest znak zapytania na koncu też jest raczej mierna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wyjdź z psem na spacer czy coś. Znowu zaczynasz ad auditorem, co tylko świadczy o tobie. Nienajlepiej niestety. Ta nieudolna próba obrazy z super sprytnym zabiegiem jakim jest znak zapytania na koncu też jest raczej mierna Ale to nie jest żadną próba obrazy. To, że jesteś poniżej przeciętnej inteligencji na forum nie oznacza, że jest to obraźliwe. Tak po prostu jest. Dlatego czasem zadajesz pozbawione sensu pytania. Tylko nie wiem po co to robisz, dlatego zapytałem. Tylko, że Ty nawet nie masz świadomości, że zadajesz głupie pytania. Więc chyba lepiej będzie jak ja Ci to napiszę. Twoje pytanie było głupie. Próby przekonywania Julka, że pytasz serio też były głupie. Nie wiem po co to sobie robisz. Prawdopodobnie tego po prostu nie rozumiesz. I nie próbuje Cię teraz obrazić. Próbuje Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi