Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, jack napisał(a):

Najlepsze, że ten troll dobrze o tym wie i pierdoli tu kocopoły bawiąc się w Kurskiego i testując co ludzie pamiętają z miliona afer PIS 

Jego trzeba zawsze sprawdzać. Dla niego prawda to rzecz względna.

7 minut temu, DRK napisał(a):

Tutaj Owsiak rechota z sepsy. 

A właściwie z ,,sepsy". 

Trochę ucięte. 

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Jego trzeba zawsze sprawdzać. Dla niego prawda to rzecz względna.

Na ten moment pokazałem status WOŚP,status profeto, oświadczenie fundacji Orlen, oswiadczenie fundacji pzu i oświadczenie rzecznika RPO. 

Z Waszej strony dostałem:

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Dla niego prawda to rzecz względna.

9 minut temu, jack napisał(a):

ten troll pierdoli tu kocopoły 

Itp.

2 minuty temu, jack napisał(a):

Najlepsze, że ten troll dobrze o tym wie i pierdoli tu kocopoły bawiąc się w Kurskiego i testując co ludzie pamiętają z miliona afer PIS 

#💯psychoPoparcia

Klecha "Salceson" to sobie może dzisiaj co najwyżej zamiast zdrowasiek klepać "świat zza krat, nie taki kororowy by nienawidzieć Bodnara miałem powód nowy" na zmianę z "żeby pajda pbyła mała". 

#justiceforJurekOwsiak

Teraz, fluber napisał(a):

Na ten moment pokazałem status WOŚP,status profeto, oświadczenie fundacji Orlen, oswiadczenie fundacji pzu i oświadczenie rzecznika RPO. 

Z Waszej strony dostałem:

Itp.

I znowu kłamiesz, bo wrzuciłem też dane co i za ile WOŚP zakupił dla powodzian. A serwujesz tu wybiórcze fakty próbując sprowadzić grzeszki księdza Olszewskiego do rzekomej niezgodności wydatków ze statutem. Pół biedy jakbyś po prostu tak odbierał tę sytuację, ale pewnie pamiętałeś wszystkie fakty i kłamiesz, mataczysz i kręcisz.

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Trochę ucięte

Racja. Tu dłuższa wersja. 

Słychać, że fani zrozumieli o jaką sepsę chodzi. 

I nie chodzi mi o to za co tam oni PiS uważają - należy mu się.

Chodzi o to, że kasa z fundacji poszła na propagandowe  billboardy o zabarwieniu politycznym. 

Które wprost są sprzeczne ze statutem fundacji, ale i tak

To jak są sprzeczne to to zgłoś. 

Problemem jest to, że znając całość faktów budowałeś tu kłamliwą analogię pomiędzy WOŚP a księdzem, że rzekomo w obydwu sytuacjach chodzi o sam statut.

3 minuty temu, DRK napisał(a):

Chodzi o to, że kasa z fundacji poszła na propagandowe  billboardy o zabarwieniu politycznym. 

To już w ogóle koledzy ignorują, choć jest to oczywiste wydawanie pieniędzy wbrew statutowi i podstawa do odebrania platformie dotacji partyjnej.

Szkoda, że kiedy WOŚP dostaje z ssp kasę na reflektory (i obsługę zakupu reflektorów) a wcześniej WOŚP wydaje na banery to łączenie kropek jest trudniejsze niż w przypadku gościa, który siedzi za lewe faktury 

Teraz, Pablo81 napisał(a):

To jak są sprzeczne to to zgłoś. 

Problemem jest to, że znając całość faktów budowałeś tu kłamliwą analogię pomiędzy WOŚP a księdzem, że rzekomo w obydwu sytuacjach chodzi o sam statut.

Przecież to @agresywnychomik napisał, że chodzi o to, że fundacja nie mogła dostać kasy ze względów formalnych. Ja tylko posłużyłem się analogią do tego argumentu. Argumentu, który podał ktoś inny. Czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie jest trudne.

I gdzie mam to zgłosić? Do sądu na losowanie sprawy? Do nowego komendanta policji? Do trybunału konstytucyjnego? Do sądu najwyższego?

4 minuty temu, fluber napisał(a):

To już w ogóle koledzy ignorują, choć jest to oczywiste wydawanie pieniędzy wbrew statutowi i podstawa do odebrania platformie dotacji partyjnej.

Szkoda, że kiedy WOŚP dostaje z ssp kasę na reflektory (i obsługę zakupu reflektorów) a wcześniej WOŚP wydaje na banery to łączenie kropek jest trudniejsze niż w przypadku gościa, który siedzi za lewe faktury 

Przecież to @agresywnychomik napisał, że chodzi o to, że fundacja nie mogła dostać kasy ze względów formalnych. Ja tylko posłużyłem się analogią do tego argumentu. Argumentu, który podał ktoś inny. Czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie jest trudne.

I gdzie mam to zgłosić? Do sądu na losowanie sprawy? Do nowego komendanta policji? Do trybunału konstytucyjnego? Do sądu najwyższego?

Przez taką bierność dajesz ciche przyzwolenie.

Bo wolę brać kasę z kpo niż cierpieć biedę po paru latach rządów Tuska 

Skrajny merkantylizm :(

Gdzie te elity naukowe z dawnych lat...

Bo wolę brać kasę z kpo niż cierpieć biedę po paru latach rządów Tuska 

3 minuty temu, jack napisał(a):

To, że manipulujesz faktami. I robisz to z pełną premedytacją. Na takich jak A wystarczy. Zawsze jakiś sukces. Brawo!

Nie musisz mi przypominać na kogo nie działają fakty zgodnie z efektem DK

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Elity biorą jeszcze więcej hajsu niż ja.

Poza tym nikt za mnie nie wykarmi mojego psa i kota 

Edytowane przez fluber

19 minut temu, DRK napisał(a):

No i idziesz siedzieć koliego! :(

2 godziny temu, fluber napisał(a):

XD

Gdybym napisał, że za to iż Owsiak sprzedaje z zyskiem akcesoria z logo wośp i za to, że rząd przekazał mu pieniądze na pomoc powodzianom na co WOŚP nie spełnia wymogów formalnych, bo nie ma tego w celach statutowych, powinno się go aresztować na rok, trzymać w kajdankach zespolonych i głodzić to byś stwierdził, że jestem jebniety, co nie?

Rozmywasz temat Olszewskiego Owsiakiem bo wiesz że to chwyci i odwróci uwagę od głupoty którą napisałeś o tym złodziejskim księdzu 

Ja chętnie pogadam o tym ile kasy ukradł i zagarnął Olszewski i jakie to tortury przeszedł 

Poza siedzeniem w kajdankach przy długim przesłuchaniu 

Godzinę temu, fluber napisał(a):

A potem się dziwić stereotypom o służbach mundurowych 

Jeśli myślisz że będę ubolewał nad losem osadzonych w więzieniach to się k**** grubo zdziwisz 

Porównaj sobie dobowe wydatki na utrzymanie więźnia z wydatkami na utrzymanie pacjenta w szpitalu i poznasz moje zdanie na to czy powinno się k***y, złodziei, morderców, gwałcicieli i innych przestępców rozpieszczać 

Dla mnie powinni zapierdalać na przodku w kopalni po 8h a kasa powinna zasilać budżet 

Edytowane przez josephnba

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

Rozmywasz temat Olszewskiego Owsiakiem bo wiesz że to chwyci i odwróci uwagę od głupoty którą napisałeś o tym złodziejskim księdzu 

Ja chętnie pogadam o tym ile kasy ukradł i zagarnął Olszewski i jakie to tortury przeszedł 

Poza siedzeniem w kajdankach przy długim przesłuchaniu 

Olszewski w świetle prawa jest niewinny a RPO potwierdził, że był niehumanitarnie traktowany. Taki jest stan faktyczny. Według prawa jesteś takim samym złodziejem i oszustem jak Olszewski 

Skończy się na tym, że zgłosi to niehumanitarne traktowanie to europejskich sądów a Polska czyli między innymi Ty, jeszcze zapłacą mu odszkodowanie. 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Olszewski w świetle prawa jest niewinny a RPO potwierdził, że był niehumanitarnie traktowany. Taki jest stan faktyczny. Według prawa jesteś takim samym złodziejem i oszustem jak Olszewski 

Skończy się na tym, że zgłosi to niehumanitarne traktowanie to europejskich sądów a Polska czyli między innymi Ty, jeszcze zapłacą mu odszkodowanie. 

Już wyciągam portfel 

Jeśli go nie skażą to są pizdami a ci co go bronią są współwinni bo sami mu tę kasę dawali i wiedzieli po co ja dają 

No i pytam o TORTURY 

nie o niehumanitarne traktowanie w postaci kajdanek 

Użyłeś słowa tortury więc czekam 

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

Już wyciągam portfel 

Jeśli go nie skażą to są pizdami a ci co go bronią są współwinni bo sami mu tę kasę dawali i wiedzieli po co ja dają 

No i pytam o TORTURY 

nie o niehumanitarne traktowanie w postaci kajdanek 

Użyłeś słowa tortury więc czekam 

Uważam, że brak dostępu do pożywienia i kajdanki zespolone przez 15 godzin przesłuchania bez przerwy to tortury.

Polecam też poczytać o domniemaniu niewinności.