Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Fakt, Nawrocki jest beznadziejny + co ciekawe PiS nie robi nic żeby ten ujowy wizerunek poprawić.

Oni myślą że wygrają anty PO? To jest bardzo życzeniowe myślenie.

Nie wiem co oni myślą, ale Duda przynajmniej dobrze przemawiał a w przypadku Nawrockiego ja tu za bardzo nie widzę zalet.

Rząd ma najbardziej negatywne (w kontekście oceny działań )notowania po roku ever a nie wygląda żeby Trzaskowski był w jakikolwiek sposób zagrożony 

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Bo to są tematy zastępcze. Handel in vitro lgbt czy Owsiak. Ja tam wolę istotę sprawy czyli uważnie obserwować będę rozliczenie afer o podłożu finansowym grubszego kalibru. Tematy którymi się tak gorączkujecie to kaliber przywłaszczenia tysiąca złotych powiedzmy np w lewych delegacjach czy tankowaniu samochodu na wakacjach. Mało istotne społecznie choć pokazuje etykę rządzących. Mnie interesują te grubsze sprawy za grubsze kwoty a Wy się martwicie o to że policja jest nadpobudliwa/przewrazliwiona/lub działa niewłaściwe. 

Oki. To czekam rozliczenia wydania 3 mld złotych na spółkę w likwidacji i to jakie kto dostał wtedy lewe pensje. 

Godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

Byłeś to wiesz, nie? :)

Nie byłem nigdy za granicą, ale pamiętam statystyki kryminalne które wrzucałeś bodajże w grudniu, z których jasno wynikało że u Was w Kalifacie dużo bezpieczniej. No i u Was nie ma takich wariatów jak wyznawcy Kaczafiego w Polsce. 

Pan Adam Bodnar próbuje to naprawić ale sam widzisz, że opór ciemnego ludu jest potężny, zamachy stanu będą teraz robili :(

37 minut temu, julekstep napisał(a):

ja też nie, ale czytam wątek o podróżach na e-nba

to nawet lepiej!

💪

Nie bój się marzyć, teraz jak rząd Pana Premiera Tuska dał nam "800 plus" świat stoi przed nami otworem, trzeba zbierać kasę i brać rodzinę na zagraniczną przygodę -> Frankfurt auf Odra, Goerlitz, Drezno a może nawet Berlin!

Pomyśl sobie, prawdziwy Döner Kebab! 🤩