fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Fakt, Nawrocki jest beznadziejny + co ciekawe PiS nie robi nic żeby ten ujowy wizerunek poprawić. Oni myślą że wygrają anty PO? To jest bardzo życzeniowe myślenie. Nie wiem co oni myślą, ale Duda przynajmniej dobrze przemawiał a w przypadku Nawrockiego ja tu za bardzo nie widzę zalet. Rząd ma najbardziej negatywne (w kontekście oceny działań )notowania po roku ever a nie wygląda żeby Trzaskowski był w jakikolwiek sposób zagrożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jakość kandydatów jest fatalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 5 minut temu, ignazz napisał(a): Jakość kandydatów jest fatalna. Bosak by wszedł.do 2 tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Bosak by wszedł.do 2 tury Bez szans. Polska jest za bardzo podzielona. Nie ma miejsca na realnego kandydata z 3 opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Bo to są tematy zastępcze. Handel in vitro lgbt czy Owsiak. Ja tam wolę istotę sprawy czyli uważnie obserwować będę rozliczenie afer o podłożu finansowym grubszego kalibru. Tematy którymi się tak gorączkujecie to kaliber przywłaszczenia tysiąca złotych powiedzmy np w lewych delegacjach czy tankowaniu samochodu na wakacjach. Mało istotne społecznie choć pokazuje etykę rządzących. Mnie interesują te grubsze sprawy za grubsze kwoty a Wy się martwicie o to że policja jest nadpobudliwa/przewrazliwiona/lub działa niewłaściwe. Oki. To czekam rozliczenia wydania 3 mld złotych na spółkę w likwidacji i to jakie kto dostał wtedy lewe pensje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 12 minut temu, RappaR napisał(a): Oki. To czekam rozliczenia wydania 3 mld złotych na spółkę w likwidacji i to jakie kto dostał wtedy lewe pensje. To było lekkie zagranie faul po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 25 minut temu, ignazz napisał(a): Jakość kandydatów jest fatalna. Nie wkleil ci sie fragment o tym ze jako ze jakosc kandydatow jest fatalna to czemu nalezy glosowac na Rafala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Byłeś to wiesz, nie? Nie byłem nigdy za granicą, ale pamiętam statystyki kryminalne które wrzucałeś bodajże w grudniu, z których jasno wynikało że u Was w Kalifacie dużo bezpieczniej. No i u Was nie ma takich wariatów jak wyznawcy Kaczafiego w Polsce. Pan Adam Bodnar próbuje to naprawić ale sam widzisz, że opór ciemnego ludu jest potężny, zamachy stanu będą teraz robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 38 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Fakt, Nawrocki jest beznadziejny + co ciekawe PiS nie robi nic żeby ten ujowy wizerunek poprawić. Oni myślą że wygrają anty PO? To jest bardzo życzeniowe myślenie. PiS odgapia taktykę na 100 konkretów https://x.com/Nawrocki25/status/1888185606200611167 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Pan A. napisał(a): Nie byłem nigdy za granicą, Jestem zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 4 minuty temu, Pan A. napisał(a): Nie byłem nigdy za granicą ja też nie, ale czytam wątek o podróżach na e-nba to nawet lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ja też nie, ale czytam wątek o podróżach na e-nba to nawet lepiej! Dobrze, że Tusk będzie sprowadzał tylko tych imigrantów co już za granicą byli. Odsetek takich ograniczonych obywateli jak Wy się nareszcie zmniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, fluber napisał(a): Dobrze, że Tusk będzie sprowadzał tylko tych imigrantów co już za granicą byli. Odsetek takich ograniczonych obywateli jak Wy się nareszcie zmniejszy tylko zweryfikowani negatywnie imigranci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 21 minut temu, fluber napisał(a): Dobrze, że Tusk będzie sprowadzał tylko tych imigrantów co już za granicą byli. Odsetek takich ograniczonych obywateli jak Wy się nareszcie zmniejszy Jak było w Turcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jak było w Turcji? Lepiej niż w Niemczech:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Lepiej niż w Niemczech:) A nie wiedziałbyś tego, gdybyś nie odwiedził obydwu tych krajów, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): A nie wiedziałbyś tego, gdybyś nie odwiedził obydwu tych krajów, prawda? Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, fluber napisał(a): Dlaczego? Nie byłem ani w Japonii ani w Korei, ale bardziej podobało mi się w Korei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 37 minut temu, julekstep napisał(a): ja też nie, ale czytam wątek o podróżach na e-nba to nawet lepiej! Nie bój się marzyć, teraz jak rząd Pana Premiera Tuska dał nam "800 plus" świat stoi przed nami otworem, trzeba zbierać kasę i brać rodzinę na zagraniczną przygodę -> Frankfurt auf Odra, Goerlitz, Drezno a może nawet Berlin! Pomyśl sobie, prawdziwy Döner Kebab! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi