agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, fluber napisał(a): Zależy kogo zapytasz, zgłoszony przez platformę RPO twierdzi że to było tylko niehumanitarne traktowanie Przeprowadzone czynności nie dały podstaw do uznania, że ks. Michał O. był poddany torturom w rozumieniu przyjętym w konstytucji i na gruncie prawa międzynarodowego; wykazały natomiast, że doszło do niehumanitarnego traktowania oraz innych naruszeń praw i wolności – poinformowano w komunikacie RPO. Olszewski uważa że był torturowany. Natomiast RPO nie mial dostepu do nagrań (zostały skasowane )i opinie wydał wyłącznie na podstawie dokumentacji Ksiądz to osoba święta i trzeba mu wierzyć na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Mamy zamach stanu. Nikomu nie jest do śmiechu. Poważny polityk potwierdza powyższy pogląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, DRK napisał(a): Poważny polityk potwierdza powyższy pogląd Tym bardziej nie jest mi do śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, ignazz napisał(a): Patrzę na to systemowo. Olszewskiego torturowano? No nawet powstało pięć filmów inspirowanych tymi torturami , niebawem będzie szósty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ksiądz to osoba święta i trzeba mu wierzyć na słowo To jest raczej kwestia opinii czy 15 godzin przesłuchania bez jedzenia w kajdankach zespolonych to tortury czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Czyli wyzywasz mnie w sposób obelżywy ( twoje słowa 2 wpisy wyżej) bo kwestię Olszewskiego (której nie znałem i jak widzę w sumie trudno rozstrzygnąć) kwalifikujesz u mnie jako ignorowanie przypisując do tego wydarzenia moje słowa dotyczące ogólnej kwestii czyli grania na pograniczu faulu. Ja nie słyszałem nic o tej kwestii stąd zapytałem. Czyli łączysz słowa z jednej ( innej) wypowiedzi do innej pasującej Tobie sprawy w której poprzez niewiedzę nie mam ani zdania ani tym bardziej nie wypowiadałem się o niej? I teraz już gdy rozstrzygnąłeś te kwestie będziesz na forum co trzecie zdanie pisał że w Polsce obecnie torturują. Dobra metoda. Nowe. Nie znałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): Czyli wyzywasz mnie w sposób obelżywy ( twoje słowa 2 wpisy wyżej) bo kwestię Olszewskiego (której nie znałem i jak widzę w sumie trudno rozstrzygnąć) kwalifikujesz u mnie jako ignorowanie przypisując do tego wydarzenia moje słowa dotyczące ogólnej kwestii czyli grania na pograniczu faulu. Ja nie słyszałem nic o tej kwestii stąd zapytałem. Czyli łączysz słowa z jednej ( innej) wypowiedzi do innej pasującej Tobie sprawy w której poprzez niewiedzę nie mam ani zdania ani tym bardziej nie wypowiadałem się o niej? I teraz już gdy rozstrzygnąłeś te kwestie będziesz na forum co trzecie zdanie pisał że w Polsce obecnie torturują. Dobra metoda. Nowe. Nie znałem. W ogóle nie było tematu Olszewskiego, kiedy oburzony Ci odpisywałem. 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Tym bardziej nie jest mi do śmiechu. Generalnie sprawa jest dosyć oczywista. Ci którzy uważali, że za PiS był zamach stanu powinni uważać, że teraz mamy do czynienia z zamachem stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): W ogóle nie było tematu Olszewskiego, kiedy oburzony Ci odpisywałem. Generalnie sprawa jest dosyć oczywista. Ci którzy uważali, że za PiS był zamach stanu powinni uważać, że teraz mamy do czynienia z zamachem stanu. Czyli też jesteś zatroskany razem ze mną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): To jest raczej kwestia opinii czy 15 godzin przesłuchania bez jedzenia w kajdankach zespolonych to tortury czy nie Czyli nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tym bardziej nie jest mi do śmiechu. Ty to chociaż w Kalifacie Niemieckim jesteś bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Czyli też jesteś zatroskany razem ze mną? Zatroskany jestem, ale zamachu stanu nie było ani za PiS ani teraz go nie ma. Łamanie konstytucji to nie zamach stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pan A. napisał(a): Ty to chociaż w Kalifacie Niemieckim jesteś bezpieczny Byłeś to wiesz, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Czyli nie ma sprawy. Ja bym nie chciał być tak potraktowany za 4 lata jak pis będzie sprawdzał kto dostawal kasę z kpo, więc moim zdaniem sprawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Zatroskany jestem, ale zamachu stanu nie było ani za PiS ani teraz go nie ma. Łamanie konstytucji to nie zamach stanu Myślę, że niestety sprawa jest poważniejsza niż ci się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ja bym nie chciał być tak potraktowany za 4 lata jak pis będzie sprawdzał kto dostawal kasę z kpo, więc moim zdaniem sprawa jest Jaka sprawa? O tortury? Chyba nam społeczeństwo sflaczało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Jaka sprawa? O tortury? Chyba nam społeczeństwo sflaczało. Ja już po dantejskich scenach w gmachu TV republika wiedziałem, że będzie drugie Guantanamo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Myślę, że niestety sprawa jest poważniejsza niż ci się wydaje. Sprawa będzie poważniejsza jak Trzaskowski zostanie prezydentem, trybunału nie będzie, KRS nie będzie, sn nie będzie, sędziowie będą losowani jak teraz, prokuratorzy będą tresowanie przez Giertycha https://x.com/GiertychRoman/status/1887866283028328715 Trzaskowski nie ma z kim przegrać, od 1 czerwca nie będzie trójpodziału władzy w Polsce, Tusk przegłosuje wszystko co unia zechce to się skończy wjazdem PiSu ze zboostowana konfederacją do sejmu i już się po tym nie pozbieramy Teraz, Pablo81 napisał(a): Ja już po dantejskich scenach w gmachu TV republika wiedziałem, że będzie drugie Guantanamo. Byłoby to śmieszne gdyby nie to że w Polsce mieliśmy już drugie Guantanamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, fluber napisał(a): Sprawa będzie poważniejsza jak Trzaskowski zostanie prezydentem, trybunału nie będzie, KRS nie będzie, sn nie będzie, sędziowie będą losowani jak teraz, prokuratorzy będą tresowanie przez Giertycha https://x.com/GiertychRoman/status/1887866283028328715 Trzaskowski nie ma z kim przegrać, od 1 czerwca nie będzie trójpodziału władzy w Polsce, Tusk przegłosuje wszystko co unia zechce to się skończy wjazdem PiSu ze zboostowana konfederacją do sejmu i już się po tym nie pozbieramy Byłoby to śmieszne gdyby nie to że w Polsce mieliśmy już drugie Guantanamo Jak nie ma z kim? Liczę, że wygra nieżelaznych kandydat spoza popisu czyli pan Nawrocki. Obecna koalicja zrobiła ten myk z Trzecią drogą i się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak nie ma z kim? Liczę, że wygra nieżelaznych kandydat spoza popisu czyli pan Nawrocki. Obecna koalicja zrobiła ten myk z Trzecią drogą i się udało. Nawrocki jest beznadziejnym kandydatem. Powinien był startować magierowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, fluber napisał(a): Nawrocki jest beznadziejnym kandydatem. Powinien był startować magierowski Fakt, Nawrocki jest beznadziejny + co ciekawe PiS nie robi nic żeby ten ujowy wizerunek poprawić. Oni myślą że wygrają anty PO? To jest bardzo życzeniowe myślenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi