agresywnychomik Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) 8 minut temu, fluber napisał(a): Czytałeś co wrzuciłem? Wyłączono z losowania wszystkich sędziów oprócz jednej. Losowano spośród 1 osoby. Jednej. To miło, za PIS nie było tak podawanych danych na wejście? Powtórzę jak jest niewinny nie ma się czego obawiać Edytowane 7 Lutego przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 14 minut temu, julekstep napisał(a): pamiętajcie -> ignazz wyrokujący 'na wiarę' (ale ofc wyroki skazujące zarezerwowane tylko dla pisu!) jest racjonalnym symetrystą, Przy takich racjonalnych symetrystach Tusk może wejść z mieczem na salę obrad i obciąć Ziobrze nim głowę, s symetrysci powiedzą, że to nieładnie, ale przecież jakby sobie nie zasłużył to by Tusk mu nic nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Powtórzę jak jest niewinny nie ma się czego obawiać Ta niewinny haha. Myslisz ze nigdy nie zdarzylo mu sie powiedziec cos brzydkiego na sw. Jura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): Ta niewinny haha. Myslisz ze nigdy nie zdarzylo mu sie powiedziec cos brzydkiego na sw. Jura? Myślę że to najmniejsze z jego zmartwień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Myślę że to najmniejsze z jego zmartwień. nie bluźnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 godziny temu, fluber napisał(a): Dobrze, że Ziobro jest w obiektywnych rękach wymiaru sprawiedliwości po uczciwym losowaniu bezstronnego sędziego. Ta sprawa wyżej nie dotyczy Ziobry. Łyknąłeś jakiegoś baita i to dość głupiego. Gdyby Ziobro był o coś formalnie oskarżony to byłoby o tym bardzo głośno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 3 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Ta sprawa wyżej nie dotyczy Ziobry. Łyknąłeś jakiegoś baita i to dość głupiego. Gdyby Ziobro był o coś formalnie oskarżony to byłoby o tym bardzo głośno. Dotyczy Funduszu Sprawiedliwości. Przecież to losowanie to żart a nie bait 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Myślę że to najmniejsze z jego zmartwień. Ciebie serio nie martwi, że ustalono dane osobowe z anonimowego konta na zapas? Przecież to może dotyczyć każdego. Jesteś pewien, że nie napisałeś nic brzydkiego w Internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 minuty temu, fluber napisał(a): Dotyczy Funduszu Sprawiedliwości. Przecież to losowanie to żart a nie bait Ciebie serio nie martwi, że ustalono dane osobowe z anonimowego konta na zapas? Przecież to może dotyczyć każdego. Jesteś pewien, że nie napisałeś nic brzydkiego w Internecie? Skąd wziąłeś że mnie to nie martwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Dotyczy Funduszu Sprawiedliwości. Przecież to losowanie to żart a nie bait Ale Ziobro nie jest oskarżonym. Wiadomo z jakiego powodu pozostałych sędziów wyłączono z losowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Skąd wziąłeś że mnie to nie martwi? Nie sprawiasz wrażenia zmartwionego. 4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale Ziobro nie jest oskarżonym. Wiadomo z jakiego powodu pozostałych sędziów wyłączono z losowania? Na pewno z uzasadnionych. Ja pierdolę. Odlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 18 minut temu, fluber napisał(a): Ciebie serio nie martwi, że ustalono dane osobowe z anonimowego konta na zapas? Przecież to może dotyczyć każdego. Jesteś pewien, że nie napisałeś nic brzydkiego w Internecie? Nie. Przecież nie żyje w Polsce. Jakbym żył z daleka od granicy, to obecna sytuacja by mnie też bardzo bawiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Teraz, RappaR napisał(a): Nie. Przecież nie żyje w Polsce. Jakbym żył z daleka od granicy, to obecna sytuacja by mnie też bardzo bawiła. Czemu z góry zakładasz, że jak ktoś wyprowadził się z Polski to ma na nią wyjebane, albo źle jej życzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Was uczyli na tym samym kursie ? 8 minut temu, fluber napisał(a): Nie sprawiasz wrażenia zmartwionego. Ma jednak inny wydźwięk od stwierdzenia że coś mnie nie martwi. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Na pewno z uzasadnionych. Ja pierdolę. Odlot Pytam poważnie. Skoro w tej sprawie mamy takie masowe wyłączenia to musi być jakiś ważny powód. Bo serio nie chce mi się wierzyć, że to zwykłe widzi-mi-się Bodnara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 26 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale Ziobro nie jest oskarżonym. to po c*** ignazz pisał swój esej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 minuty temu, julekstep napisał(a): to po c*** ignazz pisał swój esej? Dla Ciebie. Tylko Ty go przeczytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Teraz, jack napisał(a): Dla Ciebie. Tylko Ty go przeczytałeś chamsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Serio ja nie wiem czy Ignazz pisał, czy przeklejał tylko z chatgpt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 28 minut temu, julekstep napisał(a): to po c*** ignazz pisał swój esej? Ignazz potraktował temat ogólnie, nawet nie nawiązywał konkretnie do Ziobry. Póki co na Ziobro raczej nic mocnego nie mają. Fundusz Sprawiedliwości nadzorował Romanowski. 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Skoro policja rutynowo monitoruje wszystkie osoby piszące nieprzychylnie o władzy, to jak mam określić ten system? W sensie te ,,wszystkie osoby'' to jedna emerytka a ,,władza o której nie można pisać nieprzychylnie'' to Jerzy Owsiak? I że niby za rządów PiS nie mieliśmy do czynienia z nadgorliwością policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 17 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): W sensie te ,,wszystkie osoby'' to jedna emerytka a ,,władza o której nie można pisać nieprzychylnie'' to Jerzy Owsiak? I że niby za rządów PiS nie mieliśmy do czynienia z nadgorliwością policji? Pokaż akcję za PiSu taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi