fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): przecież ja nie czytałem jakoś namiętnie tamtego wątku (który z tego co widzę trwa do teraz lol) ale fragment, gdzie fluber powoływał się - w kontekście Rappara - na zdanie ludzi, którzy na temat jego samego pisali dużo gorsze rzeczy, był bardzo zabawny i zdecydowanie zasługiwał na scoring Akurat nie powoływałem się tu na wpisy josepha, czy mayora. miałem na myśli dyskusje na priv z forumowiczami którzy nie piszą tego w postach. Sam zresztą do tej grupy należę A wpisy o shamingu były po prostu chamskie i poniżej poziomu który do tej pory reprezentowałeś na forum i tu @ignazz ma rację. Było to po prostu słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, julekstep napisał(a): idź tam może coś postrugaj czy cuś Straszne rzeczy tak pisać do kulegi! W ramach programu 'shamingu' odejdź z forum, i ew wróć za pół roku, pod pretekstem pomocy innemu kuledze, którego nawet nie znasz bo nie jest Twoją kulegą, a w ogóle to masz w niego wyjebane. A jak to nie pomoże to wróć za kolejne 2 miechy, bo inna kulega zapisała Ciebie do partii Łazem, i musisz usunąć swoje posty, dlatego przy niedzieli najeb ich ze 40 czy 50 kolejnych. I to wszystko w ramach auto-shamingu! Pronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Pan A. napisał(a): Straszne rzeczy tak pisać do kulegi! W ramach programu 'shamingu' odejdź z forum, i ew wróć za pół roku, pod pretekstem pomocy innemu kuledze, którego nawet nie znasz bo nie jest Twoją kulegą, a w ogóle to masz w niego wyjebane. A jak to nie pomoże to wróć za kolejne 2 miechy, bo inna kulega zapisała Ciebie do partii Łazem, i musisz usunąć swoje posty, dlatego przy niedzieli najeb ich ze 40 czy 50 kolejnych. I to wszystko w ramach auto-shamingu! Pronto. Nie śmiej się. Na priv sporo osób pisze, że takowy user może mieć problem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi