P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 27 minut temu, fluber napisał(a): Dlaczego smutne? Ja głosowałem w referendum za przyjmowaniem imigrantów. Dla narracji. Co do głosowania, to myślę, że nie doceniamy homogeniczności etnicznej i jej długofalowego wpływu na bezpieczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, P_M napisał(a): Dla narracji. Co do głosowania, to myślę, że nie doceniamy homogeniczności etnicznej i jej długofalowego wpływu na bezpieczeństwo. Dlatego fajnie, że te centra są dość małe, rozłożone po całej Polsce i najpierw tych ludzi się będzie przyuczać i integrować. I trzeba pilnować, żeby nie łączyć tych ludzi narodowościowo w tych ośrodkach. Skoro się nie rozmnażamy, to musimy integrować ludzi z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja mimo wszystko liczę że donek podtrzyma swoje słowa o wypłacie odszkodowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, P_M napisał(a): Dla narracji. Co do głosowania, to myślę, że nie doceniamy homogeniczności etnicznej i jej długofalowego wpływu na bezpieczeństwo. Nawet nie tylko bezpieczeństwa, ale brak tarć etnicznych w każdej innej dziedzinie życia, nie tylko w sprawie bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Dlatego fajnie, że te centra są dość małe, rozłożone po całej Polsce i najpierw tych ludzi się będzie przyuczać i integrować. I trzeba pilnować, żeby nie łączyć tych ludzi narodowościowo w tych ośrodkach. Skoro się nie rozmnażamy, to musimy integrować ludzi z zewnątrz Wierzysz, że jakakolwiek administracja jest w stanie to zrobić? To nigdy się nie udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 41 minut temu, P_M napisał(a): Wierzysz, że jakakolwiek administracja jest w stanie to zrobić? To nigdy się nie udało... Przecież on troluje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 minuty temu Udostępnij Opublikowano 23 minuty temu 18 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przecież on troluje xD Tzn trochę tak, bo jednak te boiska to trochę przesada i masowe przyjmowanie przez 40 ośrodków zaproszonych przybyszy z Europy zachodniej jest nie fair to jeżeli chcemy zachować aktualne tempo rozwoju to musimy przyjmować uchodźców i imigrantów, nie da się od tego uciec przy tej dzietności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi