P_M Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 27 minut temu, fluber napisał(a): Dlaczego smutne? Ja głosowałem w referendum za przyjmowaniem imigrantów. Dla narracji. Co do głosowania, to myślę, że nie doceniamy homogeniczności etnicznej i jej długofalowego wpływu na bezpieczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 5 minut temu, P_M napisał(a): Dla narracji. Co do głosowania, to myślę, że nie doceniamy homogeniczności etnicznej i jej długofalowego wpływu na bezpieczeństwo. Dlatego fajnie, że te centra są dość małe, rozłożone po całej Polsce i najpierw tych ludzi się będzie przyuczać i integrować. I trzeba pilnować, żeby nie łączyć tych ludzi narodowościowo w tych ośrodkach. Skoro się nie rozmnażamy, to musimy integrować ludzi z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Ja mimo wszystko liczę że donek podtrzyma swoje słowa o wypłacie odszkodowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 godzinę temu, P_M napisał(a): Dla narracji. Co do głosowania, to myślę, że nie doceniamy homogeniczności etnicznej i jej długofalowego wpływu na bezpieczeństwo. Nawet nie tylko bezpieczeństwa, ale brak tarć etnicznych w każdej innej dziedzinie życia, nie tylko w sprawie bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Dlatego fajnie, że te centra są dość małe, rozłożone po całej Polsce i najpierw tych ludzi się będzie przyuczać i integrować. I trzeba pilnować, żeby nie łączyć tych ludzi narodowościowo w tych ośrodkach. Skoro się nie rozmnażamy, to musimy integrować ludzi z zewnątrz Wierzysz, że jakakolwiek administracja jest w stanie to zrobić? To nigdy się nie udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 41 minut temu, P_M napisał(a): Wierzysz, że jakakolwiek administracja jest w stanie to zrobić? To nigdy się nie udało... Przecież on troluje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 18 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przecież on troluje xD Tzn trochę tak, bo jednak te boiska to trochę przesada i masowe przyjmowanie przez 40 ośrodków zaproszonych przybyszy z Europy zachodniej jest nie fair to jeżeli chcemy zachować aktualne tempo rozwoju to musimy przyjmować uchodźców i imigrantów, nie da się od tego uciec przy tej dzietności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Tzn trochę tak, bo jednak te boiska to trochę przesada i masowe przyjmowanie przez 40 ośrodków zaproszonych przybyszy z Europy zachodniej jest nie fair to jeżeli chcemy zachować aktualne tempo rozwoju to musimy przyjmować uchodźców i imigrantów, nie da się od tego uciec przy tej dzietności. Ja bym jednak wolal sprobowac systemowego shamingu bezdzietnych typow i typiar i - przede wszystkim - antynatalistow Na pewno wiekszy fun a i szanse powodzenia wieksze niz integracja odpadow z zachodniej europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 8 minut temu, julekstep napisał(a): Ja bym jednak wolal sprobowac systemowego shamingu bezdzietnych typow i typiar i - przede wszystkim - antynatalistow Na pewno wiekszy fun a i szanse powodzenia wieksze niz integracja odpadow z zachodniej europy I kim chcesz ten systemowy shaming realizować? Szanse powodzenia są żadne. Lepiej inwestować w produkcję panstwowych dzieci poza organizmem kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): I kim chcesz ten systemowy shaming realizować? m.in. sobą Edytowane 2 Lutego przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, julekstep napisał(a): m.in. sobą Niezależnie od liczby zjedzonych kebabów, nie będziesz systemem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, fluber napisał(a): Niezależnie od liczby zjedzonych kebabów, nie będziesz systemem;) ale mogę być jego przedstawicielem w słusznej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 53 minuty temu, julekstep napisał(a): ale mogę być jego przedstawicielem w słusznej sprawie To jak miałby działać ten system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 35 minut temu, fluber napisał(a): To jak miałby działać ten system? Na początek zjedzeniem większej ilości kebabów, aby w jak najszerszym zakresie go reprezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 45 minut temu, fluber napisał(a): To jak miałby działać ten system? na początek można by ci wytatuować znaczek Chicago Bulls na czole wstyd na wielu poziomach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, julekstep napisał(a): na początek można by ci wytatuować znaczek Chicago Bulls na czole wstyd na wielu poziomach No nie odpowiadasz poważnie, czyli rozumiesz, że na poważnie to nie zadziała. Już myślałem, że serio uważasz za realne, że ktoś ludzie będą masowo robić dzieci ze wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Teraz, fluber napisał(a): No nie odpowiadasz poważnie, czyli rozumiesz, że na poważnie to nie zadziała. Już myślałem, że serio uważasz za realne, że ktoś ludzie będą masowo robić dzieci ze wstydu Czemu sądzisz że to nie na poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 7 minut temu, julekstep napisał(a): Czemu sądzisz że to nie na poważnie? Bo żadna kobieta nie zechce mieć dzieci z kimś kto ma logo Chicago bulls na czole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Teraz, fluber napisał(a): Bo żadna kobieta nie zechce mieć dzieci z kimś kto ma logo Chicago bulls na czole w tym aspekcie jestem mocno równościowy jakby sama miała to by jej nie przeszkodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 13 minut temu, julekstep napisał(a): na początek można by ci wytatuować znaczek Chicago Bulls na czole wstyd na wielu poziomach Sam się k**** prosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi