Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, fluber napisał(a):

https://x.com/bderski/status/1884183786012725523

Znalazłem konkret dotyczący wydatków z kpo 

Zajebisty plan. Średnio auto w PL jest warte 31 tys. Nowy elektryk kosztuje od 100 k w górę (a jak mówimy o aucie dla rodziny to pewnie 150k). Nawet licząc że ceny aut nie pójdą w górę to jakim cudem ktoś kto zarabia ca 10k brutto ma kupić auto warte 110k czyli jakieś 2 lata jego dochodu?? Przecież leasing takiego auta to pewnie koło 2500 zl miesięcznie plus 20k na start.

22 godziny temu, josephnba napisał(a):

Wiesz jest jednak różnica kiedy taki Obama użyje skrótu myślowego czy się przejęzyczy, a co innego jak mówi to polka

Tam polka, przeciez to kufa minister, przepraszam ministra😋 edukacji ... tylko, że ona wcale sie nieprzejezyczyła, ja jestem przekonany ze powiedziała to co faktycznie myśli. Jak sie mozna tak przejezyczyc, polscy naziści, bez żartów, pozniej ktos za nia machną sprostowanie do neta bo uznali ze przypał zbyt wielki

2 minuty temu, elwariato napisał(a):

Naziści, pierdolone niemieckie scierwo, nie odpowiadaja za grzechy ojców, ale tak jak yebany musku korzystac ze spuścizny i wyzysku tychże ojcòw juz można 

Znaczy Niemcy odpowiadają za zbrodnie wobec Żydów i Afryki, za 30 mln zabitych Słowian już nie.

Generalnie Słowianie to obecnie najbardziej dyskryminowana grupa etniczna na świecie, a zbrodnie wobec niej są najbardziej tuszowane, począwszy od setek lat niewolnictwa przez Arabów i Azjatów.