julekstep Opublikowano wczoraj o 13:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:57 mój prezydent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano wczoraj o 14:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:47 6 godzin temu, fluber napisał(a): https://x.com/bderski/status/1884183786012725523 Znalazłem konkret dotyczący wydatków z kpo Zajebisty plan. Średnio auto w PL jest warte 31 tys. Nowy elektryk kosztuje od 100 k w górę (a jak mówimy o aucie dla rodziny to pewnie 150k). Nawet licząc że ceny aut nie pójdą w górę to jakim cudem ktoś kto zarabia ca 10k brutto ma kupić auto warte 110k czyli jakieś 2 lata jego dochodu?? Przecież leasing takiego auta to pewnie koło 2500 zl miesięcznie plus 20k na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 14:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:55 58 minut temu, julekstep napisał(a): mój prezydent ajajaja ten Braun tyle robi fajnych rzeczy że Stanowski musi się bardziej postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano wczoraj o 15:38 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:38 41 minut temu, Koelner napisał(a): ajajaja ten Braun tyle robi fajnych rzeczy że Stanowski musi się bardziej postarać Braun: Hold my gasnica! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano wczoraj o 16:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:26 22 godziny temu, josephnba napisał(a): Wiesz jest jednak różnica kiedy taki Obama użyje skrótu myślowego czy się przejęzyczy, a co innego jak mówi to polka Tam polka, przeciez to kufa minister, przepraszam ministra edukacji ... tylko, że ona wcale sie nieprzejezyczyła, ja jestem przekonany ze powiedziała to co faktycznie myśli. Jak sie mozna tak przejezyczyc, polscy naziści, bez żartów, pozniej ktos za nia machną sprostowanie do neta bo uznali ze przypał zbyt wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu POPIS sprzedał nas żydom definitywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 4 godziny temu, Koelner napisał(a): POPIS sprzedał nas żydom definitywnie Teraz to juz definitywnie oficjalnie, wczesniej tylko definitywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Naziści, pierdolone niemieckie scierwo, nie odpowiadaja za grzechy ojców, ale tak jak yebany musku korzystac ze spuścizny i wyzysku tychże ojcòw juz można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, elwariato napisał(a): Naziści, pierdolone niemieckie scierwo, nie odpowiadaja za grzechy ojców, ale tak jak yebany musku korzystac ze spuścizny i wyzysku tychże ojcòw juz można Znaczy Niemcy odpowiadają za zbrodnie wobec Żydów i Afryki, za 30 mln zabitych Słowian już nie. Generalnie Słowianie to obecnie najbardziej dyskryminowana grupa etniczna na świecie, a zbrodnie wobec niej są najbardziej tuszowane, począwszy od setek lat niewolnictwa przez Arabów i Azjatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi