jack Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Godzinę temu, fluber napisał(a): @josephnba ja widzę to tak, że platforma powtarza drugą kadencję PiS. Nie jestem na bierząco ostatnio. Pamiętam, że za PIS był zalew informacji, że kasa jest wyprowadzana do różnych fundacji tworzonych przez polityków PIS, ich rodziny i znajomi. Kasa szła na wille, pałace, różne organizacje, które zajmowały się przerabianiem pieniedzy. Teraz też tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 18 minut temu, jack napisał(a): Nie jestem na bierząco ostatnio. Pamiętam, że za PIS był zalew informacji, że kasa jest wyprowadzana do różnych fundacji tworzonych przez polityków PIS, ich rodziny i znajomi. Kasa szła na wille, pałace, różne organizacje, które zajmowały się przerabianiem pieniedzy. Teraz też tak jest? Teraz nie jesteś informowany o wyprowadzeniu kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, RappaR napisał(a): Teraz nie jesteś informowany o wyprowadzeniu kasy. Poinformuj nas please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Przez 8 lat nie udowodnili że PO wcześniej “kradło” a nawet jeśli wiedzieli to dlaczego nie podpatrzyli ich i zaczęli kraść na ostro ze byle Romanowski przyznaje się w wywiadzie do tego? Z tym złodziejstwem PO to jak z zamachem smoleńskim -> mity w które wierzy sekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 10 minut temu, Koelner napisał(a): Przez 8 lat nie udowodnili że PO wcześniej “kradło” a nawet jeśli wiedzieli to dlaczego nie podpatrzyli ich i zaczęli kraść na ostro ze byle Romanowski przyznaje się w wywiadzie do tego? Z tym złodziejstwem PO to jak z zamachem smoleńskim -> mity w które wierzy sekta PiSiory kradli , ale zawsze informowali że kradną,. POwcy kradną, ale nie informują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 12 minut temu, Koelner napisał(a): Przez 8 lat nie udowodnili że PO wcześniej “kradło” a nawet jeśli wiedzieli to dlaczego nie podpatrzyli ich i zaczęli kraść na ostro ze byle Romanowski przyznaje się w wywiadzie do tego? Z tym złodziejstwem PO to jak z zamachem smoleńskim -> mity w które wierzy sekta Przyznam że jestem troszkę zdezorientowany brakiem większych afer xD Może mają przykaz siedzieć spokojnie do wyborów prezydenckich, nie wiem. Aczkolwiek czekam na @RappaR' a i jego linki, dowody etc no bo przecież tak o z dupy to kolega by nikogo nie pomówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przyznam że jestem troszkę zdezorientowany brakiem większych afer xD Może mają przykaz siedzieć spokojnie do wyborów prezydenckich, nie wiem. Aczkolwiek czekam na @RappaR' a i jego linki, dowody etc no bo przecież tak o z dupy to kolega by nikogo nie pomówił Przecież wrzucane były setki rzeczy czarno na białym i nikt z was się niczym nie przejmuje i broni ich dalej uśmiechnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Przecież wrzucane były setki rzeczy czarno na białym i nikt z was się niczym nie przejmuje i broni ich dalej uśmiechnięty Setki rzeczy z tej kadencji? Przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Setki rzeczy z tej kadencji? Przeoczyłem. Z tej też. A z poprzedniej - skoro PO to partia uczciwa, dlaczego nie rozliczyła kradzieży i wałów z lat 2007-2015? Idioci zredukowali taśmy Sowy do ośmiorczniczek, gdzie za to długie wyroki więzień powinny być. Ale jak się uaktywniłeś - już bronisz "z tej kadencji". Wiadomo, jak Tusk łamie jakiekolwiek zasady demokracji to jest dobrze(jak się siedzi w UK). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Setki rzeczy z tej kadencji? Przeoczyłem. chodzi mu o to że w Krakowie jakaś małolatę zatrudnili Teraz, RappaR napisał(a): A z poprzedniej - skoro PO to partia uczciwa, dlaczego nie rozliczyła kradzieży i wałów z lat 2007-2015? Idioci zredukowali taśmy Sowy do ośmiorczniczek, gdzie za to długie wyroki więzień powinny być. Gdzie te wyroki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Setki rzeczy z tej kadencji? Przeoczyłem. Setki rzeczy? Były wrzucane sprawdzone info kolesia z pierwszej linii walki z powodzią o setce śmiertelnych ofiar potopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, mayor napisał(a): Setki rzeczy? Były wrzucane sprawdzone info kolesia z pierwszej linii walki z powodzią o setce śmiertelnych ofiar potopu Troll wyławiał trupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Z tej też. A z poprzedniej - skoro PO to partia uczciwa, dlaczego nie rozliczyła kradzieży i wałów z lat 2007-2015? Idioci zredukowali taśmy Sowy do ośmiorczniczek, gdzie za to długie wyroki więzień powinny być. Ale jak się uaktywniłeś - już bronisz "z tej kadencji". Wiadomo, jak Tusk łamie jakiekolwiek zasady demokracji to jest dobrze(jak się siedzi w UK). Po raz kolejny zarzucasz mi coś co jest niezgodne z prawdą i egzystuje tylko w Twojej (chorej? głowie). Typowa zagrywka żeby za 2 posty móc dyskutować sam ze sobą, przechodzone tu na forum 100 razy. Wiesz dobrze że pierdolnałeś coś z dupy i teraz zamiast przyznać że nie masz nic, to jedziesz z: -poprzednia kadencja, -uśmiechem - plus jeszcze dorzucisz (co znowu nie ma powiązania z tematem) że mieszkam za granicą. Przypominam że rozmawiamy o tej kadencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Po raz kolejny zarzucasz mi coś co jest niezgodne z prawdą i egzystuje tylko w Twojej (chorej? głowie). Typowa zagrywka żeby za 2 posty móc dyskutować sam ze sobą, przechodzone tu na forum 100 razy. Wiesz dobrze że pierdolnałeś coś z dupy i teraz zamiast przyznać że nie masz nic, to jedziesz z: -poprzednia kadencja, -uśmiechem - plus jeszcze dorzucisz (co znowu nie ma powiązania z tematem) że mieszkam za granicą. Przypominam że rozmawiamy o tej kadencji. Rozmawiamy o PO. Dlaczego chcesz zastosować amnestię dla jej działaczy? Wyjaśnij mi tok rozumowania, który za tym stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Rozmawiamy o PO. Dlaczego chcesz zastosować amnestię dla jej działaczy? Wyjaśnij mi tok rozumowania, który za tym stoi. Zmieniasz temat. W sumie rozumiem fikołek. Rozmawiamy o obecnej kadencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 8 minut temu, Koelner napisał(a): Troll wyławiał trupy? Nie wiem czy wyławiał, ale liczył. Chyba się nie pierdolnął przy liczeniu, bo ma zbadany wysoki IQ (znaczy iloczyn ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Zmieniasz temat. W sumie rozumiem fikołek. Rozmawiamy o obecnej kadencji. Zmieniam temat, bo mnie bardziej interesuje. Jakie są motywacje, które Ciebie przekonują, że członkowie PO zasługują na amnestię za działania sprzed 2023. Serio ciekawi mnie Twój tok rozumowania, jak do niego doszedłeś i dlaczego uważasz go za słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, RappaR napisał(a): Zmieniam temat, bo mnie bardziej interesuje. Jakie są motywacje, które Ciebie przekonują, że członkowie PO zasługują na amnestię za działania sprzed 2023. Serio ciekawi mnie Twój tok rozumowania, jak do niego doszedłeś i dlaczego uważasz go za słuszny Zmieniasz temat bo nie masz nic do powiedzenia i rzucasz tezami z tzw. dupy (nie po raz pierwszy). Druga części Twojej wypowiedzi to klasyczny Ty zarzucasz komuś coś co nie ma miejsca i chcesz o tym dyskutować xD Edytowane 21 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Zmieniasz temat bo nie masz nic do powiedzenia i rzucasz tezami z tzw. dupy (nie po raz pierwszy). Druga części Twojej wypowiedzi to klasyczny Ty zarzucasz komuś coś co nie ma miejsca i chcesz o tym dyskutować xD Chcesz rozmawiać tylko o tej kadencji, pytam się czemu. Co do defraudacji, to z tej kadencji prosty przykład to 3 mld na spółkę niepotrzebną w ogóle, postawioną w stan likwidacji, by płacić wysokie gazy dziennikarzom za propagandę skrajnie prorządową(czy w obecnej TVP ma program chociaż jeden dziennikarz, który twierdzi, że PiS jest lepszą partią od koalicji?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): Teraz nie jesteś informowany o wyprowadzeniu kasy. Sam napisałeś że obecnie nie jesteśmy informowani o wyprowadzaniu $ w odpowiedzi na pytanie Jacka. Masz coś lepszego niż TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi