jack Opublikowano Niedziela o 09:02 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:02 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Czyli jak każde więzienie. Forma dopisuje skoro uważasz każde więzienie za obóz koncentracyjny z niejasnymi powodami zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 09:19 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:19 @RappaR to entuzjasta historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 09:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:31 (edytowane) 16 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @RappaR to entuzjasta historii Entuzjasta to słowo klucz Bereza zwykle więzienie Gułag zwykły system przesiedleń specjalistów na tereny o bogatych złożach Nazistowskie obozy zwykle miejsca koncentracji ludności zniewolonej RPA zwykle państwo wykorzystujące potencjał rdzennych mieszkańców Wszystko jasne A no i ulubione Radzieccy żołnierze zwykli mężczyźni uprawiający dobrowolny sex z kobietami bo przecież "zawsze się trochę gwałci" Swoją drogą to już rozumiem dlaczego rappar umniejszał tragedii gwałconych kobiet Wiemy przecież jak rappar kocha i szanuję kobiety No napisz coś o biciu dzieci, proszę Edytowane Niedziela o 09:36 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 09:41 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:41 9 minut temu, josephnba napisał(a): No napisz coś o biciu dzieci, proszę Ty powinieneś, Ty się na tym lepiej znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 09:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:42 Teraz, RappaR napisał(a): Ty powinieneś, Ty się na tym lepiej znasz. A to niby dlaczego? Ty uchodzisz za eksperta od przemocy wszelakiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 09:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:43 1 minutę temu, josephnba napisał(a): A to niby dlaczego? Ty uchodzisz za eksperta od przemocy wszelakiej W takich kwestiach ja co najwyżej teoretyk, warto poznać także opinię praktyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 09:46 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:46 2 minuty temu, RappaR napisał(a): W takich kwestiach ja co najwyżej teoretyk, warto poznać także opinię praktyków. Znasz takich? Jeśli tak i nie zgłaszasz tego na policję, jesteś współwinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 09:49 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:49 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Znasz takich? Jeśli tak i nie zgłaszasz tego na policję, jesteś współwinny Nie powiedziałbym, że znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 09:52 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:52 Teraz, RappaR napisał(a): Nie powiedziałbym, że znam. Jeśli masz jakąkolwiek wiedzę o przemocy masz obowiązek to zgłosić Czy to kogoś kogo znasz czy kogoś kto krzywdzi dziecko zupełnie ci nieznane W każdym z tych przypadków najgorsze co możesz zrobić to przejść obojętnie. Dziecko się samo nie obroni Chcesz to mogę ci wskazać placówki, gdzie poza policja możesz to zrobić zupełnie bezpiecznie i anonimowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 09:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:53 Teraz, josephnba napisał(a): Jeśli masz jakąkolwiek wiedzę o przemocy masz obowiązek to zgłosić Czy to kogoś kogo znasz czy kogoś kto krzywdzi dziecko zupełnie ci nieznane W każdym z tych przypadków najgorsze co możesz zrobić to przejść obojętnie. Dziecko się samo nie obroni Gdzie napisałem, że mam wiedzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 09:54 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:54 Za dawanie na psy od razu c*** w dupe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 09:54 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:54 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Gdzie napisałem, że mam wiedzę? Być może źle interpretowalismy twoje posty o biciu dzieci Jeśli tak to nie bylo tematu Teraz, Koelner napisał(a): Za dawanie na psy od razu c*** w dupe. Generalnie tak, ale przy dziecku jest gwiazdka Edytowane Niedziela o 09:55 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Niedziela o 13:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:37 Mam dla was suchara: - czemu Ukraińców nazywamy braćmi a nie przyjaciółmi? - bo rodziny się nie wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 14:55 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 14:55 W dniu 8.01.2025 o 16:02, dannygd napisał(a): Ciekawe media czytasz fluber... Co dalej? Konto na Albicla, wPolsce.tv bo przecież o R czy press.pl pisać nawet nie mam co, bo tam Twój ulubieniec Tomek siedzi i "zarządza" ;D A to jest złoto - tak nieudacznie zrobionej akcji z "ogonem" i jego zgubieniem, z którego potem jest obraz z kamery (29 minuta) to juz dawno nie widziałem :DDD To już klub jagielloński więcej prawdy napisze.... To jest lepsze https://x.com/MiloszKleczek/status/1880897594332729344 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 19:20 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:20 https://x.com/MikeWolf9999/status/1881029255003591075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 19:27 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:27 4 minuty temu, fluber napisał(a): https://x.com/MikeWolf9999/status/1881029255003591075 Widziałem, żenadomierz wyjebało poza skalę. Kompromitacja kandydata i partii która go wystawiła. Tak właśnie zraża do siebie niezdecydowanych, PIS powinien go zastąpić, kimkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 19:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:29 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Widziałem, żenadomierz wyjebało poza skalę. Kompromitacja kandydata i partii która go wystawiła. Tak właśnie zraża do siebie niezdecydowanych, PIS powinien go zastąpić, kimkolwiek. Cały pic z kandydatem obywatelskim sprawia, że prawdopodobnie nie mogą, bo przecież to nie ich kandydat. Oni tylko płacą za kampanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 19:32 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:32 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Widziałem, żenadomierz wyjebało poza skalę. Kompromitacja kandydata i partii która go wystawiła. Tak właśnie zraża do siebie niezdecydowanych, PIS powinien go zastąpić, kimkolwiek. Wcześniej było silent disco? Bydło jest po obu stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 19:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:37 (edytowane) 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Wcześniej było silent disco? Bydło jest po obu stronach Oczywiście że jest tylko tu nie chodzi o wyborców tylko o kandydatów. Reakcja Nawrockiego - głupi uśmieszek to i tu powtórzę to jest kompromitacja, o ile o Trzaskowskim wiemy dużo, tak o Nawrockim właśnie dużo się dowiedzieliśmy. 8 minut temu, fluber napisał(a): Cały pic z kandydatem obywatelskim sprawia, że prawdopodobnie nie mogą, bo przecież to nie ich kandydat. Oni tylko płacą za kampanię To niech przestaną płacić koleżka sam się zmieni. Edytowane Niedziela o 19:37 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 19:46 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:46 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Oczywiście że jest tylko tu nie chodzi o wyborców tylko o kandydatów. Reakcja Nawrockiego - głupi uśmieszek to i tu powtórzę to jest kompromitacja, o ile o Trzaskowskim wiemy dużo, tak o Nawrockim właśnie dużo się dowiedzieliśmy. A jak interpretujesz to zachowanie? Bo.dla mnie to on wyglądał jak dziecko we mgle co samo nie wie co zrobić i czy to dobrze czy źle co się teraz dzieje, więc w takiej sytuacji milczenie i głupi uśmieszek to najlepsze wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi