fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 7 minut temu, jack napisał(a): Udało jej się zaszczepić w Tobie nienawiść do Ukraińców? Myślę, że trudno mi zachować obiektywizm po usłyszeniu tych wszystkich historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu chyba tylko w Internecie dowiadujemy się że wszyscy mieli w rodzinie powstańców warszawskich i ofiary Wołynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 21 minut temu, Koelner napisał(a): chyba tylko w Internecie dowiadujemy się że wszyscy mieli w rodzinie powstańców warszawskich i ofiary Wołynia Ja nie miałem powstańców warszawskich w rodzinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 28 minut temu, Koelner napisał(a): chyba tylko w Internecie dowiadujemy się że wszyscy mieli w rodzinie powstańców warszawskich i ofiary Wołynia Zazdrościsz bo u ciebie wisiały tylko czerwone flagi z symbolem słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Zazdrościsz bo u ciebie wisiały tylko czerwone flagi z symbolem słońca wypraszam sobie, walczyli bohatersko pod Westerplatte ładując amunicję na pancerniku Schleswig Holstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 35 minut temu, fluber napisał(a): Myślę, że trudno mi zachować obiektywizm po usłyszeniu tych wszystkich historii. Jakoś nie kojarzę byś wypisywał obraźliwe posty na temat Ukraińców mimo braku obiektywizmu. Można 37 minut temu, julekstep napisał(a): Ciebie - czyli osoby w której udało się zaszczepić nienawiść do innych mediom (!!!), do tego stopnia że określasz ludzi mianem orków - nie powinno to chyba dziwić? Coś Ci się chyba pomieszało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, Koelner napisał(a): wypraszam sobie, walczyli bohatersko pod Westerplatte ładując amunicję na pancerniku Schleswig Holstein Für führer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): chyba tylko w Internecie dowiadujemy się że wszyscy mieli w rodzinie powstańców warszawskich i ofiary Wołynia Wpadnij na zlot i na żywo też się dowiesz. Zresztą jestem ze Śląska, ergo z ziem odzyskanych, ergo rodzina z kresów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 godzin temu, blackmagic napisał(a): No jednak można byłoby się spodziewać że w 40 mln kraju znajdzie się partia która nie będzie wchodzić w tematy zastępcze tylko będzie chociaż próbowała pomóc w najbardziej newralgicznych aspektach jak gospodarka, energetyka, obronność, służba zdrowia, bezpieczeństwo obywateli może po prostu naiwny jestem ale generalnie o tym była kampania Lewicy, ktorej program w dużej części pisaly Razemki (widać, że oni bo po odejściu z klubu wróciło już klasyczne SLD) i o tym od zawsze mowia Razemki, a teraz Zandberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Moja babcia, która była wtedy, że tak powiem na miejscu i była świadkiem tego co zrobił Ukrainiec siekierą, to do końca życia jak tylko w tv cokolwiek wspominano o Ukraińcach to wyzywała ich od najgorszych zwierząt także to nie są jakieś prehistoryczne czasy. i jasne, ma do tego prawo - natomiast swiecie oburzeni 3 pokolenia dalej, robiacy z tego "problem" pierwszej kategorii, wrzucajacy teraz wszystkich Ukraincow do jednego kotla, raczej juz nie. to tak jak z moja odpowiedzialnoscia za niewolnictwo czarnych w ameryce pln, bo jestem bialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Kto Trzaskowskiemu wymyślił tę kampanię? https://300polityka.pl/live/2025/01/16/przesympatyczny-czlowiek-trzaskowski-spotkal-sie-z-zenkiem-martyniukiem/ https://x.com/trzaskowski_/status/1879968788524990771 Komu przyszło do głowy, że świetnym pomysłem będzie pójście do TVN i opowiadanie że się kumplowalo z zenkiem martyniukiem? Zamiast mówić wprost że prezydent z pis będzie blokował takie i takie ustawy i ja jestem jedynym gwarantem żeby wprowadzić to i to, to nie ma ani słowa o programie, a jest Komorowski 2.0 i udawanie kogoś kim się nie jest. Chyba że platforma faktycznie nie chce rządzić samodzielnie i to jest celowy sabotaż Godzinę temu, memento1984 napisał(a): i jasne, ma do tego prawo - natomiast swiecie oburzeni 3 pokolenia dalej, robiacy z tego "problem" pierwszej kategorii, wrzucajacy teraz wszystkich Ukraincow do jednego kotla, raczej juz nie. to tak jak z moja odpowiedzialnoscia za niewolnictwo czarnych w ameryce pln, bo jestem bialy. Ja nawet nie zlicze ile razy jako dzieciak słyszałem że wszyscy Ukraińcy są fałszywi, więc mnie nie dziwi że w tym 3 pokoleniu jest tyle nienawiści. Zwłaszcza, że na takim dolnym Śląsku to połowa ludzi ma takie historie z Ukraińcami Edytowane 1 godzinę temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, Cichy napisał(a): ale generalnie o tym była kampania Lewicy, ktorej program w dużej części pisaly Razemki (widać, że oni bo po odejściu z klubu wróciło już klasyczne SLD) i o tym od zawsze mowia Razemki, a teraz Zandberg Daj linka bo nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, Cichy napisał(a): ale generalnie o tym była kampania Lewicy, ktorej program w dużej części pisaly Razemki (widać, że oni bo po odejściu z klubu wróciło już klasyczne SLD) i o tym od zawsze mowia Razemki, a teraz Zandberg Dosłownie w 1 punkcie programu lewicy w rozdziale o gospodarce jest bezemisyjność 8 minut temu, blackmagic napisał(a): Daj linka bo nie kojarzę https://klub-lewica.org.pl/program W dniu 8.01.2025 o 09:42, blackmagic napisał(a): Z innej beczki - koszt muzeum sztuki nowoczesnej w Warszawie to podobno 640 mln (bez działki). biorąc pod uwagę powierzchnię daje to ok 32 000 za m2. Gotowe biurowce w centrum Wrocławia (z BMs, klimatyzacja meblami) sprzedaje się po kilkanaście tysięcy - taka jest różnica w Wwa czy to jakiś gruby wał? Ten kibel co go dziś próbował stanowisko odwiedzić wychodził grubo powyżej 50000 za metr, więc w Warszawie chyba takie ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, jack napisał(a): Coś Ci się chyba pomieszało chyba nie W dniu 28.04.2022 o 11:03, jack napisał(a): Kluczowym może być morale orków walczących w bezsensownej wojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 34 minuty temu Udostępnij Opublikowano 34 minuty temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Dosłownie w 1 punkcie programu lewicy w rozdziale o gospodarce jest bezemisyjność https://klub-lewica.org.pl/program I gdzie tam jest to o czym pisałem? już abstrahując od faktu że jak mówię żeby się czymś zająć to znaczy mieć konkretny plan na to a nie puste hasła jak uniezależnijmy się od surowców czy wolna ukraina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi