Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

Do mnie nie dzwonili

Do ciebie nie, ale paru celebrytów udało im się ojebać. :)

Nie tylko staruchy są łatwowierne. Jakieś Julce Wieniawie wyświetli się na telefonie numer jej banku albo komendy na Mokotowie i będzie przekonana, że rozmawia z prawdziwym pracownikiem banku albo prawdziwym policjantem. 

Ogólnie ten cały proceder był epicki - telefony zakupione na lokalnych żuli (od Zakopanego po Szczecin), konta bankowe również a po gotówkę wysyłano jakichś chłopków roztropków, którzy nie wiedzieli dla kogo dokładnie pracują.

Ukry też poszli w ten biznes, ale u nich wyraźnie słychać ten akcent w rozmowach natomiast cygana ni c***a nie rozpoznasz przez telefon. 

I weź tu znajdź tych wszystkich cygańskich bossów, zwłaszcza uwzględniając hermetyczność tego środowiska oraz fakt, że część z nich siedzi zagranicą. 

Cyganie żyli, żyją i będą żyć z nie do końca legalnych zajęć. 

Kiedyś opierdalali kury z podwórka, ale czasy się zmieniły więc metody też musiały się zmienić 

A propos Ukraińców. 

Dzwoniła do mnie kiedyś jakaś "pani" z banku PKO że mam potwierdzić wpływ na swoje konto. Miałem tylko podać jakieś hasło. 

Nawet bym podał, bo zawsze się kasa przyda, kłopot w tym, że nie miałem nigdy konta w PKO 

Widocznie chodziło o innego josepha 

26 minut temu, josephnba napisał(a):

Cyganie żyli, żyją i będą żyć z nie do końca legalnych zajęć. 

Kiedyś opierdalali kury z podwórka, ale czasy się zmieniły więc metody też musiały się zmienić 

A propos Ukraińców. 

Dzwoniła do mnie kiedyś jakaś "pani" z banku PKO że mam potwierdzić wpływ na swoje konto. Miałem tylko podać jakieś hasło. 

Nawet bym podał, bo zawsze się kasa przyda, kłopot w tym, że nie miałem nigdy konta w PKO 

Widocznie chodziło o innego josepha 

Ogolnie beka, ale moze liczyli ze joseph bedzie “juzefem” i mimo ze konta nie ma, to poda dane “sensytywne” bo uzywa tego samego hasla na 5ciu platformach i ma podobne “pytania” ;)

licho nie spi, jak wiadomo ze to c***e dzwonia i masz 5-15min na zabicie to czasem dobrze im zmarnowac troche czasu. Minus jest taki ze moga zaczac bombardowac ta forme komunikacji nastepnymi formami cudownych lekow na kutasa, zonami z “Ukrainy” i skarbami ksiecia z nibylandii.

1 minutę temu, blackmagic napisał(a):

Wg rankingu perspektyw swps zajal 25 miejsce a KUL 39 awansując z 48 ( a to już był poziom uczelni typu akademia finansów i biznesu vistula). 
i znowu nie bronie swps bo ta uczelnia poszła w bardzo złą stronę 

Jedna jest nad Podlasiu, druga w Warszawie.

I tak mała różnice w perspektywach biorąc pod uwagę to.