RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, fluber napisał(a): To nie jest żaden komplement. Żeby dobrowolnie wielokrotnie przyjmować ciosy na głowę trzeba albo mieć niewiele do stracenia albo jakaś inną niezrozumiałą dla mnie motywację. Od skutków jednak się nie ucieknie. Ja wolę pograć w szachy, nawet jeżeli oznacza to, że jestem 1000 uderzeń na głowę od tego, by móc z wami rozmawiać jak równy z równym Ps Marko Hunt po skończeniu kariery zrobił 2k elo na chess.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu PODSUMOWANIE DYSKUSJI NA TEN MOMENT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, RappaR napisał(a): Ps Marko Hunt po skończeniu kariery zrobił 2k elo na chess.com Jako lekarz próbujesz mnie przekonać, że ciosy na głowę poprawiają możliwości mózgu czy o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Widzę że dostawanie w głowę wiąże się z chwaleniem gdzie się jedzie w internecie. Czyli tym niezrozumiałym powodem jest leczenie kompleksów Rozumiem że możesz tego nie wiedzieć ale trenowanie boksu to 80% czasu szlifowania techniki a nie napierdala nie się na ringu bez ochraniaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Jako lekarz próbujesz mnie przekonać, że ciosy na głowę poprawiają możliwości mózgu czy o co kaman? Jako lekarz próbuje Cię przekonać że spędzanie tyle czasu, ile Ty spędzasz w Internecie, ma negatywne skutki dla Twojej psychiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Jako lekarz próbuje Cię przekonać że spędzanie tyle czasu, ile Ty spędzasz w Internecie, ma negatywne skutki dla Twojej psychiki Czyli ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Jako lekarz próbuje Cię przekonać że spędzanie tyle czasu, ile Ty spędzasz w Internecie, ma negatywne skutki dla Twojej psychiki BUUURNNNNN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 44 minuty temu, Koelner napisał(a): hahahaha @josephnba vs troll I jego klakier odcinek 1956 widzisz jaki plot twist poszedł? zaczęło się od joseph vs Rappar & fluber a teraz jest każdy na każdego jak w WWE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): widzisz jaki plot twist poszedł? zaczęło się od joseph vs Rappar & fluber a teraz jest każdy na każdego jak w WWE! Weź krzesło i wskakuj! A ja idę serial z żoną oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Rozumiem że możesz tego nie wiedzieć ale trenowanie boksu to 80% czasu szlifowania techniki a nie napierdala nie się na ringu bez ochraniaczy Weź sobie poczytaj w internecie jak działa amatorskie trenowanie boksu na mózg, skoro, jak już wcześniej wspomniałeś, mi nie wierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Czyli ile? Nie ma bezpiecznej dawki czasu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, josephnba napisał(a): Weź krzesło i wskakuj! A ja idę serial z żoną oglądać Idź, idź, bo inaczej nie zapłaci za wyjazd do Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, fluber napisał(a): Weź sobie poczytaj w internecie jak działa amatorskie trenowanie boksu na mózg, skoro, jak już wcześniej wspomniałeś, mi nie wierzysz Wolę serial z żoną bo dużo cycków pokazują Teraz, fluber napisał(a): Idź, idź, bo inaczej nie zapłaci za wyjazd do Chicago Nie wiem jak to działa w konserwatywnych związkach, ale u nas kasa jest na wspólnym koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, josephnba napisał(a): Wolę serial z żoną bo dużo cycków pokazują Szczególnie od czytania artykułów z zakresu medycyny, które wymagają wysiłku intelektualnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, fluber napisał(a): Szczególnie od czytania artykułów z zakresu medycyny, które wymagają wysiłku intelektualnego Teraz to już na siłę próbujesz być uszczypliwy i będąc zupełnie szczerym muszę przyznać że tragicznie ci wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, fluber napisał(a): Szczególnie od czytania artykułów z zakresu medycyny, które wymagają wysiłku intelektualnego Czytałem, trenowanie boksu na poziomie rekreacyjnym nie ma negatywnego wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, josephnba napisał(a): Nie wiem jak to działa w konserwatywnych związkach, ale u nas kasa jest na wspólnym koncie Bo nie jesteś w konserwatywnym związku czy przez trening boksu zapomniałeś że jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, josephnba napisał(a): Weź krzesło i wskakuj! WBIJAM CHŁOPAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Czytałem, trenowanie boksu na poziomie rekreacyjnym nie ma negatywnego wpływu. Super, życzę udanej zabawy przy kolejnych rekreacyjnych nieszkodliwych ciosach na łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): Super, życzę udanej zabawy przy kolejnych rekreacyjnych nieszkodliwych ciosach na łeb Super, życzę braku wpływu na OUN przy zmianie wektorów w trakcie biegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi