Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu hahahaha @josephnba vs troll I jego klakier odcinek 1956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): To wiele wyjaśnia Ja też, w sumie obu nas hejtujesz Cóż, tacy są weganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Koelner napisał(a): hahahaha @josephnba vs troll I jego klakier odcinek 1956 Masz popcorn? Bo ja niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Koelner napisał(a): hahahaha @josephnba vs troll I jego klakier odcinek 1956 I Ty jako ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Widzę że się wszystkim atmosfera dobroci i miłości bliźniego udzieliła. Jesteśmy gotowi na czynienie dobra. Niezależnie czy wrzuceniem do puszki kartonu szczęki czy obdarowianiem zwykłym uśmiechem. Jest nas 100 łączy nas wspólna pasja do koszykówki a nie potrafimy w zgodzie być dłużej na forum. Smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Widzę że się wszystkim atmosfera dobroci i miłości bliźniego udzieliła. Jesteśmy gotowi na czynienie dobra. Niezależnie czy wrzuceniem do puszki kartonu szczęki czy obdarowianiem zwykłym uśmiechem. Jest nas 100 łączy nas wspólna pasja do koszykówki a nie potrafimy w zgodzie być dłużej na forum. Smutne. Chcesz oberwać? Ty np masz słaby łeb do wódki . I dojechałem cię w konkursie trójek Edytowane 2 godziny temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Fluber napisałem że "prędzej uwierzę że bierzesz hajs niż robisz coś dobrego l" a nie że faktycznie bierzesz hajs Nieprawda. 20 minut temu, josephnba napisał(a): Zdecydowanie bardziej jestem w stanie uwierzyć że bierzesz kasę za to co piszesz niż że kiedykolwiek zrobiłeś coś dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Nieprawda. Prawda bo pierwsza część brzmi "Zdecydowanie bardziej jestem w stanie uwierzyć że" Co czyni druga część zadania przypuszczeniem nie stwierdzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja też, w sumie obu nas hejtujesz To też wiele wyjaśnia. Teraz, josephnba napisał(a): Prawda bo pierwsza część brzmi "Zdecydowanie bardziej jestem w stanie uwierzyć że" Co czyni druga część zadania przypuszczeniem nie stwierdzeniem Jeżeli uważasz, że nigdy w życiu nie zrobiłem niczego dobrego to też brakuje ci piątej klepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Przypuszczam, nie uważam Rozumiesz różnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): To też wiele wyjaśnia. I doszedłeś do poziomu, że to komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Przypuszczam, nie uważam Rozumiesz różnicę? Tu nie ma różnicy. Jeżeli przypuszczasz, to też brakuje Ci piątej klepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Tu nie ma różnicy. Jeżeli przypuszczasz, to też brakuje Ci piątej klepki. Może i brakuje, ważne że wreszcie zrozumiałeś różnicę między przypuszczeniem a stwierdzeniem Przyda ci się w szkole, choć w to że uczysz też nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): I doszedłeś do poziomu, że to komplement To nie jest żaden komplement. Żeby dobrowolnie wielokrotnie przyjmować ciosy na głowę trzeba albo mieć niewiele do stracenia albo jakaś inną niezrozumiałą dla mnie motywację. Od skutków jednak się nie ucieknie. Ja wolę pograć w szachy, nawet jeżeli oznacza to, że jestem 1000 uderzeń na głowę od tego, by móc z wami rozmawiać jak równy z równym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): To nie jest żaden komplement. Żeby dobrowolnie wielokrotnie przyjmować ciosy na głowę trzeba albo mieć niewiele do stracenia albo jakaś inną niezrozumiałą dla mnie motywację. Od skutków jednak się nie ucieknie. Ja wolę pograć w szachy, nawet jeżeli oznacza to, że jestem 1000 uderzeń na głowę od tego, by móc z wami rozmawiać jak równy z równym Miała być obelga a wyszedł płacz Może zrób na te okoliczność jakąś zbiórkę na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Miała być obelga a wyszedł płacz Może zrób na te okoliczność jakąś zbiórkę na forum? To była obelga tylko przypuszczam, ze za dużo razy oberwałeś, żeby to zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): To była obelga tylko przypuszczam, ze za dużo razy oberwałeś, żeby to zrozumieć Być może To może zrób zbiórkę na mnie? Przyda się parę groszy jak w marcu polecę do Chicago Poza tym największy wpierdol dostałem kiedyś jak młodszy o jakieś 5 lat dzieciak trafił mnie na wydechu w wątrobę, nie w głowę Najdłuższe 5 minut mojego życia, żegnałem się że światem w myślach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Być może To może zrób zbiórkę na mnie? Przyda się parę groszy jak w marcu polecę do Chicago Widzę że dostawanie w głowę wiąże się z chwaleniem gdzie się jedzie w internecie. Czyli tym niezrozumiałym powodem jest leczenie kompleksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, fluber napisał(a): To nie jest żaden komplement. Żeby dobrowolnie wielokrotnie przyjmować ciosy na głowę trzeba albo mieć niewiele do stracenia albo jakaś inną niezrozumiałą dla mnie motywację. Od skutków jednak się nie ucieknie. Ja wolę pograć w szachy, nawet jeżeli oznacza to, że jestem 1000 uderzeń na głowę od tego, by móc z wami rozmawiać jak równy z równym Wszystko ma dwie strony, taki wysiłek tworzy inne połączenia nerwowe. Ale spoko, już wiem że będziesz krytykował Nawrockiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Widzę że dostawanie w głowę wiąże się z chwaleniem gdzie się jedzie w internecie. Czyli tym niezrozumiałym powodem jest leczenie kompleksów Kompleksy miałem w technikum Ale później wyłysialem i nie byłem już rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi