Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, jack napisał(a):

Moim zdaniem po zamachu na Adamowicza policja powinna ekspresem reagować na groźby kierowane w kierunku Owsiaka. 

Ale jako beton możesz sobie dopowiadać, że tak uważam, ze względu na moje zamiłowanie wyborcze do ..... lewicy? 

XD

W sumie biorąc pod uwagę, że na finale WOŚP można spokojnie wejść na scenę z wielkim nożem i zaszlachtować osobę przy mikrofonie, to faktycznie w tych przypadkach powinni zachować szczególną czujność.

39 minut temu, jack napisał(a):

Moim zdaniem po zamachu na Adamowicza policja powinna ekspresem reagować na groźby kierowane w kierunku Owsiaka. 

Czy uważasz, że za groźby wobec Kaczyńskiego policja powinna podobnie sprawnie reagować?

https://x.com/K_Stanowski/status/1877241394953334882

14 minut temu, RappaR napisał(a):

Czy uważasz, że za groźby wobec Kaczyńskiego policja powinna podobnie sprawnie reagować?

https://x.com/K_Stanowski/status/1877241394953334882

Oczywiście. Uważam, że jebać do samej ziemi powinno się za takie rzeczy. Może ludzie by się nauczyli jak się zachowywać. Takie groźby to już jest niestety odklejka umysłowa i nie ma tu znaczenia czy kierowane w stronę Owsiaka, Kaczyńskiego, Tuska czy Stanowskiego. 

Ale jak widać @fluber uważa, że takim ludziom powinno się pobłażać. Może jeszcze pikietę urządzić pod aresztem. Męczennika zrobić dla politycznych celów. 

19 minut temu, jack napisał(a):

Oczywiście. Uważam, że jebać do samej ziemi powinno się za takie rzeczy. Może ludzie by się nauczyli jak się zachowywać. Takie groźby to już jest niestety odklejka umysłowa i nie ma tu znaczenia czy kierowane w stronę Owsiaka, Kaczyńskiego, Tuska czy Stanowskiego. 

Ale jak widać @fluber uważa, że takim ludziom powinno się pobłażać. Może jeszcze pikietę urządzić pod aresztem. Męczennika zrobić dla politycznych celów. 

Inteligentny człowiek z pewnością zrozumiał, że chciałbym aby wszystkie tego typu pogróżki były przez policję traktowane równie poważnie:)

20 minut temu, jack napisał(a):

Oki, bo na fb widziałem setki wobec Kaczyńskiego, pytanie czemu policja nie reaguje? 
Czyżby była formacją polityczną, wspierającą totalitarną władzę Tuska? 

Teraz, RappaR napisał(a):

Oki, bo na fb widziałem setki wobec Kaczyńskiego, pytanie czemu policja nie reaguje? 
Czyżby była formacją polityczną, wspierającą totalitarną władzę Tuska? 

W mojej opinii policja w Polsce to dno. Zajmują się ekspresem tylko tymi sprawami, które jak sądzą mogą ich ewentualnie trafić w dupę jak się coś, nie daj Boże, stanie. W przypadku Owsiaka, gdyby mu się coś stało to głowy by poleciały na bank. Ot cała tajemnica. 

A za wysrywy na fb czy x  powinni po prostu karać banami autorów postów za brak moderacji i autorów wpisów. I tak, jestem za cenzurowaniem idiotów. 

Teraz, jack napisał(a):

W mojej opinii policja w Polsce to dno. Zajmują się ekspresem tylko tymi sprawami, które jak sądzą mogą ich ewentualnie trafić w dupę jak się coś, nie daj Boże, stanie. W przypadku Owsiaka, gdyby mu się coś stało to głowy by poleciały na bank. Ot cała tajemnica. 

A za wysrywy na fb czy x  powinni po prostu karać banami autorów postów za brak moderacji i autorów wpisów. I tak, jestem za cenzurowaniem idiotów. 

Serio sądzisz, że Owsiakowi coś groziło ze strony tego 70 latka? 

7 minut temu, fluber napisał(a):

Inteligentny człowiek z pewnością zrozumiał, że chciałbym aby wszystkie tego typu pogróżki były przez policję traktowane równie poważnie:)

Nie wykręcaj się, Ty skomentowałeś wpis o areszcie na typie co groził Owsiakowi - xD a to "zwrot używany, kiedy coś nas bardzo rozśmieszy."

Następnie, kolejnym poście użyłeś określenia dziadzio - tej formy używa się pieszczotliwie o mężczyźnie w podeszłym wieku. Deprecjonujesz tym samym jego groźby. Więc przestań pi*****ić co to inteligentny człowiek miał zrozumieć. 

Zarzuciłeś nam PISowiski przekaz medialny i jeszcze masz czelność nazywać mnie betonem. Może na jakiś innych forach jakieś leszcze łykają ten trolling. 

9 minut temu, RappaR napisał(a):

Serio sądzisz, że Owsiakowi coś groziło ze strony tego 70 latka? 

Nie mam pojęcia czy groziło. Od tego jest Policja, żeby to sprawdzić. Natomiast wiem, że jak ktoś ma odwagę na takie chore akcje to powinien się liczyć z konsekwencjami. Przynajmniej takimi, że przenocuje w areszcie i się zbeczy że to takie żarty. 

6 minut temu, jack napisał(a):

Nie mam pojęcia czy groziło. Od tego jest Policja, żeby to sprawdzić. Natomiast wiem, że jak ktoś ma odwagę na takie chore akcje to powinien się liczyć z konsekwencjami. Przynajmniej takimi, że przenocuje w areszcie i się zbeczy że to takie żarty. 

Czyli każdy kto dawał groźby karalne wobec Kaczyńskiego powinien trafić do aresztu?

2 godziny temu, jack napisał(a):

Z artykułu nie wynika kiedy Owsiak zgłosił sprawę policji. Znalezienie kogoś po nr telefonu nawet naszą policję nie powinno przerosnąć. 

Zawiadomienie w sprawie gróźb złożył osobiście we wtorek ok. 17.30 Jurek Owsiak. Do zatrzymania doszło kilkanaście godzin później.

47 minut temu, jack napisał(a):

Nie wykręcaj się, Ty skomentowałeś wpis o areszcie na typie co groził Owsiakowi - xD a to "zwrot używany, kiedy coś nas bardzo rozśmieszy."

Przepraszam że bardzo mnie to rozśmieszyło:

O groźbach szef WOŚP poinformował we wtorek na swoim profilu na Facebooku. Wpis zatytułował "Jeśli dożyję jutra".

3 godziny temu, fluber napisał(a):

W sumie biorąc pod uwagę, że na finale WOŚP można spokojnie wejść na scenę z wielkim nożem i zaszlachtować osobę przy mikrofonie, to faktycznie w tych przypadkach powinni zachować szczególną czujność.

Tu akurat to wina ochrony nie Owsiaka czy wospu 

Jesli agencja, z którą negocjujesz ma licencję i pozwolenie na obsługę imprez masowych to czego oczekujesz od wospu? Żeby wymagali ludzi po Gromie? 

Uprawnienia POF to max 

I żebyś zaraz nie pyszczył że taki koncert to specjalne ochrony 

Na Taylor Swift też pod sceną stali ludzie z POFem. 

Info z pierwszej ręki 

3 godziny temu, Koelner napisał(a):

images?q=tbn:ANd9GcQhZBk-hh8_OMbyj-ZEELQ

owsiakowi c*** w dupe za dawanie na psy

@Koelner ten ziomek z onlyfansa ci się wjebał na konto 

Hasło zmień 

To że Owsiak to megaloman i jest umocowany politycznie to wiemy ale ktoś z taką rzeszą wrogów czy hejterow ma prawo obawiać się o swoje zdrowie bardziej niż ja czy Mengele 

Nie kumam czemu @fluber drwisz z takich pogróżek. Znaczy kumam bo cię znam, ale przykład tego polityka z PiSu co go jakiś ziomek zabił w biurze czy Adamowicza skłaniają do refleksji 

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Czyli każdy kto dawał groźby karalne wobec Kaczyńskiego powinien trafić do aresztu?

Jeśli kaczor to zgłosił to oczywiście powinien zostać doprowadzony na przesłuchanie 

2 godziny temu, todo napisał(a):

Nie ma znaczenia. Każdy taki przypadek powinien się kończyć identycznie, żeby takich geniuszy było jak najmniej.

I za to się z tobą napiję 

Edytowane przez josephnba

14 minut temu, josephnba napisał(a):

Tu akurat to wina ochrony nie Owsiaka czy wospu 

Jesli agencja, z którą negocjujesz ma licencję i pozwolenie na obsługę imprez masowych to czego oczekujesz od wospu? Żeby wymagali ludzi po Gromie? 

Uprawnienia POF to max 

@Koelner ten ziomek z onlyfansa ci się wjebał na konto 

Hasło zmień 

A tobie @julekstep

@josephnba bo to jest zwykłą ustawka po tym jak wypłynęły informacje co WOŚP robi z kasą na powodzian 

https://x.com/Borys61581538/status/1877231261804089614

W normalnym kraju za plakaty z sepsą dawno by były już postawione zarzuty, a za transferowanie pieniędzy z budżetu państwa przez prywatną fundację, która nie wydaje ich na bieżącą pomoc kolejne. 

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ochrona-dla-binjamina-netanjahu-w-polsce-kancelaria-prezydenta-potwierdza/dn15jb3,79cfc278

Ochrona dla Binjamina Netanjahu w Polsce. Kancelaria prezydenta potwierdza

Szefowa KPRP Małgorzata Paprocka potwierdziła w czwartek w Studiu PAP, że prezydent Andrzej Duda zwrócił się do rządu o zapewnienie możliwości udziału w obchodach 80. rocznicy wyzwolenia obozu Auschwitz premiera Izraela Binjamina Netanjahu, gdyby ten wyraził taką

Ten kraj to jakiś żart.

Polska chce imunitetu dla zbrodniarza wojennego odpowiedzialnego za eksterminacje inego narodu.

A jednocześnie ten sam kraj ściga wszelkimi sposobami i chce ukarania Polskiego posła za to, że zgasił świece gaśnicą.