RappaR Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Godzinę temu, dannygd napisał(a): Byli w tych latach zatrudnieni jacyś dziennikarze? ;D A teraz są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 20 godzin temu, fluber napisał(a): Nie zadziera się z Izraelem https://www.fdd.org/analysis/2025/01/07/trumps-poland-problem-just-got-bigger/ Ciekawe media czytasz fluber... Co dalej? Konto na Albicla, wPolsce.tv bo przecież o R czy press.pl pisać nawet nie mam co, bo tam Twój ulubieniec Tomek siedzi i "zarządza" ;D A to jest złoto - tak nieudacznie zrobionej akcji z "ogonem" i jego zgubieniem, z którego potem jest obraz z kamery (29 minuta) to juz dawno nie widziałem :DDD To już klub jagielloński więcej prawdy napisze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 6 godzin temu, ignazz napisał(a): Tylko USA teraz widzę ze spotyka się z dosyć sporym oporem z UE. Z Dania zaczynaja jakieś Krzywe akcje z Grenlandia która nie jest na sprzedaż a Donald co chwile gada o kupnie i inwestycji, w Austrii skrajna prawica pójdzie raczej droga Węgier i nastąpi zbliżenie do Rosji Francja tez obecnie szuka swojej drogi a Ukraina dosyć wyraziście dała do zrozumienia na jakich warunkach może być rozejm co oddala od obietnicy trumpa szybkiego pokoju a Musk na dokładkę wojuje z uK. USA obecnie to spory chaos Sukcesem będzie zapewne wywieranie nacisku na wydatki w NATO. Tam kosmiczne wydatki przede wszystkim wspierają przemysł USA Wow ekspert się wypowiedział. Masz racje tylko na odwrót wszystko 20 godzin temu, fluber napisał(a): Nie zadziera się z Izraelem https://www.fdd.org/analysis/2025/01/07/trumps-poland-problem-just-got-bigger/ Jak Tusku ma jeszcze trochę w głowie to skuma po przegranych wyborach prezydenckich i rozwiąże ten swój śmieszny rząd. Speedrun 8 lat z kadencji 2007-2015 już zrobili praktycznie i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, dannygd napisał(a): Ciekawe media czytasz fluber... Co dalej? Konto na Albicla, wPolsce.tv bo przecież o R czy press.pl pisać nawet nie mam co, bo tam Twój ulubieniec Tomek siedzi i "zarządza" ;D A to jest złoto - tak nieudacznie zrobionej akcji z "ogonem" i jego zgubieniem, z którego potem jest obraz z kamery (29 minuta) to juz dawno nie widziałem :DDD To już klub jagielloński więcej prawdy napisze.... Staram się jednak nie oglądać 45-minutowych materiałów Republiki, szkoda mi czasu, ale good for you:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, dannygd napisał(a): Ciekawe media czytasz fluber... Co dalej? Konto na Albicla, wPolsce.tv bo przecież o R czy press.pl pisać nawet nie mam co, bo tam Twój ulubieniec Tomek siedzi i "zarządza" ;D A to jest złoto - tak nieudacznie zrobionej akcji z "ogonem" i jego zgubieniem, z którego potem jest obraz z kamery (29 minuta) to juz dawno nie widziałem :DDD To już klub jagielloński więcej prawdy napisze.... niezly dom wariatow, pisowski prokurator wyrzuca do kosza wniosek o wszczecie postepowania (zapewne uznany za smieciowy i bezwartosciowy), Milosz -> "zdrajca prokurator/uklad" LMAO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Dobra? Spalarnia w jednym z niewielu obszarów, gdzie Warszawa mogła się rozbudowywać? Przecież tam już była spalarnia a to jest de facto rozbudowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu https://x.com/donaldtusk/status/1877019783167689046 Tusk ma wszystko pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, jack napisał(a): Przecież tam już była spalarnia a to jest de facto rozbudowa. Tam była popierdółka, którą pierwotnie planowali zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu https://www.money.pl/gospodarka/zwolnienia-grupowe-w-poczcie-polskiej-8-5-tys-osob-straci-prace-7112016867130080a.html No nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, fluber napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/zwolnienia-grupowe-w-poczcie-polskiej-8-5-tys-osob-straci-prace-7112016867130080a.html No nareszcie Poczta powinna się zmieniać nie zwalniać i zamykać Żyją chyba tylko dzięki temu że wszelkie pisma i rachunki idą przez nich Czy aż takim problemem jest przyspieszenie obsługi? Po co podpisy elektroniczne, jak i tak trzeba dodatkowo podpisać papier? To samo z dostawami? Dlaczego inposty i inne DHL potrafią zrobić to szybko i przede wszystkim skutecznie a poczta za wyższa cenę robi to wolno i nie masz pewności czy dostaniesz paczkę? Jakieś pół roku temu zamówiłem na allegro karmę dla psów. Nie sprawdziłem jaka była domyślną forma przesyłki i niestety poszło pocztą. Najpierw nie było jej 5 dni, potem poszedłem do okienka się zapytać, okazało się że nie wiadomo gdzie może być, więc chciałem złożyć reklamację. Okazało się że nie mogę, bo tylko nadawca może (WTF), napisałem do sklepu i po tygodniu odpowiedź że jest w magazynie centralnym, gdzieś pod Warszawą.... Ale nie mogą jej tam namierzyć Oczywiście w międzyczasie zamówiłem drugą paczkę z karmą, która kurierem dotarła dnia następnego. A zagubiona paczka finalnie do mnie dotarła jakoś po ponad 20 dniach od chwili nadania I oczywiście ani przepraszam, ani pocałuj nas w dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, josephnba napisał(a): Poczta powinna się zmieniać nie zwalniać i zamykać jak największy pracodawca w Polsce (obok ZUS) miałby się zmieniać i nie zwalniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @josephnba zwolnienia są konieczne, żeby coś zmienić. Poczta jest zadłużona po uszy i od bankructwa chroni ją chyba tylko to, że dostała teraz 4 miliardy rekompensaty z publicznych pieniędzy. To i tak jest śmieszny program dobrowolnych odejść. W której pracy za zwolnienie dostaniesz roczna pensje z możliwością podjęcia pracy kolejnego dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi