fluber Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Teraz, jack napisał(a): Czyli nie były aktualne bo ich przecież wywalili. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/znamy-wynagrodzenia-w-tvp-setki-tysiecy-zlotych-w-kilka-miesiecy/gnydd1h Artykuł jest z 28 grudnia, a kwoty są za pracę do 31 grudnia. @ignazz i powiedz mi że powyżej to obiektywne spojrzenie, a nie beton. Sprawa jest jednoznaczna a dyskusja leci 2 stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Beton betonem pogania. I to jest smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Beton betonem pogania. I to jest smutne. Dlaczego nazywasz mnie betonem w tej kwestii? Ja cisnąłem po TVP przez poprzednie dwie kadencję z góry na dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 20 minut temu, fluber napisał(a): a nie beton Uważaj bo Ci żyłka pęknie Sam jesteś beton skoro zesrałeś się po wymianie zdań trwającej kilka godzin w sobotni wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 3 minuty temu, jack napisał(a): Uważaj bo Ci żyłka pęknie Sam jesteś beton skoro zesrałeś się po wymianie zdań trwającej kilka godzin w sobotni wieczór Ja się zesrałem przecież do ignazza a nie do Ciebie, więc moje betonowanie może co najwyżej wynikać z przeżywania 5 dzień, kogo @ignazz uważa za beton a kogo nie a nie z tego, że pierdolisz kocopoły w obronie matczynej koalicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia To nie było o Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 6 minut temu, fluber napisał(a): Ja się zesrałem przecież do ignazza a nie do Ciebie, więc moje betonowanie może co najwyżej wynikać z przeżywania 5 dzień, kogo @ignazz uważa za beton a kogo nie a nie z tego, że pierdolisz kocopoły w obronie matczynej koalicji. Bronisz PiSu w sobotni wieczór mimo, że już po pierwszym poście zauważyłeś, że nie czytałem artykułu. Masz dziś dyżur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2 minuty temu, jack napisał(a): Bronisz PiSu w sobotni wieczór mimo, że już po pierwszym poście zauważyłeś, że nie czytałem artykułu. Masz dziś dyżur? Ja mam. Widzę, że Ty też. Chociaż ja aż tak wierny swojemu pracodawcy jak Ty nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 7 minut temu, jack napisał(a): Bronisz PiSu w sobotni wieczór mimo, że już po pierwszym poście zauważyłeś, że nie czytałem artykułu. Masz dziś dyżur? Moich postów też najwyrazniej nie czytałeś, skoro twierdzisz, że krytyka tego co robi nowy zarząd TVP to bronienie PiSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia W dniu 31.12.2024 o 14:51, RappaR napisał(a): Będziemy drugą Grecją/Portugalią/Włochami To już wiadomo czemu Jarek chciał przygotować wcześniej "rodzinny układ mafijny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Dla ciebie powinna być tabletka wyobraź sobie świat bez kobiet Przecież byś się dosłownie zesrał z radości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Dla ciebie powinna być tabletka wyobraź sobie świat bez kobiet Przecież byś się dosłownie zesrał z radości Mam nadzieję, że jak jesteś najebany, to przynajmniej nie stosujesz przemocy wobec dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Mam nadzieję, że jak jesteś najebany, to przynajmniej nie stosujesz przemocy wobec dzieci. A ja mam nadzieję że żadna babka cię już nie bije Niezależnie pijanego czy trzeźwego BTW W ciągu ostatniego miesiąca wypiłem może ze 4 piwa i tyleż samo kieliszków wódki Z uzależnień wolę dyżury w straży Edytowane 6 Stycznia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 8 godzin temu, josephnba napisał(a): W ciągu ostatniego miesiąca wypiłem może ze 4 piwa i tyleż samo kieliszków wódki Z uzależnień wolę dyżury w straży CIOTA. no chyba że poszedłeś w blanty i koko a to wtedy przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2025 o 20:28, fluber napisał(a): Dlaczego nazywasz mnie betonem w tej kwestii? Ja cisnąłem po TVP przez poprzednie dwie kadencję z góry na dół. Wystawcie temu fluberowi jakieś zaświadczenie o tym, że coś kiedyś za pis krytykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Dyskusja widzę wchodzi na mocne poziomy A jak widzicie takie usługi transportowe w Łodzi i okolicy? https://www.grot-transport.com.pl/ Warto? Edytowane 14 Stycznia przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 11 godzin temu, josephnba napisał(a): A ja mam nadzieję że żadna babka cię już nie bije Niezależnie pijanego czy trzeźwego BTW W ciągu ostatniego miesiąca wypiłem może ze 4 piwa i tyleż samo kieliszków wódki Z uzależnień wolę dyżury w straży Jedziesz z gwinta i nie liczysz po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Jedziesz z gwinta i nie liczysz po prostu. Leję w gumiaki i tak chodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 4 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Wystawcie temu fluberowi jakieś zaświadczenie o tym, że coś kiedyś za pis krytykował. oni mają w dupie paragrafy, tam tylko przelewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi