ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Czyli całe te dwugodzinne spory, radość z tego że ktoś na kogoś głosował / nie głosował itp tylko dlatego że Rafał ładnie mówi bonżur? jak to szło z tym intelektem? No przy braku innych wartości ocennych to mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nigdy? i dlatego m.in przed ostatnimi parlamentarnymi pisałem że już na nich nie zagłosuję po drugiej kadencji? To jest opis twojej decyzji, a nie konkretny przykład niezadowolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 W dniu 10.11.2024 o 09:13, julekstep napisał(a): Za PiSu tempo poprawy oczywiscie duzo szybsze, ale i za rzadow PO szlismy (i mam nadzieje ze dalej bedziemy isc) do przodu Tu przykład pozytywnego wpisu Julka o platformie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał(a): Tu przykład pozytywnego wpisu Julka o platformie Pytanie, dlaczego nie zagłosował na PiS, skoro tempo było szybsze? Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Pytanie, dlaczego nie zagłosował na PiS, skoro tempo było szybsze. Bo zagłosował na konfederację, żeby było jeszcze szybsze W dniu 6.10.2022 o 12:13, julekstep napisał(a): generalnie można wiele zarzucić PiSowi A tu negatywnie o PiS;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): To jest opis twojej decyzji, a nie konkretny przykład niezadowolenia. aaha 4 minuty temu, fluber napisał(a): Tu przykład pozytywnego wpisu Julka o platformie fotomontaż! manipulacja! 3 minuty temu, fluber napisał(a): Bo zagłosował na konfederację, żeby było jeszcze szybsze bez chamskich xD głosowałem na niezależnych samorządowców, żeby mieć pewniaka na czyste sumienie że nikogo swoim głosem nie wprowadzę (bezpośrednio) do sejmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): głosowałem na niezależnych samorządowców, żeby mieć pewniaka na czyste sumienie że nikogo swoim głosem nie wprowadzę (bezpośrednio) do sejmu No pisałeś o podobno przystawce PiSu to byłem pewien, że chodzi o konfederację, sorry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 2 minuty temu, fluber napisał(a): No pisałeś o podobno przystawce PiSu to byłem pewien, że chodzi o konfederację, sorry:) no w narracji betonu antypisowego samorządowcy to była przystawka pisu, więc: - nie wprowadziłem nikogo do sejmu (bezpośrednio) - nie zagłosowałem na pis - zagłosowałem na złość antypisom zero wad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 19 minut temu, ignazz napisał(a): No przy braku innych wartości ocennych to mało? Jako inteligentny człowiek powinieneś być świadomy, że zachowujesz się tak jak Tusk to sobie 20 lat temu wymyślił https://x.com/krystofmakowski/status/1873160416785789415 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 3 godziny temu, fluber napisał(a): Ależ Rysiu Czarnecki miał pecha w "losowaniu" sędziego do sprawy kilometrówek;) https://www.rp.pl/sady-i-trybunaly/art40770271-prokuratura-wszczela-sledztwo-ws-represji-wobec-sedziego-piotra-gaciarka No tutaj akurat nieważne kto będzie orzekał, dowodów jest aż nadto Godzinę temu, julekstep napisał(a): Nie no wiadomo Niezadowolenie z PO jacka, ignazza czy josepha jest szczere i z glebi serca Za to niezadowolenie flubera jest pozorowane Nie musiales dodawac, to oczywista oczywistosc! Moje krytykowanie peło jest cyniczne Możesz mnie cytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 3 minuty temu, josephnba napisał(a): No tutaj akurat nieważne kto będzie orzekał, dowodów jest aż nadto Uważasz, że każdy sędzia wlepi mu dokładnie tak samo wysoki wyrok?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 10 minut temu, julekstep napisał(a): no w narracji betonu antypisowego samorządowcy to była przystawka pisu, Takie stwierdzenie więcej mówi o piszącym niż o rzekomym betonie Czujesz się otoczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): Uważasz, że każdy sędzia wlepi mu dokładnie tak samo wysoki wyrok?:) Mam nadzieję że każdy wlepi mu maksa za kradzież, poświadczanie nieprawdy, próbę zrzucenia odpowiedzialności na innych (swoich) pracowników i za robienie z siebie ofiary Edytowane 30 Grudnia 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Patrząc na wpisy dotyczące pisu to albo rozdwojenie jaźni albo nietrzeźwość. Podczas wyborów lub wpisów na forum. Takie rzeczy się zdarzają. Jezeli na nich nie głosowaliście to dlaczego wasza twórczość w politycznym zawsze zmierza w stronę pisu i krytyki pinokja? Nie można napisać coś więcej o tych których realnie wspieracie? A to PiS rządzi? Krytykuję obecnie rządzących i ich decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 6 minut temu, RappaR napisał(a): A to PiS rządzi? Krytykuję obecnie rządzących i ich decyzje Szkoda że ta konsekwencja pojawila się u ciebie dopiero w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Poczytajcie nowe stawki za darowizny i spadki. Przejdzie ochota do pustych i jałowych dyskusji o polityce. Rozumiem ze cześć osób może to nie interesować gdy nie maja w planach gromadzić kapitału aby komuś przekazać lub nie czeka ich otrzymanie go od osób trzecich ale w kontekście „rozdajemy” pieniądze biednym i potrzebującym to dosyć ciekawy fikołek prawny. Z mojej strony wypada Wam pogratulować ze nie głosowaliście na PiS. Wychodzi na to ze to forum jest swietne. Nikt na PiS nie głosował. Daj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 18 minut temu, josephnba napisał(a): Szkoda że ta konsekwencja pojawila się u ciebie dopiero w zeszłym roku Lepiej późno, niż wcale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 https://x.com/Rania_641/status/1873477077837795806 Uwaga, chwalę platformę. Bardzo dobra decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 3 minuty temu, fluber napisał(a): https://x.com/Rania_641/status/1873477077837795806 Uwaga, chwalę platformę. Bardzo dobra decyzja Właśnie zapomniałem napisać co za sk****syny. Mimo, że mam farta nie łapać mandatów, to i tak dowalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 21 minut temu, fluber napisał(a): https://x.com/Rania_641/status/1873477077837795806 Uwaga, chwalę platformę. Bardzo dobra decyzja Na ile to wiarygodne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi