Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.11.2024 o 11:18, ignazz napisał(a):

Bardzo zły wybór ten Tusk ale lepszy niż wasi idole. 

Jak mam do wyboru niestety tylko dwóch złodziei to muszę znaleźć jakiś tie breaker. 

822356-F8-8-C48-412-F-8-E10-0676-B5-EFA8

To wszystko nie jest czarno-białe, ale na koniec dnia jest czarno-białe, bo ostatecznie swoim głosem z jakichś powodów kogoś popierasz:)

Nigdzie nie napisałem ze nikt na forum was nie obrażał bo postawa jaka reprezentujecie może prowokować do obrażania lub do wątpienia w wasz intelekt. Tylko ze to mi się kłóci z waszym obrazem z innych tematów gdzie ten intelekt pokazujecie. Stad kłopot i pewien paradoks. 

Teraz, fluber napisał(a):

To wszystko nie jest czarno-białe, ale na koniec dnia jest czarno-białe, bo ostatecznie swoim głosem z jakichś powodów kogoś popierasz:)

Mniejszego złodzieja. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Kaczor akurat był w tamtej ekipie sprzedających. Ale Mateo system podrasował. Ale jak pisałem boje się podatków a nie polityków jako tako. I tu przykra niespodzianka bo rzutem na taśmę PiS uchwalił nowe podatki od darowizn i spadków. Bardzo cichutko to wprowadzono. Czytał ktoś te regulacje?

Śmieszą mnie dyskusje o płci tęczy uni ekektrykach podczas gdy wprowadzone zostały tak istotne dla wszystkich zmiany. 

Miłej lektury. 

Nie wymagaj za dużo!

Czytanie linków do troll kont to już sporo :) Kolega nawet w pierwszy dzień Świąt był w pracy i wrzucał fajne linki.

Teraz, ignazz napisał(a):

Nigdzie nie napisałem ze nikt na forum was nie obrażał bo postawa jaka reprezentujecie może prowokować do obrażania lub do wątpienia w wasz intelekt. Tylko ze to mi się kłóci z waszym obrazem z innych tematów gdzie ten intelekt pokazujecie. Stad kłopot i pewien paradoks. 

oho jeszcze brakowalo wstawki o intelekcie w kontekscie sympatii politycznych.

Teraz mamy komplet. Mozesz spoczac!

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

oho jeszcze brakowalo wstawki o intelekcie w kontekscie sympatii politycznych.

Teraz mamy komplet. Mozesz spoczac!

Nie dopuszczasz do siebie myśli ze głupio robisz wierząc politykom pisu o wielkiej Polsce i walce ze złodziejami spod niemieckiej bandery z Sopotu?

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Ty to masz życie, że w pierwszy dzień Świąt od rana siedzisz na forum. Zazdroszczę :)

O jeszcze Pablo - czyli jeden z najaktywniejszych userow forum - zarzuca innym aktywnosc na forum

Dzis jakies forumowe bingo sie rozgrywa czy ocb?

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Nie dopuszczasz do siebie myśli ze głupio robisz wierząc politykom pisu o wielkiej Polsce i walce ze złodziejami spod niemieckiej bandery z Sopotu?

Nie dopuszczasz do siebie mysli ze ja nawet nie glosowalem na PiS w ostatnich dwoch wyborach? xD

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Przecież w Big3 jest naukowiec i lekarz. Jest jeszcze korpoplankton, ale overall intelektualnie nie jest najgorzej :)

Kiedy wracasz do roboty? :)

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Przecież w Big3 jest naukowiec i lekarz. Jest jeszcze korpoplankton, ale overall intelektualnie nie jest najgorzej :)

Raczej informatyk bo tak odbieram Julka. 3x wyższe wykształcenie i to nie takie łatwe jak jakaś pedagogika wczesnoszkolna. I w różnych tematach akurat ta grupa osób dała się poznać ze świetnej strony, obszernej wiedzy, ciekawych spostrzeżeniach i fajnych na moje oko pasjach. Nie da się nielubić w innych tematach ale te poglądy polityczne są jakoś ciężko do ogarnięcia. Nie sam wybór partii tylko bezgraniczne bronienie tych dziwkarzy. 

Dlatego po ludzku fajni goście a dla dobra wspólnego powinnismy wykasować tematy polityczne a nie szachy 

Borys wiedział co robi. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Raczej informatyk bo tak odbieram Julka. 3x wyższe wykształcenie i to nie takie łatwe jak jakaś pedagogika wczesnoszkolna. I w różnych tematach akurat ta grupa osób dała się poznać ze świetnej strony, obszernej wiedzy, ciekawych spostrzeżeniach i fajnych na moje oko pasjach. Nie da się nielubić w innych tematach ale te poglądy polityczne są jakoś ciężko do ogarnięcia. Nie sam wybór partii tylko bezgraniczne bronienie tych dziwkarzy. 

Przecież on ma wykształcenie humanistyczne :) I to jakieś z tych dziwnych.

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Jak już jesteśmy przy inteligencji, to jaki wniosek wyciągnąłby inteligentny człowiek z tego, że ani @julekstep ani @RappaR ani ja nie głosowaliśmy w ostatnich wyborach na PIS?