Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

dojebany mamy wybór na pierwszego obywatela RP

No wg twoich standardów c***nia 

Żadnej dupeczki, nawet lewica wzięła 5kę ;)

1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a):

Ja w 813 to majony Royal kupowałem xD

P.s. Kapitol?

Mikrusek, ale tylko przez rok. Potem wynajmowaliśmy mieszkanie na Ursynowie. 

Nie przeszkadzało nam to kupować w 813 ;)

15 minut temu, josephnba napisał(a):

Kiedyś to było 

Kiedyś to było:

Bylem na imprezie w 401 skończyło się alco z 3 kumplami zgodziliśmy się pójść do ichniejszego "813" po więcej a że na każdym piętrze była impreza to wychodząc z czwartego (stwierdziliśmy że schody lepsze od wind) około 21:00 wróciliśmy około 5:00 ;)

Żeby nie było off topu Akademiki są 1PLN!

Edytowane przez agresywnychomik

2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Kiedyś to było:

Bylem na imprezie w 401 skończyło się alco z 3 kumplami zgodziliśmy się pójść do ichniejszego "813" po więcej a że na każdym piętrze była impreza to wychodząc z czwartego (stwierdziliśmy że schody lepsze od wind) około 21:00 wróciliśmy około 5:00 ;)

Żeby nie było off topu Akademiki są 1PLN!

My kiedyś pojechaliśmy z kumplami do KFC a obudziłem się w Gdańsku więc  ;)

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

jak Pezet 

Z tym pezetem to ciekawa sprawa bo mieszkalem na Natolinie, w bezpośrednim sąsiedztwie jego bloku, a ze wówczas byłem chudym szczurkiem w okularach to kilka osób mi nawet mówiło że z daleka jestem do niego podobny :)

Ja tego podobieństwa nie widziałem, no chyba że w kapturze ;)

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

A wydmy były?

Ta, jak zawsze w centrum miasta :)

Edytowane przez josephnba

9 minut temu, LAF napisał(a):

Śmiejecie się a nie ma z czego 

Ty, no ile można opowiadać o tych podatkach? To mam być recepta na wszystko? Rozumiem, że to chwytliwe bo każdy widzi ile podatek zabiera mu pensji, ile wynosi vat itp. Ale czy to jest recepta na wszystko? Taki kolejny slogan jakich wiele w polityce ale ten jest już grany przez Konfederację tyle lat może dlatego, że jak już wymyślą kolejny to muszą go szybko odszczekiwać, jak piątkę Mentzcena. 

26 minut temu, jack napisał(a):

Ty, no ile można opowiadać o tych podatkach? To mam być recepta na wszystko? Rozumiem, że to chwytliwe bo każdy widzi ile podatek zabiera mu pensji, ile wynosi vat itp. Ale czy to jest recepta na wszystko? Taki kolejny slogan jakich wiele w polityce ale ten jest już grany przez Konfederację tyle lat może dlatego, że jak już wymyślą kolejny to muszą go szybko odszczekiwać, jak piątkę Mentzcena. 

A z jakim sloganem szła koalicja na wybory ? PiS = Drożyzna i czy coś z tym zrobili ?

8 minut temu, LAF napisał(a):

A z jakim sloganem szła koalicja na wybory ? PiS = Drożyzna i czy coś z tym zrobili ?

Koalicja przede wszystkim miała wrócić do kierunku europejskiego. I wróciła. Pieniądze odblokowała. Do tego rozliczenie PISu - rozlicza, aresztuje. Odwrócenie rządów Czarnka w szkolnictwie - idą grubo aż się Józek zagotował. 

Godzinę temu, jack napisał(a):

Koalicja przede wszystkim miała wrócić do kierunku europejskiego. I wróciła. Pieniądze odblokowała. Do tego rozliczenie PISu - rozlicza, aresztuje. Odwrócenie rządów Czarnka w szkolnictwie - idą grubo aż się Józek zagotował. 

Tylko kogo aresztują? Jakieś urzędniczki w kajdankach doprowadzają do więzienia, jakiegoś lipnego klechę, który i tak wychodzi. 

Jedyne pozorne sukcesy to Kamiński i wąsik choć i tak są już w Brukseli 

Komisje śledcze zmienione w teatrzyk dla ludzi pokroju vaskeza. Absolutnie nic z tego nie wynika i nie wyniknie. 

CPK prawie zaorany, koleje zaorane, służba zdrowia nietknięta, szkolnictwo wyjebalo ponad skalę z prawej do lewej (to tylko dowód jak kolejne rządy mają kształcenie w dupie) 

Porażka totalna 

2 godziny temu, jack napisał(a):

Nom, rozliczają Kaczyńskiego za szarpaninę z menelem;)