RappaR Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 5 godzin temu, josephnba napisał(a): A jak wygra zandberg to będziesz gwałcony analnie co wieczór Ale Ci pojebane myśli po głowie chodzą. Serio jesteś chorym psychicznie zwyrolem, powinno od Ciebie z dala dzieci trzymać, skoro wolny czas spędzasz na tego typu fantazjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Teraz, RappaR napisał(a): Ale Ci pojebane myśli po głowie chodzą. Serio jesteś chorym psychicznie zwyrolem, powinno od Ciebie z dala dzieci trzymać, skoro wolny czas spędzasz na tego typu fantazjach I słusznie. Jak się dorobisz dzieci to trzymaj je z daleka ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 1 minutę temu, josephnba napisał(a): I słusznie. Jak się dorobisz dzieci to trzymaj je z daleka ode mnie Wiem, tym bardziej, że wyglądasz jak łysa wersja Trynkiewicza na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 @josephnba Ty nie kombinuj, marzy Ci się żeby teściu zabrał Cię do Wenezueli na dupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Wiem, tym bardziej, że wyglądasz jak łysa wersja Trynkiewicza na żywo Kręci cię to widać skoro nie możesz wytrzymać tygodnia bez zaczepki Ty za to wygląda jak te wszystkie świętoszkowate prawiczki którzy Pauli młode dziewczęta na stosach @Koelner a jak Edytowane 29 Listopada 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 8 minut temu, josephnba napisał(a): Kręci cię to widać skoro nie możesz wytrzymać tygodnia bez zaczepki Ty jak widać nie potrafisz wytrzymać dnia bez fantazji o analnych gwałtach. 9 minut temu, josephnba napisał(a): Ty za to wygląda jak te wszystkie świętoszkowate prawiczki którzy Pauli młode dziewczęta na stosach Biorąc pod uwagę Twoje fantazje, to akurat na prawiczka z kobietą bardziej wyglądasz Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Piątunio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Ty jak widać nie potrafisz wytrzymać dnia bez fantazji o analnych gwałtach. Biorąc pod uwagę Twoje fantazje, to akurat na prawiczka z kobietą bardziej wyglądasz Ty. Ja na dowód mam dwójkę dzieci a ty historię o dziwkach więc z tym prawiczkiem bym uważał misiaczku 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Piątunio. Polej,,nie pierdol Edytowane 29 Listopada 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) nawet 200k dostała PRL na pełnej kurtyzanie Edytowane 29 Listopada 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 40 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nawet 200k dostała PRL na pełnej kurtyzanie https://youtube.com/clip/UgkxnmgbbHev9txs8dBbQnGzkBE9goBKBTSK?si=COUf9hfE5XppfaON 10 minut szukałem, ale wypisz wymaluj to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 8 godzin temu, josephnba napisał(a): Ja na dowód mam dwójkę dzieci a ty historię o dziwkach więc z tym prawiczkiem bym uważał misiaczku Raczej historię o dzieciach, podobnie jak masz swoje historie o gwałtach analnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 8 godzin temu, josephnba napisał(a): https://youtube.com/clip/UgkxnmgbbHev9txs8dBbQnGzkBE9goBKBTSK?si=COUf9hfE5XppfaON 10 minut szukałem, ale wypisz wymaluj to samo a dlaczego oni dostają hajsy? jeden typ w TVN mówił że trzeci raz sprząta chatę po powodzi w życiu, ten hajs od państwa to wygląda jak fundusz remontowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 48 minut temu, RappaR napisał(a): Raczej historię o dzieciach, podobnie jak masz swoje historie o gwałtach analnych. Tu mnie masz Faktycznie nie mogę mieć dzieci bo nawet na żadnych socjalach nie udostępniam ich zdjęć więc dowodów brak Przyznaję się rappar mnie rozgryzł. Nie mam dzieci Antek lat 12 i Maria lat 2 to ściema Muszę się jeszcze tylko pozbyć kilku osób z forum, które widziały na własne oczy te "ściemy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 13 minut temu, josephnba napisał(a): Faktycznie nie mogę mieć dzieci A to współczuję. Ale to kwestie zdrowotne czy też po prostu konsekwencja swoich frustracji fantazji analnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 4 godziny temu, RappaR napisał(a): A to współczuję. Ale to kwestie zdrowotne czy też po prostu konsekwencja swoich frustracji fantazji analnych? Nie było w moim życiu nikogo kto mógłby mnie poinformować iż z anala nie ma dzieci Gdzie byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 14 minut temu, josephnba napisał(a): Nie było w moim życiu nikogo kto mógłby mnie poinformować iż z anala nie ma dzieci Gdzie byłeś? To nie znasz tekstu o najlepszym środku antykoncepcyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): To nie znasz tekstu o najlepszym środku antykoncepcyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Długość życia wzrosła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 7 minut temu, jack napisał(a): Długość życia wzrosła? w dekadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi