Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, todo napisał(a):

Przecież to jest zwykły teatrzyk. Możliwe, że on uważa totalnie inaczej, ale takie rzeczy później ludzie udostępniają, jest głośno. A im tylko o to chodzi.

tak samo ja mogę myśleć, że Ty w rzeczywistości jesteś europosłem?

co mnie obchodzi co ona tak naprawdę myśli, skoro dobrze gada, to mowię, że dobrze gada :)

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

głównie to tego, co na to ci wszyscy eksperci ;)

nie jest on idealna, ale w PE odpala się jak rakieta

Zajączkowska była ciekawa, przebojowa, wyszczekana aż okazała się nie mniejszą hipokrytką niż inni politycy 

#osiemgwiazdek 

Mnóstwo słów zero treści, głośne chwytliwe hasła za którymi nic nie stoi 

Tarczyński wersja sexy 

Brakuje żeby się gdzieś do zdjęcia za trunpem ustawiła i mamy Dominika, na którego @Koelner poleci 

3 godziny temu, josephnba napisał(a):

Zajączkowska była ciekawa, przebojowa, wyszczekana aż okazała się nie mniejszą hipokrytką niż inni politycy 

#osiemgwiazdek 

Mnóstwo słów zero treści, głośne chwytliwe hasła za którymi nic nie stoi 

Tarczyński wersja sexy 

Brakuje żeby się gdzieś do zdjęcia za trunpem ustawiła i mamy Dominika, na którego @Koelner poleci 

Pani Ewa była fajna, kiedy u boku Korwina wychwalała jego przedmiotowe traktowanie kobiet. Teraz dla odmiany, pod szyldem AfD, stała się prawdziwą wyzwoloną wojowniczką. 

1 godzinę temu, DRK napisał(a):

TVP w likwidacji chlubnie kontynuuje tradycje kurwizji, choć nie jest jeszcze tak finezyjne i popełnia proste błędy 

W kraju musi się dziac lepiej niż myślałem skoro przychodzisz tu z takimi rewelacjami 

Edytowane przez josephnba

18 minut temu, josephnba napisał(a):

W kraju musi się dziac lepiej niż myślałem skoro przychodzisz tu z takimi rewelacjami 

Do końca wyborów prezydenckich będzie lepiej.

@LeweBiodroSmoka pisałem o tym parę dni temu

https://dorzeczy.pl/kraj/661360/rzad-zamrozi-800-plus-i-podniesie-vat-ke-zaakceptowala-plan-tuska.html

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/donald-tusk-mieszka-w-starej-kamienicy-zona-premiera-zima-ciagnie-od-piwnicy/bechq0d?utm_source=detal&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_detal_popularne

Jakże wspaniali ci nasi mężowie stanu 

Jeden miaszka w klocku na Żoliborzu, drugi w starej kamienicy gdzie mu zimno w nogi 

I to wszystko dla nas 

W dniu 27.11.2024 o 13:16, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tak samo ja mogę myśleć, że Ty w rzeczywistości jesteś europosłem?

co mnie obchodzi co ona tak naprawdę myśli, skoro dobrze gada, to mowię, że dobrze gada :)

Tylko gadaniem zbiera sobie tylko publikę. A trochę nie o to chodzi.

10 godzin temu, josephnba napisał(a):

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/donald-tusk-mieszka-w-starej-kamienicy-zona-premiera-zima-ciagnie-od-piwnicy/bechq0d?utm_source=detal&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_detal_popularne

Jakże wspaniali ci nasi mężowie stanu 

Jeden miaszka w klocku na Żoliborzu, drugi w starej kamienicy gdzie mu zimno w nogi 

I to wszystko dla nas 

ja to nawet zacząłem im współczuć :(

25 minut temu, RappaR napisał(a):

A jak wygra zandberg to będziesz gwałcony analnie co wieczór 

To co napisałem ma takie samo odzwierciedlenie w faktach jak twoje teorie 

Nawet TVN to krytykuje, ale oczywiście skrzywdzony przez kobiety rapapr się lepiej 

Wożę zawsze kilka butelek wody w bagażniku, lepiej żeby ostanie pokolenie miało dobrego lekarza bo jeśli mnje to trsfi wyleję im po butelce na te puste łby 

1 godzinę temu, josephnba napisał(a):

A jak wygra zandberg to będziesz gwałcony analnie co wieczór 

To co napisałem ma takie samo odzwierciedlenie w faktach jak twoje teorie 

Nawet TVN to krytykuje, ale oczywiście skrzywdzony przez kobiety rapapr się lepiej 

Wożę zawsze kilka butelek wody w bagażniku, lepiej żeby ostanie pokolenie miało dobrego lekarza bo jeśli mnje to trsfi wyleję im po butelce na te puste łby 

Wiesz, faktem jest, że Warszawa wynajmuje tym terrorystom 160-metrowy lokal na Kruczej za 4000 złotych miesięcznie.

32 minuty temu, josephnba napisał(a):

Nie znaczy to jednak że ktoś w Warszawie ich popiera

Nie wiem kto to popiera, wiem że Warszawiacy dopłacają tym terrorystom, bo władze Warszawy zamiast wynająć lokal na wolnym rynku, postanowiły wynająć lokal terrorystom z dużym rabatem. A jak ostatnio sprawdzałem, kto rządzi Warszawą, to chyba był to Trzaskowski.

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Nie wiem kto to popiera, wiem że Warszawiacy dopłacają tym terrorystom, bo władze Warszawy zamiast wynająć lokal na wolnym rynku, postanowiły wynająć lokal terrorystom z dużym rabatem. A jak ostatnio sprawdzałem, kto rządzi Warszawą, to chyba był to Trzaskowski.

Wynajęcie im tego nie było błędem (tendncja wspierania stowarzyszeń itp), błędem jest brak wypowiedzenia umowy po tym co robią na ulicach 

Wciąż jednak brak wypowiedzenia im umowy nie jest tożsamy z tym że jak trzasek dostanie żyrandol to w każdym mieście będą siedzieć na ulicach  

To jak zwykle nadinterpretacja rappara 

Edytowane przez josephnba

Policjanci otrzymali informację o blokujących jezdnię aktywistach o godzinie 16.05. Blokada była ustawiona przed Mostem Gdańskim w kierunku Żoliborza. - O godzinie 16.15 ruch został udrożniony. W trakcie działań policjanci wylegitymowali 16 osób, 13 z nich siedziało na jezdni. Wobec wszystkich skierowano wnioski o ukaranie do sądu - poinformował Kamil Sobótka z Komendy Stołecznej Policji

Nawiązując do płaczu naszego jebaki z mieszkaniem w cenie domu to mam szczerą nadzieję że jak trzasek zostanie preziem to tak będzie w całej Polsce 

10 minut od zgłoszenia do usunięcia tych debili 

10 k**** minut, a Pan "kobieta mnie bije" podnosi alarm 

On też mam nadzieję jest ostatnim pokoleniem