jack Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Trzaskowski to przynajmniej polityk PO wprawdzie z drugiego szeregu ale w pierwszym to chyba tylko Tusk obecnie został. Za to ten kandydat PISu to jawna kpina z systemu panującego obecnie w Polsce. Lepiej wystawić jakiegoś randoma na jedno z 2 najbardziej eksponowanych funkcji państwowych niż polityka. Klasa polityczna związana z PIS zdaje sobie sprawę, że lepiej postawić na kogokolwiek niż na siebie. Nie wiem czy najlepszym kandydatem nie byłby taki Artur Żmijewski. Przystojny. Aktor więc poradziłby sobie z mówieniem ludziom tego co chcą usłyszeć. Religijny - Ojciec Mateusz, twardy - Wolf, patriota - zginął w Katyniu. Tylko nie wiem jak u niego z angielskim ale gorszy niż Duda raczej nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Krzemo napisał(a): A co do Trzeskowskiego, moim zdaniem on to przesra, teraz jeszcze czytam, że w samej PO lepszy wynik miał Radek, ale przegłosowały ich przystawki z kawiarnianej lewiczki i lumpenliberałowie z N. Trzaskowski wydaje się mieć teraz słabszą pozycję niż przy poprzednich wyborów, zaliczył kilka kompromitujących momentów jak Nvidia, szczycenie się kładką itp. dodatkowo skoncentrował się na lewej stronie wyborców, zrażając przy tym centroprawicowy elektorat. Jeżeli przegra, to własną słabością i głosowaniem "przeciwko niemu" aniżeli "za nim". Problem w tym, że nie ma za bardzo kandydata z którym mógłby przegrać (Wtedy przynajmniej walczył z Dudą, obecnie urzędującym prezydentem), no chyba że faktycznie Mentzen wejdzie do drugiej tury? Wydaje mi się, że więcej negatywnego elektoratu ma Trzasku niż Mentzen, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Mwntzen zaliczyl nie mniej wpadek niż Rafcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Mwntzen zaliczyl nie mniej wpadek niż Rafcio Możliwe, ale wydaje mi się, że Trzaskowski bardziej okopał się na lewicy niż Mentzen na prawicy i skuteczniej puszcza oko do centrowego elektoratu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 16 minut temu, P_M napisał(a): Trzaskowski wydaje się mieć teraz słabszą pozycję niż przy poprzednich wyborów, zaliczył kilka kompromitujących momentów jak Nvidia, szczycenie się kładką itp. dodatkowo skoncentrował się na lewej stronie wyborców, zrażając przy tym centroprawicowy elektorat. Jeżeli przegra, to własną słabością i głosowaniem "przeciwko niemu" aniżeli "za nim". Problem w tym, że nie ma za bardzo kandydata z którym mógłby przegrać (Wtedy przynajmniej walczył z Dudą, obecnie urzędującym prezydentem), no chyba że faktycznie Mentzen wejdzie do drugiej tury? Wydaje mi się, że więcej negatywnego elektoratu ma Trzasku niż Mentzen, ale mogę się mylić. Mając wybór między trzaskowskim a mentzenem na pewno wybiorę Trzaskowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał(a): Mając wybór między trzaskowskim a mentzenem na pewno wybiorę Trzaskowskiego. yup, jedna z niewielu kandydatur która byłaby mnie w stanie przekonać do Trzaskowskiego xD z tik-tokerów/youtuberów to już bym serio wolał Stanowskiego niż Sławusia Edytowane 3 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 30 minut temu, jack napisał(a): Nie wiem czy najlepszym kandydatem nie byłby taki Artur Żmijewski. Przystojny. Aktor więc poradziłby sobie z mówieniem ludziom tego co chcą usłyszeć. Religijny - Ojciec Mateusz, twardy - Wolf, patriota - zginął w Katyniu. Tylko nie wiem jak u niego z angielskim ale gorszy niż Duda raczej nie jest Udało Ci się znaleźć najbardziej apolitycznego aktora w Polsce, szacun. 30 minut temu, jack napisał(a): Za to ten kandydat PISu to jawna kpina z systemu panującego obecnie w Polsce. Lepiej wystawić jakiegoś randoma na jedno z 2 najbardziej eksponowanych funkcji państwowych niż polityka. Klasa polityczna związana z PIS zdaje sobie sprawę, że lepiej postawić na kogokolwiek niż na siebie. A mi się mega podoba. Przeczytałem jego życiorys i już jestem fanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @fluber @julekstep zatem może mogę się mylić, moja bańka prezentuje lepiej Mentzena niż Trzaskowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Sławek mieni mi się jak taki ziomek, co jak się przewrócisz, to cię jeszcze kopnie i zapierdoli ci rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, josephnba napisał(a): @Krzemo zapominasz że antyPis jest większy niż antyPO Na Instagramie masa lewicowych userow szcza po nogach z radości, co znaczy że nie ważne kogo tamci wystawią, lewica i tak poprze KO. Tym bardziej że lewica to dwa oddzielne byty i głosy się rozejdą. Myślę że większość będzie wolała oddać głos na trzaska niż na któregokolwiek z lewej strony. Prezydent z PO może im (teoretycznie) dać więcej niż ktokolwiek z lewicy Tylko ta lewica i związana z nią tematyka jest przez te partyjki i ich dojście do mediów nadreprezntowana. To jest margines w skali kraju. Wyborcy PiS pójdą głosować na każdego kogo im prezes wskarze. A część antyPIS zostanie w domu. Ludzkie, którzy stali w kolejkach ma Jagodnie mówia, że na tego debila Trzaskowskiego głosować nie będą. Widać to nawet po wpisach w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Krzemo napisał(a): Tylko ta lewica i związana z nią tematyka jest przez te partyjki i ich dojście do mediów nadreprezntowana. To jest margines w skali kraju. Wyborcy PiS pójdą głosować na każdego kogo im prezes wskarze. A część antyPIS zostanie w domu. Ludzkie, którzy stali w kolejkach ma Jagodnie mówia, że na tego debila Trzaskowskiego głosować nie będą. Widać to nawet po wpisach w tym temacie. Wyborcy pod to jedność Ale w drugiej turze poza konfą, wszyscy będą wspierać trzaska Nawrocki nie porwie tłumów, nie jest naturalnym mowcą, ma czas żeby z kimś od prezencji i mowy ciała popracować bo na tym polu może wycierać buty Trzaskowi Choć to i tak najlepszy ( w sensie najmniej skompromitowany) z tej czwórki, która przewijała się w plotkach W debacie Rafał może go zgnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, josephnba napisał(a): W debacie Rafał może go zgnieść Rafcio to by kogoś mógł zgnieść w debacie chyba tylko jakby miał teleprompter a debatę prowadził Tercet Lis, Kraśko & Olejnik Edytowane 2 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, P_M napisał(a): @fluber @julekstep zatem może mogę się mylić, moja bańka prezentuje lepiej Mentzena niż Trzaskowskiego Nie wiem w jakiej bańce siedzisz, ale nie wiem co trzeba zrobić żeby mentzena wiarygodnie przedstawić jako przyszlego pierwszego dyplomate kraju 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Rafcio to by kogoś mógł zgnieść w debacie chyba tylko jakby miał teleprompter a debatę prowadził Tercet Lis, Kraśko & Olejnik Czyli zgniecie:) 6 minut temu, josephnba napisał(a): Choć to i tak najlepszy ( w sensie najmniej skompromitowany) z tej czwórki, która przewijała się w plotkach Najlepszym kandydatem byłby magierowski 22 minuty temu, Krzemo napisał(a): Tylko ta lewica i związana z nią tematyka jest przez te partyjki i ich dojście do mediów nadreprezntowana. To jest margines w skali kraju. Wyborcy PiS pójdą głosować na każdego kogo im prezes wskarze. A część antyPIS zostanie w domu. Ludzkie, którzy stali w kolejkach ma Jagodnie mówia, że na tego debila Trzaskowskiego głosować nie będą. Widać to nawet po wpisach w tym temacie. Nawrocki jest inteligentny, ale nie jest medialny. Nie przemawia jak Duda, kasy na kampanię jak widać pis nie ma (porównajcie konwencję Dudy z 2015 z konwencją teraz), nie sądzę żeby miał jakieś szanse z trzaskowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, fluber napisał(a): Najlepszym kandydatem byłby magierowski Tak, ale pewnie zbyt inteligentny, bez zaplecza partyjnego i niesterowalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, Krzemo napisał(a): Tak, ale pewnie zbyt inteligentny, bez zaplecza partyjnego i niesterowalny. Dziennikarz? Ja pi****le. Kiedy pierwsza osoba w Polsce będzie człowiek sukcesu? Jakiś generał, biznesman, znana osoba na świecie? zostaje nam wybór między ciota z wafki a gościem z IPN który jak Mnich benedyktyński grzebał w dokumentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Widzę dla Nawrockiego świetną okazję, aby pokazać, że jest kandydatem obywatelskim, a nie pisowskim. Przynajmniej może udawać. Niech jutro w IPN prezes rozpocznie procedury mające na celu dokończenie ekshumacji w Jedwabnem. Trzeba w końcu godnie pochować pomordowanych, może niektórych da się zidentyfikować i przede wszystkim wskazać katów. Akurat geopolityczne drzwi dotąd zatrzaśnięte nieco się uchyliły. Izrael uwikłał się konflikt z Hamasem i Hezbollahem, ich premier jest ścigany przez MTB, gubernator/ambasador USA w Polsce jest na wylocie. Z kolei w kraju jest kampania prezydencka i Platforma w osobie Prokuratora Generalnego Bodnara nie bardzo będzie miała jak oponować. Frakcji prożydowskiej w PiSie też będzie głupio rzucać tej inicjatywie kłód pod nogi, bo Nawrocki to jednak ich kandydat. Oczywiście, i tak ta inicjatywa może zostać uwalona, ale wtedy Nawrocki będzie mógł powiedzieć, że próbował, że ma na sercu dobro Polski, jednak wraże siły okazały się za mocne i wciąż blokują próby oczyszczenia dobrego imienia narodu polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, jack napisał(a): Nie wiem czy najlepszym kandydatem nie byłby taki Artur Żmijewski. Tylko nie wiem jak u niego z angielskim ale gorszy niż Duda raczej nie jest To zawodowy aktor. Zrobi się profesjonalny dubbling w 24 językach. Może mu się nie chcieć Ojciec Mateusz" wraca z nowym sezonem. Ile zarobi na nim Artur Żmijewski? Za każdy dotychczasowy sezon serialu (a było ich aż 27), Artur Żmijewski zarabiał po 15 000 złotych za każdy dzień zdjęciowy. W jednym sezonie jest 30 dni zdjęciowych, co łącznie daje sumę 450 000 złotych za jeden sezon. Edytowane 1 godzinę temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): Rafcio to by kogoś mógł zgnieść w debacie chyba tylko jakby miał teleprompter a debatę prowadził Tercet Lis, Kraśko & Olejnik Stary Nawrocki jest miałki i nie ma absolutnie charyzmy, Mentzena zaorał nawet Petru Rafał naprawdę niewiele musi zrobić żeby taka debatę przejąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 44 minuty temu, Koelner napisał(a): Dziennikarz? Ja pi****le. Kiedy pierwsza osoba w Polsce będzie człowiek sukcesu? Jakiś generał, biznesman, znana osoba na świecie? zostaje nam wybór między ciota z wafki a gościem z IPN który jak Mnich benedyktyński grzebał w dokumentach Masz na myśli kogoś w typie Jaruzelskiego albo Wałęsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Rafcio to by kogoś mógł zgnieść w debacie chyba tylko jakby miał teleprompter a debatę prowadził Tercet Lis, Kraśko & Olejnik Nie doceniasz go, gdyby w prawyborach zmierzył się z Kidawą w debacie to mógłby wygrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi