Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Na forum trollu pisał, że to nie brat księdza, więc chyba by nie ściemniał.

39 minut temu, Koelner napisał(a):

Tak jak Witold Kornicki nie jest synem Krystyny Ziobro z domu Kornickiej i bratem Zbigniewa Ziobry. Naprawdę tak troll pisał? 🤣🤣🤣

29 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Ciekawe, czy trollu też robi karierę z nadania politycznego? :)

Gdyby tylko można było sprawdzić, jak naprawdę było...

W dniu 18.07.2022 o 06:02, Koelner napisał(a):

To są dzbany. Jeszcze niech ktoś mi napisze, że Morawiecki to super ekonomista. Obecnie w Aliorze prezesem jest ziobrysta który podobno jest bratem księdza biskupa. Nie ma zielonego pojęcia o ekonomii, jedyny projekt w jaki się zaangażował to zrobienie przedszkola dla Ukraińców oraz dołożenie się do muru. Alior ma dobre wyniki to - check w Cv wyjdzie że jest genialnym ekonomistom i jak za 20 lat będzie kandydatem na premiera to będzie wyjebany argument jak z prezesurą Pinokia. Polska kariera polityczna w pigułce. 

W dniu 18.07.2022 o 06:48, fluber napisał(a):

I pan OlszEwski jest bratem kogo? Biskupa olszOwskiego? 

W dniu 18.07.2022 o 06:50, Koelner napisał(a):

Tak mówią. 

W dniu 18.07.2022 o 06:59, fluber napisał(a):

Ty tak mówisz. Mówisz że ma jakiegoś brata biskupa ( nie ma w Polsce żadnego biskupa o tym nazwisku) 

Prawda jest taka że jego brat jest zakonnikiem, sercaninem. 

Głupi i głupszy. Gratulacje:)

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Najlepsze jak ktoś chce pokazać, że PiS też zamykało swoich, ale znajduje tylko dwa przykłady przez osiem lat i jako, że pewnie sam uznaje, że to mało, to dorzuca link z aresztowaniem z grudnia 2023 :)

Gratuluję!

Sprawdź kiedy Tusk zmienil władze w CBA:)

Godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

to jest pewne :) 

dla mnie to jest oczywiste, że PiS to większa bolszewia niż PO ( może PO jest sprawniejsze w skali makro jeśli chodzi o lody ) ale obojętnie z kim się rozmawia czy z PZU, Alior, Pekao i innych instytucji i przetrwali te zmiany to mają podobne zdanie. 

mnie tylko wkurwia, że tylko dzięki UE oraz być może bycia w kręgu demokratycznym zachodnim jeszcze nie jesteśmy kopią I i II RP, czyli szlachta jedzie z plebsem na ostro. 

jednak współczynnik Giniego u nas spada więc trzeba się cieszyć :)

1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

No chyba nikt nie ma wątpliwości .Przecież wyraźnie napisał kiedyś na forum (pewnie usunął ten post), że wszystko co w życiu ma zawdzięcza PiSowi , ja myślę że to prawda, może wszystko z wyjątkiem dzieci, ale dzieci to nawet wielki Jarosław -Polskę zbaw nie umiał zrobić. Zresztą jak inaczej skończony debil ,który powielał newsy o 100 ukrytych przez Tuska trupach powodzian, by dał radę zrobić karierę naukowca?. Przecież taki zjeb w normalnym świecie by nawet nie był cieciem na uczelni. Tak samo jak Obajtek był za głupi na inseminatora ,to go pisiory zrobili prezesem w Orlenie