Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Przede wszystkim babka jako zawodowy polityk zarabia poprzez między innymi posiadanie starannego wizerunku. Psim obowiązkiem wyglądać schludnie i wykazać minimum zainteresowania tym aby o wygląd i zachowanie ( chociaż na wizji) zadbać. Ja nie ładuje się jej w życie prywatne gdzie może łazić w żółtych gaciach ale życzyłbym sobie aby jako osoba publiczna w sferze publicznej nie wyglądała jak fleja i nie zachowywała się jak świnia. Tym bardziej że jest to osoba z wyższego szczebla politycznego a uwaga dotyczy wyglądu w Sejmie. W dzisiejszych czasach mając mocno ograniczone możliwości finansowe można się świetnie i schludnie ubrać. A tu na wizerunek otrzymuje stosowne wynagrodzenie.  Uczepiłem się kręgu osób który nie grzeszył nawet minimum starannością o wygląd. I w sumie tych niechlujnych gości było sporo wzajemnie się dopingujących. Jako podatnik mam prawo wymagać minimum. Zachowanie było niestosowne i wystarczyło za nie przeprosić. Niestety brak klasy objawił się i po zajściu. Przy poklasku i głupich uśmiechach innych. Wstyd i siara. Za nasze. 

oczywiście jeżeli ktoś jest mizernym politykiem i ma fatalny pomysł lub program to i jedwabne gacie Gucci nie pomogą. Ale tu przekroczone zostało minimum przyzwoitości. Warte krytyki abyśmy takich obrazków nigdy już nie widzieli. Obojętnie z której partii. 

Sama akcja powinna mocno zaszkodzić każdemu takiemu głupkowi który nie rozumie na czym polega dobre wychowanie minimum kultury. Co ważne sam zainteresowany powinien wiedzieć że szkodzi swojemu wizerunkowi. Trzeba być niesamowicie głupim aby tego nie dostrzegać, cieszyć się jeszcze i dostać poklask. 

Szkoda że mamy już tak zaniżone standardy że wymagam jako minimum schludnego wyglądu i starannego ubioru. Chociaż czystego. I wyprasowanego. 

Kiedyś to był punkt wejścia. A teraz nawet nie minimum. Smutne. 

Ja wolałbym, by 3 mld złotych zamiast na TVP szły na dzieci chore na raka. Ty wolisz by polityk inaczej jadła sałatkę

Nie jesteśmy tacy sami. 

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Ja wolałbym, by 3 mld złotych zamiast na TVP szły na dzieci chore na raka. Ty wolisz by polityk inaczej jadła sałatkę

Nie jesteśmy tacy sami. 

Jedno nie wyklucza drugiego. 

A już niedorzeczne jest bronienie przed Laty chamskiego zachowania argumentem bo Tusk teraz czegoś nie dał. Ja nigdzie nie odniosłem się do kwestii TVP no może poza postulatem ze można zaorać jak ma to być polityka na zlecenie władz realizowana. 

Chyba widzisz że do poparcia przelewu na coś co bym zaorał chętnie daleka droga. 

I nadal jesteś bezduszny. Bo ja bym chciał aby przelał 63 mld nie 3. 

2 godziny temu, josephnba napisał(a):

Alimenty sa na dziecko i niezależnie od wymówek ten kto się miga jest c***em. A laska typową kurwą, bo i takie alimenciary przecież są 

Tak czy inaczej choćby w formie ubrań czy jedzenia te pieniądze do dziecka trafiają. A jeśli już jakaś typiara ma wydawać na głupoty, wolę żeby wydawała ojca dziecka niż moje 

Obiektywnie mówiąc żarła jak świnia 

I obiektywnie mówiąc sam mi chyba że 3 razy "sałatka" rzuciłeś w komentarzu tak z dupy 

Masz serio jakiś kompleks tej baby

mam kompleks Pawłowicz powiadasz?

W dniu 6.04.2024 o 15:18, josephnba napisał(a):

Pawłowicz w młodości też była solidną 6ką 

W dniu 6.04.2024 o 14:05, josephnba napisał(a):

A my tobie takich jak kaja godek i prof Pawłowicz 

W dniu 5.02.2024 o 09:51, josephnba napisał(a):

A to że Pawłowicz jest  niewychowaną świnią zawsze jest na propsie

W dniu 25.12.2023 o 16:44, josephnba napisał(a):

I uprzejmie proszę nie stawiać mnie w tym samym zdaniu co Pawłowicz 

Ja Ciebie Jack ze Stalinem nie stawiam na równi 

W dniu 25.12.2023 o 07:28, josephnba napisał(a):

Pawłowicz to typowa atencjuszka 

W dniu 15.09.2023 o 14:31, josephnba napisał(a):

Żałosne jak ryj Pawłowicz 

W dniu 14.09.2023 o 14:39, josephnba napisał(a):

Swoją drogą brawa za zrównanie sałatki Pawłowicz z przestępstwem w MSZ 

W dniu 20.11.2021 o 22:01, josephnba napisał(a):

Obchodzi mnie to tyle samo co składniki sałatki Pawłowicz 

W dniu 20.11.2021 o 21:54, josephnba napisał(a):

Co najmniej tak samo ważne jak składniki sałatki Pawłowicz i walki narzeczonej szpilki na fame mma

a to tylko z 1szej strony wyników dla zapytania 'Pawłowicz' 🙃

Największym zwycięzcą w Europie wyboru Trumpa zostal Victor Orban.

https://www.euronews.com/my-europe/2024/11/07/breton-touts-orbans-role-as-trump-interlocutor-laments-europes-unpreparedness

W PL będzie teraz kilkumiesieczna debata kto ładniej powiedział o Trumpie.

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Ależ szybko postanowił to zjebać pisowski kapuś 

https://x.com/WarNewsPL1/status/1854612022975250457 

Przecież artykuł Appleabum na X podawał dalej i wyśmiewał sam Musk.

4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Mężczyźni uprawiają seks i realną politykę, chłopcy w krótkich spodenkach wyliczają sobie kto ile poskarżył się nauczycielowi 😂

Nie bawi Cię ten festiwal i wyścigi w ciągnięciu fiuta seniorowi? Orban też ciągnie tylko dostaje za to mniej i ma mniej świeży oddech. 

1 godzinę temu, Koelner napisał(a):

Nie bawi Cię ten festiwal i wyścigi w ciągnięciu fiuta seniorowi? Orban też ciągnie tylko dostaje za to mniej i ma mniej świeży oddech. 

Bawi mnie polskie podejście. Orban ma teraz najlepszą pozycję startową. Nie musi kasować tweetów, nie ma opinii wojennego wariata, nie musi bać się Rosji, robi interesy z Chińczykami, nie jest pachołkiem Żeleńskiego i pomiata teraz polskim premierem.

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

a kto się gania z ochroniarzem w biedrze? xD

Nawet nie potrafisz dobrze zacytować 😆

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

A myślisz, że z kim Mężczyźni uprawiają seks i robią tą realną politykę?

Ci co mieszkają tylko z kotem pewnie seks uprawiają z innymi mężczyznami - jeden wyjątek to Pan na Żoliborzu 

Edytowane przez DLT_Braddock