fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 9 minut temu, Koelner napisał(a): niech wstawi zdjęcie kutasa Takiego coming outu się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 1 minutę temu, fluber napisał(a): Takiego coming outu się nie spodziewałem. Jak mawiał Woody allen - biseksualizm podwaja twoje szanse na piątkową randkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 9 minut temu, blackmagic napisał(a): Jak mawiał Woody allen - biseksualizm podwaja twoje szanse na piątkową randkę on wiedział o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października (edytowane) Które to dziennikarki lub dziennikarze zostali wyGRUchani? Edytowane 23 Października przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 2 godziny temu, mayor napisał(a): A czego się spodziewałeś po typie , który na forum się przechwala wielkością przyrodzenia? Jeden wart drugiego. Strach pomyśleć, że takich ludzi ze spierdoloną osobowością dopuścili w tym kraju do leczenia pacjentów. Bardziej się nadaje do tych dowcipów z serii -" Przychodzi baba do lekarza " , a lekarz do baby proszę panią :"mam dużego i mam problem z dojściem .Jest to problem ,bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami."(pisownia oryginalna ) Że jego hobby to nie jest napiedalanie kobiet jak jest norma w rodzinach UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 38 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Które to dziennikarki lub dziennikarze zostali wyGRUchani? masz gdzieś sextaśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 3 godziny temu, Koelner napisał(a): niech wstawi zdjęcie kutasa i zamkniemy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Taki członek boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 54 minuty temu, Koelner napisał(a): masz gdzieś sextaśmy? Darkonzy pytaj. Pewnie są w Moskwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października W dniu 21.10.2024 o 12:10, RappaR napisał(a): To dla Ciebie nie są niezależne dane? Tu już ta tabelka nie taka straszna, prawda? Ale o tym już nie napiszesz... W latach 2015-2023 inflacja dolara to 28% (z czego większość w ciągu 2-3 ostatnich lat), ale nie chce mi sie liczyć teraz dyskonta więc przyjmijmy, że netto wzrosło 12% (choć to trochę bzdura), więc dalej nijak sie to ma do Twojej teorii największej recesji od 90 lat Co więcej stosunek USD do EUR wzrosło w tych latach z 0,9077 do 0,943 (+3,89%) co tylko dobrze świadczy o tym, że dolar jest mocniejszy. W dniu 21.10.2024 o 12:10, RappaR napisał(a): Rekordowo zmniejszył się handel miedzy krajami I co to ma do rzeczy? Gdyby się nie zmniejszył, rozwój byłby jeszcze szybszy... LOL Po prostu pierdolnąłeś głupotę i nie wiem po co dalej próbujesz pobocznymi wątkami odwrócić uwagę od głównego wątku? Co mi zaraz napiszesz? Że ziemniaki w warzywniaku Ci zdrożały czy, że Paliwo nie jest o 5,19? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) 12 godzin temu, Koelner napisał(a): niech wstawi zdjęcie kutasa i zamkniemy temat Przecież wstawiał już na forum pedalskie sweet fotki. Chyba każdy się domyśla co do jego orientacji seksualnej. Typ opisuje na forum(gdzie prawie 100% użytkowników to mężczyźni) szczegóły anatomiczne swojego przyrodzenia, zakłada wątek o tym jakie to niby kobiety są wstrętne i przez prawie 150 stron napierdala że obrzydliwe w dotyku, a faceci wspaniali. Płacze bo giną młodzi mężczyźni, a jemu warga pękła. Chwali się że jeździ typowym gejowozem Alfa-coś tam i pije z "kumplami". Ja tam na miejscu tych "kumpli" ,to bym pił z umiarem, nie odwracał się do niego tyłem , a jak coś upadnie to niech w pizdu leży, bo jak się schylić, żeby podnieść to będzie dupsko piekło Edytowane 24 Października przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października TVN - jazda z Lewicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 2 godziny temu, mayor napisał(a): Przecież wstawiał już na forum pedalskie sweet fotki. Chyba każdy się domyśla co do jego orientacji seksualnej. Typ opisuje na forum(gdzie prawie 100% użytkowników to mężczyźni) szczegóły anatomiczne swojego przyrodzenia, zakłada wątek o tym jakie to niby kobiety są wstrętne i przez prawie 150 stron napierdala że obrzydliwe w dotyku, a faceci wspaniali. Płacze bo giną młodzi mężczyźni, a jemu warga pękła. Chwali się że jeździ typowym gejowozem Alfa-coś tam i pije z "kumplami". Ja tam na miejscu tych "kumpli" ,to bym pił z umiarem, nie odwracał się do niego tyłem , a jak coś upadnie to niech w pizdu leży, bo jak się schylić, żeby podnieść to będzie dupsko piekło Ty byś nie mógł być gejem. Mężczyzna może oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 54 minuty temu, RappaR napisał(a): Ty byś nie mógł być gejem. Mężczyzna może oddać. A kobieta nie może? Co za seksistowska opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A kobieta nie może? Co za seksistowska opinia A pisałem coś, że kobieta nie może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 8 minut temu, RappaR napisał(a): A pisałem coś, że kobieta nie może? Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ty byś nie mógł być gejem. Mężczyzna może oddać. Przecież byłeś bity, to czemu to piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Przecież byłeś bity, to czemu to piszesz? kto był bity przez kobietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 4 minuty temu, Koelner napisał(a): kto był bity przez kobietę? Rappar był ofiarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 16 minut temu, Pablo81 napisał(a): Rappar był ofiarą to tylko mu współczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi