fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 1 minutę temu, jack napisał(a): Tak. w ubrania i buty. Substytut luksusu. Teraz kupujemy wakacje, samochody i perfumy Wtedy na buty i ubrania wydawaliśmy więcej niż teraz na wakacje i samochody skoro po uwzględnieniu wszystkich kategorii jest spadek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Teraz, fluber napisał(a): Wtedy na buty i ubrania wydawaliśmy więcej niż teraz na wakacje i samochody skoro po uwzględnieniu wszystkich kategorii jest spadek;) Niestety szara strefa wynajmu kwater wakacyjnych ma się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 8 minut temu, jack napisał(a): Tak. w ubrania i buty. Substytut luksusu. red is bad robi różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Ogólnie Polska ma mega drogie hotele. Lepiej za granicą. Wiadomo. Taniej w Monako niż w Sopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 8 minut temu, jack napisał(a): Niestety szara strefa wynajmu kwater wakacyjnych ma się świetnie Wszyscy wiemy kiedy można unikać płacenia podatków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 11 minut temu, fluber napisał(a): Wtedy na buty i ubrania wydawaliśmy więcej niż teraz na wakacje i samochody skoro po uwzględnieniu wszystkich kategorii jest spadek;) Ja np w tym roku zakupy robiłem w outlecie pod Wenecja a w zeszłym musiałem w PL więc czasem mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 23 minuty temu, blackmagic napisał(a): Ja np w tym roku zakupy robiłem w outlecie pod Wenecja a w zeszłym musiałem w PL więc czasem mniej znaczy więcej podobno w Londynie można się najtaniej okupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 24 minuty temu, blackmagic napisał(a): Ja np w tym roku zakupy robiłem w outlecie pod Wenecja a w zeszłym musiałem w PL więc czasem mniej znaczy więcej Ja w zeszłym roku kupiłem garnitur a w tym samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 26 minut temu, blackmagic napisał(a): Ja np w tym roku zakupy robiłem w outlecie pod Wenecja a w zeszłym musiałem w PL więc czasem mniej znaczy więcej Logiczne, że na duże zakupy jeździ się tam gdzie jest taniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 4 godziny temu, fluber napisał(a): Katastrofalne dane ze sklepów o wynikach sprzedaży detalicznej we wrześniu zaskoczyły dzisiaj ekspertów w całej Polsce. Optymistycznie w sprawie wypowiedziała się jednak minister klimatu Paulina Hennig-Kloska, która stwierdziła, że spada sprzedaż produktów "takich, bez których czasami możemy się obyć", a poza tym, to "dobrze dla klimatu". Cieszy fakt, że w końcu rząd porządnie wziął się za klimat! Mam nadzieję, że Was również! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 32 minuty temu, lorak napisał(a): Nie wiem czy do końca zrozumiałem. O czym świadczy wyzywanie ludzi w necie od pisowskich trolli itp.?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Wali przedruki z troll kont na social mediach. 5 godzin temu, Koelner napisał(a): ciekawe tylko, że o mateckim i jakimowiczu się nie zająknął, taki symetryczny troll Jebany tępy PiSowski troll., Po wrzutce o tym jak Tusk chce naród zagłodzić zabierając 10 milionów barom mlecznym, kolejna wrzutka o tym jak naród przez Tuska nie ma się za co ubrać ,a zima za pasem. I taki tępak jest nauczycielem akademickim JPRDL .Jak już skończą rozliczanie tych wszystkich złodziei, co tańczyli na urodzinach radyjka , to powinni się wziąć za tych pseudonałukofcóf, co porobili doktoraty za osełkę masła pod rządami PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 29 minut temu, mayor napisał(a): Jebany tępy PiSowski troll., Po wrzutce o tym jak Tusk chce naród zagłodzić zabierając 10 milionów barom mlecznym, kolejna wrzutka o tym jak naród przez Tuska nie ma się za co ubrać ,a zima za pasem. I taki tępak jest nauczycielem akademickim JPRDL .Jak już skończą rozliczanie tych wszystkich złodziei, co tańczyli na urodzinach radyjka , to powinni się wziąć za tych pseudonałukofcóf, co porobili doktoraty za osełkę masła pod rządami PiS @lorak to o to chodziło?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Godzinę temu, mayor napisał(a): Jebany tępy PiSowski troll., Po wrzutce o tym jak Tusk chce naród zagłodzić zabierając 10 milionów barom mlecznym, kolejna wrzutka o tym jak naród przez Tuska nie ma się za co ubrać ,a zima za pasem. I taki tępak jest nauczycielem akademickim JPRDL .Jak już skończą rozliczanie tych wszystkich złodziei, co tańczyli na urodzinach radyjka , to powinni się wziąć za tych pseudonałukofcóf, co porobili doktoraty za osełkę masła pod rządami PiS Najgorsze jest to, że przedstawione siebie jako katolika. W ostatnim czasie słyszałem mnóstwo kazań o upadku wiary i, że to katolicy swoją postawą powinni dawać świadectwo. Tu niestety świadectwem jest ciągle kłamanie, manipulowanie i krętactwo. Żałosny typ i szkodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Najgorsze jest to, że przedstawione siebie jako katolika. W ostatnim czasie słyszałem mnóstwo kazań o upadku wiary i, że to katolicy swoją postawą powinni dawać świadectwo. Tu niestety świadectwem jest ciągle kłamanie, manipulowanie i krętactwo. Żałosny typ i szkodnik. Niemieccy naziści tradycyjnie byli najbardziej kategoryczni i obelżywi w stosunku do Polaków. Na przestrzeni lat nic się nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 5 minut temu, RappaR napisał(a): Niemieccy naziści tradycyjnie byli najbardziej kategoryczni i obelżywi w stosunku do Polaków. Na przestrzeni lat nic się nie zmienia Oj daj mu spokój. Nie domyślasz się czemu tak musi odreagowywać?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Niemieccy naziści tradycyjnie byli najbardziej kategoryczni i obelżywi w stosunku do Polaków. Na przestrzeni lat nic się nie zmienia Himalaje inteligencji - niezależnie od tematu pisać to samo, co nigdy nie ma związku z tematem. Wyjątkowo mierne i odtwórcze W ciągu ostatniego tygodnia każda, beznamiętnie przez ciebie lajkowana wrzutka trolla była wyjętą z kontekstu manipulacją. Słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): Himalaje inteligencji - niezależnie od tematu pisać to samo, co nigdy nie ma związku z tematem. Wyjątkowo mierne i odtwórcze W ciągu ostatniego tygodnia każda, beznamiętnie przez ciebie lajkowana wrzutka trolla była wyjętą z kontekstu manipulacją. Słabo A czego się spodziewałeś po typie , który na forum się przechwala wielkością przyrodzenia? Jeden wart drugiego. Strach pomyśleć, że takich ludzi ze spierdoloną osobowością dopuścili w tym kraju do leczenia pacjentów. Bardziej się nadaje do tych dowcipów z serii -" Przychodzi baba do lekarza " , a lekarz do baby proszę panią :"mam dużego i mam problem z dojściem .Jest to problem ,bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami."(pisownia oryginalna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października (edytowane) 19 minut temu, mayor napisał(a): A czego się spodziewałeś po typie , który na forum się przechwala wielkością przyrodzenia? Jeden wart drugiego. Strach pomyśleć, że takich ludzi ze spierdoloną osobowością dopuścili w tym kraju do leczenia pacjentów. Bardziej się nadaje do tych dowcipów z serii -" Przychodzi baba do lekarza " , a lekarz do baby proszę panią :"mam dużego i mam problem z dojściem .Jest to problem ,bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami."(pisownia oryginalna ) w sensie że na post rozpoczynający się od: 39 minut temu, Pablo81 napisał(a): Himalaje inteligencji - niezależnie od tematu pisać to samo odpisałeś twierdząco, w tym samym poście pisząc po raz x-dziesiąty to samo o kutasie Rappara? grubo xD Edytowane 23 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października niech wstawi zdjęcie kutasa i zamkniemy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi