mayor Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 30 minut temu, dannygd napisał(a): Mnie śmieszą takie teksty... i pokazują tylko jak bardzo głupie i sterowalne jest dziś społeczeństwo. Dla mnie poseł obojętnie jakiej opcji, może mieć 1, 2, 5, 12 a nawet 30 mieszkań i c*** Ci do tego. Czy mając te "x" mieszkań pobieranie do 4 tys. na mieszkanie w Warszawie ma uzasadnienie - niech każdy sobie sam oceni, ale jeśli ma do tego prawo - to powtarzam, c*** Ci do tego. Natomiast jeśli przy rozliczaniu wielomilionowych (dziesiątkach, setkach, może nawet większych) nadużyciach poprzedniej opcji (która śmieje sie w twarz i załapana za rękę, mówi, że to nie moja ręka), wystarczy temat zastępczy w postaci "do 4 tys. na mieszkanie w Warszawie" albo "ustawa Kotuli o związkach partnerskich", żeby "zakopać" to pierwsze - to świadczy to tylko o strasznej głupocie naszego społeczeństwa. Faktycznie śmieszne i głupie, ale chyba rzeczywiście PiS i przyjazne im media nie mają nic konkretnego przeciwko swoim adwersarzom , dlatego wyciągają takie pseudoafery , żeby odwrócić uwagę gawiedzi od własnych kryminalnych nadużyć na wielką skalę. Dodatek mieszkaniowy to część wynagrodzenia poselskiego, zresztą nie tylko poselskiego, bo są też inne branże i sektory gdzie takie dodatki przysługują np. Personel militarny. To tak jakby ktoś robił aferę z tego ,że górnicy biorą deputat węglowy ,a przecież nie każdy górnik ma w chałupie piec na wungiel , a najbardziej bezczelni mieszkają w blokach i nie tylko nie palą w piecu, ale nawet w piwnicach aferzyści nie mają miejsca na 8 ton węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 2 godziny temu, dannygd napisał(a): Mnie śmieszą takie teksty... i pokazują tylko jak bardzo głupie i sterowalne jest dziś społeczeństwo. Dla mnie poseł obojętnie jakiej opcji, może mieć 1, 2, 5, 12 a nawet 30 mieszkań i c*** Ci do tego. Czy mając te "x" mieszkań pobieranie do 4 tys. na mieszkanie w Warszawie ma uzasadnienie - niech każdy sobie sam oceni, ale jeśli ma do tego prawo - to powtarzam, c*** Ci do tego. Natomiast jeśli przy rozliczaniu wielomilionowych (dziesiątkach, setkach, może nawet większych) nadużyciach poprzedniej opcji (która śmieje sie w twarz i załapana za rękę, mówi, że to nie moja ręka), wystarczy temat zastępczy w postaci "do 4 tys. na mieszkanie w Warszawie" albo "ustawa Kotuli o związkach partnerskich", żeby "zakopać" to pierwsze - to świadczy to tylko o strasznej głupocie naszego społeczeństwa. A co trzeba by zakopać 3,5 miliardowe nadużycie KO na TVP kosztem onkologii dziecięcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 7 minut temu, RappaR napisał(a): A co trzeba by zakopać 3,5 miliardowe nadużycie KO na TVP kosztem onkologii dziecięcej? Wina Dudy https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-premier-ostro-o-decyzji-prezydenta-brak-serca,nId,7435298 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 12 minut temu, jack napisał(a): Wina Dudy https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-premier-ostro-o-decyzji-prezydenta-brak-serca,nId,7435298 Jak podpisanie przez Dudy ustawy o Krajowej Sieci Onkologicznej ma się do kasy na TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 1 minutę temu, fluber napisał(a): Jak podpisanie przez Dudy ustawy o Krajowej Sieci Onkologicznej ma się do kasy na TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 2 godziny temu, dannygd napisał(a): Natomiast jeśli przy rozliczaniu wielomilionowych (dziesiątkach, setkach, może nawet większych) nadużyciach poprzedniej opcji (która śmieje sie w twarz i załapana za rękę, mówi, że to nie moja ręka), wystarczy temat zastępczy w postaci "do 4 tys. na mieszkanie w Warszawie" albo "ustawa Kotuli o związkach partnerskich", żeby "zakopać" to pierwsze - to świadczy to tylko o strasznej głupocie naszego społeczeństwa. Ciekawe o czym świadczy to, że można wierzyć w to, że jedni kradną setki milionów i kasa była, a drudzy nie kradną setek milionów, tylko kasy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 12 minut temu, jack napisał(a): Wina Dudy https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-premier-ostro-o-decyzji-prezydenta-brak-serca,nId,7435298 Onkologia dziecięca, może nawet nośne hasło, wiadomo że to straszna tragedia, tylko jak ktoś porówna jaka jest liczba zachorowań dzieci na raka-1000-1200 przypadków w Polsce na rok ,versus ponad 20 tysięcy młodych kobiet rocznie tylko na raka piersi to jest zupełnie inny wymiar i liczba ofiar, niech każda ma dwoje dzieci to jest jeszcze 40 tysięcy sierot, które będą miały spierdolone dzieciństwo. Poza tym nie wiem jakie są konotacje między pieniędzmi dla TVP a onkologią dziecięcą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 6 minut temu, fluber napisał(a): Ciekawe o czym świadczy to, że można wierzyć w to, że jedni kradną setki milionów i kasa była, a drudzy nie kradną setek milionów, tylko kasy nie ma. O naiwności, jedni i drudzy kradli, kradną i kraść będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 46 minut temu, jack napisał(a): Wina Dudy https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-premier-ostro-o-decyzji-prezydenta-brak-serca,nId,7435298 A to ustawami ustala się finansowanie TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 29 minut temu, agresywnychomik napisał(a): O naiwności, jedni i drudzy kradli, kradną i kraść będą. A o tym kto wiecej ukradł mówi bilans finansowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października (edytowane) 28 minut temu, fluber napisał(a): A o tym kto wiecej ukradł mówi bilans finansowy A bierzesz pod uwagę bilans całkowity czy tylko to na co nie starczyło? Pisanie o tym, że za PIS starczało na wszystko a za PO nie starcza trąci Starymfanem Edytowane 18 Października przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października https://www.fakt.pl/polityka/to-sie-dzieje-w-partii-kaczynskiego-posel-ujawnia-padly-nazwiska/mpd607b - nie wierzyliście w mój przeciek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 6 minut temu, P_M napisał(a): https://www.fakt.pl/polityka/to-sie-dzieje-w-partii-kaczynskiego-posel-ujawnia-padly-nazwiska/mpd607b - nie wierzyliście w mój przeciek:) Ale wiesz że to Fakt!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 1 godzinę temu, fluber napisał(a): A o tym kto wiecej ukradł mówi bilans finansowy Bilans finansowy zlodziejstwa? Az ciekawy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 13 minut temu, josephnba napisał(a): Ale wiesz że to Fakt!? Wiem, a wiesz do jakich źródeł najpierw wypuszcza się tego typu informacje polityczne, żeby wybadać jak zareaguje publika/suweren? Podpowiem, do tych mało wiarygodnych. Robi się to z określonych powodów, mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć z jakich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 51 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Bilans finansowy zlodziejstwa? Az ciekawy jestem Krajowa Administracja Skarbowa wstępnie zbilansowała złodziejstwa PiS na 100 mld złotych, a to pewnie nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 2 godziny temu, P_M napisał(a): Wiem, a wiesz do jakich źródeł najpierw wypuszcza się tego typu informacje polityczne, żeby wybadać jak zareaguje publika/suweren? Podpowiem, do tych mało wiarygodnych. Robi się to z określonych powodów, mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć z jakich. Jak dla mnie tarczyńskiego mogą wystawić. Polska to nie głupia Ameryka że wybierze chama co najgłośniej krzyczy. Na szczęście PiS jeśli faktycznie pójdzie tą drogą, sam się zaora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 13 minut temu, josephnba napisał(a): Polska to nie głupia Ameryka że wybierze chama co najgłośniej krzyczy. Na szczęście xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 23 minuty temu, RappaR napisał(a): Byly minister cyfryzacji xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi