Pablo81 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Teraz, agresywnychomik napisał(a): Thx, spodziewalem się wiekszej kreatywnosci Ja też za każdym razem się spodziewam, ale w kółko, że Helmut wydaje mi rozkazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 2 godziny temu, fluber napisał(a): Nie miałem intencji Cię denerwować, usunę swój post skoro uznajesz go za ofensywny. co jest XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Ja też za każdym razem się spodziewam, ale w kółko, że Helmut wydaje mi rozkazy Ale kuwra ujma ,tfu, wstyd- Helmut ,Angol ,Hindus ja pi****le. Ja to dopiero miałem przejebane był Hindus ( jeszcze gorszy sort bo Sinti),Żyd normalny, Żyd haredi, Chińczyk wydelegowany przez Partię komunistyczną , Czarna z Trinidad Tobago( kiedyś to była polska kolonia) i jeszcze parę innych wrogich nacji. Ale i tak najgorszy pierdolony boss to był Polak z Podkarpacia, tak jebany tępy że ja pi****le, 35 lat w USA i ani jednego słowa po angielsku ani w mowie, ani w piśmie, majątek w c*** lekko ponad $5M.Jeździłem z nim za szofera jego Hummerem, bo nie miał DL, auto zajebiste ale klapę z tyłu trzeba było podpierać stylem od szczotki, jak mu powiedziałem, że kupię nowe siłowniki i naprawie to mnie zjebał jak furman konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 15 minut temu, mayor napisał(a): Ja to dopiero miałem przejebane strzelam że sporo osób już się domyśliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 19 minut temu, julekstep napisał(a): strzelam że sporo osób już się domyśliło Nie trzeba być jakimś wybitnym myślicielem, żeby się domyślić, że najgorzej przejebana na emigracji jest praca u Polaka. Tam sprawdza się przysłowie -homo homini lupus est, a dokładnie Polak Polakowi wilkiem jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 43 minuty temu, mayor napisał(a): Ale kuwra ujma ,tfu, wstyd- Helmut ,Angol ,Hindus ja pi****le. Ja to dopiero miałem przejebane był Hindus ( jeszcze gorszy sort bo Sinti),Żyd normalny, Żyd haredi, Chińczyk wydelegowany przez Partię komunistyczną , Czarna z Trinidad Tobago( kiedyś to była polska kolonia) i jeszcze parę innych wrogich nacji. Ale i tak najgorszy pierdolony boss to był Polak z Podkarpacia, tak jebany tępy że ja pi****le, 35 lat w USA i ani jednego słowa po angielsku ani w mowie, ani w piśmie, majątek w c*** lekko ponad $5M.Jeździłem z nim za szofera jego Hummerem, bo nie miał DL, auto zajebiste ale klapę z tyłu trzeba było podpierać stylem od szczotki, jak mu powiedziałem, że kupię nowe siłowniki i naprawie to mnie zjebał jak furman konia Ja nie twierdzę, żebym miał przejebane. Po prostu cytuję tu forumowych coachów, którzy za friko powiedzą Ci jak żyć, a ich jedyna klasyfikacja ludzi to Szwab-NieSzawab, Angol- NieAngol. Eksperci zza monitora ocenią twojego przełożonego w 1s, mając o nim 0 informacji. Takie typowe pi****lenie o niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja nie twierdzę, żebym miał przejebane. Po prostu cytuję tu forumowych coachów, którzy za friko powiedzą Ci jak żyć, a ich jedyna klasyfikacja ludzi to Szwab-NieSzawab, Angol- NieAngol. Eksperci zza monitora ocenią twojego przełożonego w 1s, mając o nim 0 informacji. Takie typowe pi****lenie o niczym Akurat to się nie wzięło znikąd o tych helmutach. Mnóstwo kumpli na emigracji w Niemczech narzeka na stosunek Niemców do Polaków i traktowanie nas z wyższością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 7 minut temu, fluber napisał(a): Akurat to się nie wzięło znikąd o tych helmutach. Mnóstwo kumpli na emigracji w Niemczech narzeka na stosunek Niemców do Polaków i traktowanie nas z wyższością. Tia, mnóstwo kumpli. W ostatniej dyskusji niemili byli niemieccy naukowcy, którzy byli we Wrocławiu, a teraz nagle pojawiają się znajomi. Kłamanie przychodzi tobie za łatwo i już nie pamiętasz nawet co zmyslaleś. Wypierdalaj trollu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Tia, mnóstwo kumpli. W ostatniej dyskusji niemili byli niemieccy naukowcy, którzy byli we Wrocławiu, a teraz nagle pojawiają się znajomi. Kłamanie przychodzi tobie za łatwo i już nie pamiętasz nawet co zmyslaleś. Wypierdalaj trollu. Yyy, ale że naukowcy nie mają kumpli czy o c*** Ci teraz chodzi? 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wypierdalaj trollu. 33 minuty temu, mayor napisał(a): Nie trzeba być jakimś wybitnym myślicielem, żeby się domyślić, że najgorzej przejebana na emigracji jest praca u Polaka. Polacy którzy emigrują na stałe też niestety mają swoją reputację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 1 minutę temu, fluber napisał(a): Yyy, ale że naukowcy nie mają kumpli czy o c*** Ci teraz chodzi? W dyskusji o tym samym użyłeś innego argumentu anegdotycznego wtedy, innego teraz. Normalna osoba użyłaby obydwu, gdyby były prawdziwe oczywiście. Myślę, że je zmyślasz na poczekaniu i nie pamiętasz, co pisałeś. Ale serio już nie będę kontynuował dyskusji z tobą. A i poradź zmyślonym kumplom, że jeżeli ktoś traktuje kogoś z wyższością, to nie ma sensu, zeby się tam męczyli. A i wielu mieszkających w Polsce też kazało ci wypierdalać, więc może nie miejsce zamieszkania jest problemem, a ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Teraz, Pablo81 napisał(a): W dyskusji o tym samym użyłeś innego argumentu anegdotycznego wtedy, innego teraz. Normalna osoba użyłaby obydwu, gdyby były prawdziwe oczywiście. Myślę, że je zmyślasz na poczekaniu i nie pamiętasz, co pisałeś. Ale serio już nie będę kontynuował dyskusji z tobą. A i poradź zmyślonym kumplom, że jeżeli ktoś traktuje kogoś z wyższością, to nie ma sensu, zeby się tam męczyli. Niemożliwe, że wtedy dyskusja była o tym samym, bo żaden Niemiec nigdy nie był moim szefem, więc na pewno nic takiego nie napisałem. Pracowałem z Niemcami w różnych projektach, ale nigdy jako podwładny Niemców. Dyskusja teraz była o tym 33 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja nie twierdzę, żebym miał przejebane. Po prostu cytuję tu forumowych coachów, którzy za friko powiedzą Ci jak żyć, a ich jedyna klasyfikacja ludzi to Szwab-NieSzawab, Angol- NieAngol. Eksperci zza monitora ocenią twojego przełożonego w 1s, mając o nim 0 informacji. Takie typowe pi****lenie o niczym To podałem opinie osób, które znam i które dla Niemca pracowały. Miałem podać swoje doświadczenia ze wspólnej pracy gdy dyskusja jest o niemieckich przełożonych? Najezdzasz na mnie z dupy co drugi dzień, o c*** ci w ogóle chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 3 minuty temu, fluber napisał(a): Najezdzasz na mnie z dupy co drugi dzień, o c*** ci w ogóle chodzi? Odpowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września (edytowane) 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): A i poradź zmyślonym kumplom, że jeżeli ktoś traktuje kogoś z wyższością, to nie ma sensu, zeby się tam męczyli. A i wielu mieszkających w Polsce też kazało ci wypierdalać, więc może nie miejsce zamieszkania jest problemem, a ty ? Myślę, że wiele osób na forum zgodzi się z tym, że mimo iż nie zawsze dobrze czują się w pracy na emigracji to aspekt finansowy robi różnicę i się to kontynuuje. Dla mnie wyznacznikiem jest rl life. Jak tam mi zaczną kazać wypierdalać to może to przemyśle. W necie anonimowość ośmiela pizdy - nie ma sensu się tym przejmować Edytowane 22 Września przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 2 minuty temu, fluber napisał(a): W necie anonimowość onieśmiela pizdy - nie ma sensu się tym przejmować *Ośmiela ** To Ty chowasz się za cudzymi fotami będąc anonimowym i wyzywając z za klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 29 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ja nie twierdzę, żebym miał przejebane. Po prostu cytuję tu forumowych coachów, którzy za friko powiedzą Ci jak żyć, a ich jedyna klasyfikacja ludzi to Szwab-NieSzawab, Angol- NieAngol. Eksperci zza monitora ocenią twojego przełożonego w 1s, mając o nim 0 informacji. Takie typowe pi****lenie o niczym Ja też nie mogę narzekać, żebym miał przejebane , jak mi praca nie pasowała to szukałem nowej.Tak samo nie mogę powiedzieć żeby można podzielić ludzi według nacji, bo w każdej znajdziesz mądrych i głupich. Czasami wystarczy dwa słowa i już wiesz z kim masz przyjemność. Kiedyś jedna dziewucha zaprosiła mnie na Driggs do Domu Polonii na wieczór z Anthonym Macierewiczem, te chuuje jak nie byli przy korycie to jeździli na chałtury w polonijnych knajpach żeby zarobić na kawałek chleba. Ja z Antkiem zamieniłem dosłownie dwa zdania przy bufecie jeszcze przed jego występem i wiedziałem ze koleś jest pierdolnięty , a niektórzy potrzebowali ośmiu lat i tak do znacznego grona to nie dotarło 27 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tia, mnóstwo kumpli. W ostatniej dyskusji niemili byli niemieccy naukowcy, którzy byli we Wrocławiu, a teraz nagle pojawiają się znajomi. Kłamanie przychodzi tobie za łatwo Gdzie on ma kumpli? Kapuś , szpicel, płatny troll . Nawet nie wiem czy ktokolwiek z otoczenia takiego typa, ma odwagę, albo jest na tyle głupi, żeby szczerze przy nim mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 18 minut temu, fluber napisał(a): Najezdzasz na mnie z dupy co drugi dzień, o c*** ci w ogóle chodzi? Koneksje to on miał za komuny, wiec i tak by musiał spi*****ić. Ale nie rozumiem jak tak można oczadzieć z nienawiści, żeby się pluć do mnie, który walczył na pierwszej linii z powodzią, bo napisałem coś pozytywnego o Kaczyńskim a nie np. do Pabla, dla którego z naszych podatków wojsko układało wały, żeby nie zalało jego nieruchomości na wynajem kupionych za niemieckie euraski i to tylko dlatego że broni Tuska. Masz tupet. Dobra, trza miec silną wolę i nie odpowiadać Pisze o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 7 minut temu, RappaR napisał(a): ** To Ty chowasz się za cudzymi fotami będąc anonimowym i wyzywając z za klawiatury Nie uważam się za osobę, która zajmuje się tu wyzywaniem nawet jeśli parę razy na te kilkadziesiąt tysięcy postów użyłem mocniejszych słów. Nie mówię tu rzeczy, których nie powiedziałbym w twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Teraz, fluber napisał(a): Nie uważam się za osobę, która zajmuje się tu wyzywaniem nawet jeśli parę razy na te kilkadziesiąt tysięcy postów użyłem mocniejszych słów. Nie mówię tu rzeczy, których nie powiedziałbym w twarz. Piszesz tu tylko rzeczy, których nie powiedziałeś w twarz chowając się za klawiaturą i nie było to parę razy, a pareset na 6,5 tysiąca postów w liczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 14 minut temu, fluber napisał(a): anonimowość ośmiela pizdy @RappaR! Dyskryminacja ALERT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Koneksje to on miał za komuny, wiec i tak by musiał spi*****ić. Ale nie rozumiem jak tak można oczadzieć z nienawiści, żeby się pluć do mnie, który walczył na pierwszej linii z powodzią, bo napisałem coś pozytywnego o Kaczyńskim a nie np. do Pabla, dla którego z naszych podatków wojsko układało wały, żeby nie zalało jego nieruchomości na wynajem kupionych za niemieckie euraski i to tylko dlatego że broni Tuska. Masz tupet. Dobra, trza miec silną wolę i nie odpowiadać Pisze o sobie. Już Ci napisałem, że źle to zrozumiałeś i nawet to usunąłem, żebyś nie czuł się urażony. To że to sobie zapisaleś tylko potwierdza że masz jakąś obsesję na moim punkcie. Rozumiem, że do Niemców już się nie odniesiesz i nie przeprosił za kolejne obrażanie mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi