Pablo81 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 47 minut temu, P_M napisał(a): Gdzie? U mnie najtaniej na przestrzeni 25 km Orzesze - Katowice od 6,11 do 6,25 a mijam sporo stacji benzynowych. U mnie 5.87, w Szczecinie 5.60. Jak tankujesz na autostradzie to widziałem i drozej 39 minut temu, fluber napisał(a): W RFN:) Już ci mówiono, żebyś wypierdalał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 33 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Już ci mówiono, żebyś wypierdalał? Prosto w twarz nigdy, tylko kozaki z neta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Chyba wszędzie na swiecie spadła cena benzyny Tusk to ma powera Kij tam z całym światem, u PsychoP Pan Donald "ot tak" zrobił cenę paliwa po 5.79! Wielki Człowiek, Wielki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) 17 minut temu, Pan A. napisał(a): Kij tam z całym światem, u PsychoP Pan Donald "ot tak" zrobił cenę paliwa po 5.79! Wielki Człowiek, Wielki! Wiadomo, tępaku Jak rośnie to wina Tuska, jak spada to światowy trend. Jak ganisz, bucu, że cena jest wysoka, to pochwal, kiedy jest niska Bo jakoś nie widziałem odniesienia do trendów, kiedy tu jechano Fuhrera Donalda, że paliwo drogie 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Chyba wszędzie na swiecie spadła cena benzyny Tusk to ma powera To światowe trendy mają wpływ? To nie Jarosław załatwił, że była tańsza? Edytowane 14 Września 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wiadomo, tępaku Jak rośnie to wina Tuska, jak spada to światowy trend. Jak ganisz, bucu, że cena jest wysoka, to pochwal, kiedy jest niska Bo jakoś nie widziałem odniesienia do trendów, kiedy tu jechano Fuhrera Donalda, że paliwo drogie To światowe trendy mają wpływ? To nie Jarosław załatwił, że była tańsza? O czym Ty piszesz? Tematem jest to że Pan Premier nic nie zrobił w kwesti swojej obietnicy wyborczej czyli benzyny za 5 PLN. To taka sama srako gadka jak Trump ktory zakonczy wojne od kopa. Obaj kłamią lub nie mają pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wiadomo, tępaku Jak rośnie to wina Tuska, jak spada to światowy trend. Jak ganisz, bucu, że cena jest wysoka, to pochwal, kiedy jest niska Bo jakoś nie widziałem odniesienia do trendów, kiedy tu jechano Fuhrera Donalda, że paliwo drogie To światowe trendy mają wpływ? To nie Jarosław załatwił, że była tańsza? Oczywiście, że Jarosław załatwił że były tańsze. Tusk dołożył dodatkowe podatki więc paliwo jest droższe. Jasne jest też, że główną składowa ceny paliwa jest cena ropy. Ropa jest po 72 dolary, więc paliwo staniało. Aktualnie średnia cena benzyny w Polsce to 6,08. Tu źródło: https://www.autocentrum.pl/paliwa/ceny-paliw/ Taka cena ropy była też w maju 2021: Tu można sprawdzić: https://www.money.pl/gielda/surowce/dane,ropa.html Wtedy paliwo kosztowało średnio 5,26 za litr: Tu źródło: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ceny-paliw-maj-2021-8108037.html Podsumowując, Tusk pierdolił o 5,19 zarzucając PiS sztuczne podnoszenie cen paliw, jednocześnie za jego rządów przy tej samej cenie ropy paliwo jest droższe niż za PiS, jednocześnie są orły które stwierdziły że dobrym pomysłem będzie wpaść tu kogoś zaczepić chwaląc Tuska. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): O czym Ty piszesz? Tematem jest to że Pan Premier nic nie zrobił w kwesti swojej obietnicy wyborczej czyli benzyny za 5 PLN. To taka sama srako gadka jak Trump ktory zakonczy wojne od kopa. Obaj kłamią lub nie mają pojęcia. Wiadomo, że nie on zrobił, tak samo, jak nie zrobił tego wcześniej Jaro. Więc obwinianie go przez beton, że cena paliw jest wyższa to bzdura. Mój pierwszy post o cenach benzyny miał wydziwęk ironiczny. Tzn można sztucznie obniżyć ceny - jak w zeszłym roku przed wyborami, ale rozmawiamy tu o realnych cenach paliw i czynnikach, które realnie wpływają na ich cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Ale orka pablitka Geeez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) 22 minuty temu, julekstep napisał(a): Ale orka pablitka Geeez Orka? "Pablitka"? Boje się, że nasz zwolenniku wolności słowa, który ma władzy co brudu za paznokciem, wykorzysta ją, kiedy ja użyje epitetu względem niego Edytowane 14 Września 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 c***e nas ruchają. ja bym PiS i PO zamknął w pizdu i nastał czas na dyktaturę wojskową która zrobi porządek a następnie rozpisze wybory z jowami i rozpierdoli te urzędy, ministerstwa, prezydenckie Bizancjum i sądownictwo które jedni i drudzy rozjebali, i tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): mnie 5.87, w Szczecinie 5.60. Jak tankujesz na autostradzie to widziałem i drozej Dziwnie tanio, u mnie zwykła trasa żadna autostrada, ale widzę tu-> https://www.autocentrum.pl/paliwa/ceny-paliw/ faktycznie zachodnio pomorskie ma 5.85, ale te 5.60 to raczej jakiś wybitny pojedynczy przypadek, danym całościowym bliżej do tego co sam podawałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 3 minuty temu, P_M napisał(a): Dziwnie tanio, u mnie zwykła trasa żadna autostrada, ale widzę tu-> https://www.autocentrum.pl/paliwa/ceny-paliw/ faktycznie zachodnio pomorskie ma 5.85, ale te 5.60 to raczej jakiś wybitny pojedynczy przypadek, danym całościowym bliżej do tego co sam podawałem. Na stacji Auchan w Szczecine jest po 5.60. U mnie na Orlenie. Net pokazuje, że w Auchan na Śląsku też po 5.60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 13 minut temu, Koelner napisał(a): c***e nas ruchają. ja bym PiS i PO zamknął w pizdu i nastał czas na dyktaturę wojskową która zrobi porządek a następnie rozpisze wybory z jowami i rozpierdoli te urzędy, ministerstwa, prezydenckie Bizancjum i sądownictwo które jedni i drudzy rozjebali, i tak powiem Możesz tego nie pamiętać, ale dyktatura wojskowa w Polsce już była i robiła porządek. Tamci generałowie byli po akademii sztabu generalnego w Moskwie, a ci obecni skończyli Collegium Tumanum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Orka? "Pablitka"? Boje się, że nasz zwolenniku wolności słowa, który ma władzy co brudu za paznokciem, wykorzysta ją, kiedy ja użyje epitetu względem niego W sensie ze Twoj nick nalezy traktowac w kategoriach epitetu? Mkay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 24 minuty temu, julekstep napisał(a): W sensie ze Twoj nick nalezy traktowac w kategoriach epitetu? Mkay Ty możesz. Luzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Godzinę temu, jack napisał(a): Czepiasz się. Przecież PiS powołał Wody Polskie .Zainwestowali sporo kasy w limuzyny, auta terenowe, eleganckie mundury i czapki ze złotymi admiralskimi insygniami. Wały to potrafi budować każdy głupi, mądry wie jak kręcić wałki za nasze pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Godzinę temu, jack napisał(a): Od razu widać, kto robił największe wały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 8 minut temu, Grzechu napisał(a): Od razu widać, kto robił największe wały Dokładnie. Jedni budowali a drudzy robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 w budowlance na piasku można robić największe lody ale PiS nie musiał się w to pi*****ić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi