fluber Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Teraz, RappaR napisał(a): @Reikai nie zmienił zdania na ten temat, nie widzisz jak równie zaciekle porusza ten temat za PO, jak poruszał za PiSu? Filar niezmienności Ja sobie mogę tylko wyobrazić co by tu było gdyby PiS ogłosił budżet z 300 miliardami deficytu i jeszcze kolejnymi 100 miliardami w funduszach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września c*** z tymi rybami ale co oni odpierdalaja z Bakiewiczem to zwykły faszyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Teraz, RappaR napisał(a): @Reikai nie zmienił zdania na ten temat, nie widzisz jak równie zaciekle porusza ten temat za PO, jak poruszał za PiSu? Filar niezmienności Ja mniej sie udzielam z prywatnych wzgledow, ale pluje na ruda wrone za probe przepchniecia 0%. Ty zmieniasz zdanie w ocenie tej samej sytuacji w zaleznosci kto jest u wladzy, nie przeszkadzaly ci miliony na lewo w funduszu niesprawiedliwosci, a czepiasz sie za paliwo jakiegos posla, czy piszesz o najgorszym rzadzie wklejakac linka, ze podniesli wydatki na obronnosc. Ciezko nas zrownywac w tym temacie w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Ja mniej sie udzielam z prywatnych wzgledow, ale pluje na ruda wrone za probe przepchniecia 0%. Ty zmieniasz zdanie w ocenie tej samej sytuacji w zaleznosci kto jest u wladzy, nie przeszkadzaly ci miliony na lewo w funduszu niesprawiedliwosci, a czepiasz sie za paliwo jakiegos posla, czy piszesz o najgorszym rzadzie wklejakac linka, ze podniesli wydatki na obronnosc. Ciezko nas zrownywac w tym temacie w ogole. Z ciekawości zarzucisz jakimiś cytatami, że zmieniłem zdanie? Albo chociażby gdzie się czepiam drobne za paliwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 8 minut temu, RappaR napisał(a): @Reikai nie zmienił zdania na ten temat, nie widzisz jak równie zaciekle porusza ten temat za PO, jak poruszał za PiSu? Filar niezmienności Poratujesz cytatami wzorem Julekstepa? Nie pamiętasz, co pisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Nie pamiętasz, co pisałeś? Nie, mogłem być pijany Ale Ty doskonale pamiętasz, to zacytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie, mogłem być pijany Ale Ty doskonale pamiętasz, to zacytuj nie pisz że Pablo znów napisał coś bez pokrycia bo przecież by nie skłamał nie uwierzę! 13 minut temu, Reikai napisał(a): Ja mniej sie udzielam z prywatnych wzgledow, ale pluje na ruda wrone za probe przepchniecia 0%. Ty zmieniasz zdanie w ocenie tej samej sytuacji w zaleznosci kto jest u wladzy, nie przeszkadzaly ci miliony na lewo w funduszu niesprawiedliwosci, a czepiasz sie za paliwo jakiegos posla, czy piszesz o najgorszym rzadzie wklejakac linka, ze podniesli wydatki na obronnosc. Ciezko nas zrownywac w tym temacie w ogole. prawdziwy symetrysta! gdybym miał czas to na Tuska bym pisał tak samo jak na Kaczora! ale nie mam czasu! tak więc ***** ***!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 3 minuty temu, julekstep napisał(a): gdybym miał czas to na Tuska bym pisał tak samo jak na Kaczora! @Reikai Napisał dzisiaj tylko 10 postów. Wyobraź co by było, gdyby ten czas miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września najważniejsza zasada demokracji -> jebać rządzących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 10 minut temu, RappaR napisał(a): @Reikai Napisał dzisiaj tylko 10 postów. Wyobraź co by było, gdyby ten czas miał 13 minut temu, julekstep napisał(a): nie pisz że Pablo znów napisał coś bez pokrycia bo przecież by nie skłamał nie uwierzę! prawdziwy symetrysta! gdybym miał czas to na Tuska bym pisał tak samo jak na Kaczora! ale nie mam czasu! tak więc ***** ***!!!! Wtedy bym sie oburzal o kradziez paliwa posla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) 16 minut temu, julekstep napisał(a): nie pisz że Pablo znów napisał coś bez pokrycia bo przecież by nie skłamał nie uwierzę! prawdziwy symetrysta! gdybym miał czas to na Tuska bym pisał tak samo jak na Kaczora! ale nie mam czasu! tak więc ***** ***!!!! O znowu odnosisz się do mnie zamiast do tematu dyskusji. Mógłbyś np. wkleić post, w którym Rappar krytykował akcje PiSu pt. kredyt mieszkaniowy 2% i udowodnić, że mylę się w tej kwestii, ale tego nie zrobisz, bo to niemożliwe Symetrysta 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie, mogłem być pijany Ale Ty doskonale pamiętasz, to zacytuj Wiem, bo pamiętam. A twoje uzależnienie nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji. Edytowane 5 Września przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): O znowu odnosisz się do mnie zamiast do tematu dyskusji. no Ty się odnosisz non stop do innych (jednocześnie wszystkim pierdoląc jakie to ad personam robią), więc bitch pls xD a jak jest prośba o dowód to jak zwykle ją ignorujesz 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Mógłbyś np. wkleić post, w którym Rappar krytykował akcje PiSu pt. kredyt mieszkaniowy 2% i udowodnić, że mylę się w tej kwestii, ale tego nie zrobisz, bo to niemożliwe Symetrysta czyli dowodem na to że Rappar chwalił kredyt 2% jest brak dowodu na to że krytykował kredyt 2% xDDDD tak jak pisałem - schizofrenia xD Edytowane 5 Września przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wiem, bo pamiętam. A twoje uzależnienie nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji. A ja nie pamiętam. To teraz pytanie, czy mój alkoholizm sprawił, że zapomniałem, czy Twój alkoholizm powoduje urojenia widzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał(a): no Ty się odnosisz non stop do innych (jednocześnie wszystkim pierdoląc jakie to ad personam robią), więc bitch pls xD a jak jest prośba o dowód to jak zwykle ją ignorujesz czyli dowodem na to że Rappar popierał kredyt 2% jest brak dowodu na to że krytykował kredyt 2% xDDDD tak jak pisałem - schizofrenia xD Post wyżej napisałeś: 29 minut temu, julekstep napisał(a): nie uwierzę! prawdziwy symetrysta! gdybym miał czas to na Tuska bym pisał tak samo jak na Kaczora! ale nie mam czasu! tak więc ***** ***!!!! Czyli co? Rappar też "Symetrysta" i: 29 minut temu, julekstep napisał(a): gdybym miał czas to na Kaczora bym pisał tak samo jak na Tuska! W tej kwestii też zachowujesz się jak prawdziwy "symetrysta" i: 29 minut temu, julekstep napisał(a): gdybym miał czas to na kiboli Kaczynskiego bym pisał tak samo jak na entuzjastów Tuska! LOL 5 minut temu, RappaR napisał(a): A ja nie pamiętam. To teraz pytanie, czy mój alkoholizm sprawił, że zapomniałem, czy Twój alkoholizm powoduje urojenia widzenia? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi. Edytowane 5 Września przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi. Łyknij więcej, pojawi Ci się więcej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Teraz, RappaR napisał(a): Łyknij więcej, pojawi Ci się więcej odpowiedzi To czemu zadajesz tak dużo pytań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Teraz, Pablo81 napisał(a): To czemu zadajesz tak dużo pytań? Czy zadaję tak dużo pytań? A może zadaję mało pytań, a Ci się dwoją w oczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Czy zadaję tak dużo pytań? A może zadaję mało pytań, a Ci się dwoją w oczach? Kolejne dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Post wyżej napisałeś: Czyli co? Rappar też "Symetrysta" i: W tej kwestii też zachowujesz się jak prawdziwy "symetrysta" i: LOL Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września A tak serio. @fluber @julekstep Kojarzycie bym cokolwiek pozytywnego pisał na BK2%? Czy po prostu choroba alkoholowa Pablo rozwinęła się już do tego stopnia, że cierpi na Zespół Korsakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi