fluber Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2 minuty temu, P_M napisał(a): Kofola też w biedrze jest w wersji bez cukru. Kofola bez cukru jest tragiczna w porównaniu do normalnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 16 minut temu, Alonzo napisał(a): Młode Ameby z PO To, że śpiewali, to tam ch## ale sami to wrzucili do sieci Ylita uśmiechnięta młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Teraz, julekstep napisał(a): uśmiechnięta młodzież W uśmiechniętej Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 1 minutę temu, fluber napisał(a): To oni oprócz 100 kafli od Olsztyna dostali jeszcze hajs od Bielska, Bydgoszczy, Gdańska, Katowic, Krakowa, Lublina, łodzi, Opola, Płocka, Poznania, Radomia, Rzeszowa, Sosnowca, Torunia i Wrocławia oraz połowy samorządów wojewódzkich?!! A skąd masz info, że ta niemiecka fundacja to sponsor a nie tylko partner jak Mac i reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 8 minut temu, fluber napisał(a): Kofola bez cukru jest tragiczna w porównaniu do normalnej wersji. Piłem obie, dla mnie dobra i wersja bez cukru, a jednak oszczędność w kaloriach robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 8 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): A skąd masz info, że ta niemiecka fundacja to sponsor a nie tylko partner jak Mac i reszta? https://www.radiomaryja.pl/informacje/sprawa-campusu-polska-przyszlosci-trafi-do-prokuratury-w-tle-finansowanie-wydarzenia-z-zagranicznych-srodkow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 13 minut temu, fluber napisał(a): Kofola bez cukru jest tragiczna w porównaniu do normalnej wersji. Za to zero calorie cookie zajebiste jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 36 minut temu, P_M napisał(a): Tylko Pepsi! Coca Cola albo do kibla jako odrdzewiacz albo przy kiblu jak rzygasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 3 godziny temu, P_M napisał(a): Kofola spoko, Coca cola się mocno zepsuła zwłaszcza jak się porówna pepsi max i Coca colę zero, ta druga smakuje jak rozcieńczona w porównaniu z Pepsi. Kofola też w biedrze jest w wersji bez cukru. Niestety szkoda, że ceny popierdoliło i normalnie kosztuje 5,99 zł za butelkę 1,5l. Nie wiem co takiego specjalnego jest w Kofoli, ale dla mnie to syf. Tak samo zresztą jak Coca Cola i Pepsi na polski rynek. Najlepsza Coca Cola jest meksykańska, nowozelandzka i żydowska koszerna na pasover. W Polsce można kupić mexcolę w szklanych butelkach, ale cena jest wyjebana w kosmos ponad dwa razy wyższa niż w USA https://slodyczowo.pl/Napoje/Gazowane/Coca-Cola-Sugarcane-Meksyk-355ml-meksykanska-Cola-cukier-trzcinowy?srsltid=AfmBOooG013wz3f6l66Vho0YQBVwBUw75Wzj1VV5XFQVcf8rUOvTZxC4I3c Jeżeli chodzi o to zgorszenie z powodu śpiewu młodzieży na campusie Trzaskowskiego za pieniądze podatników to mnie śmieszy. Tym bardziej kiedy zawiadomienie do prokuratury zgłasza toruńska sekta, która przez lata sączy jad przez głośniki radiowe i to za setki milionów ukradzione z budżetu , a w tym wątku najgłośniej skamle forumowy nuncjusz tej sekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia pierdolony hipokryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Frajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 8 minut temu, Koelner napisał(a): XDDDorobek kulturalny . A mem ciałem się stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 16 minut temu, Koelner napisał(a): pierdolony hipokryta Dobrze zw nie kryja sie z tym po co wprowadzaja ustawe 'anty-hejterska' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 6 minut temu, julekstep napisał(a): Dobrze zw nie kryja sie z tym po co wprowadzaja ustawe 'anty-hejterska' niestety to jest efekt braku edukacji w szkole z zakresu swobód obywatelskich oraz wolności tutaj były typy którzy potrafili w ramach dobra wspólnego zezwalać państwu na grabież mienia ruchomego a druga strona będzie karać ludzi za wypowiedzi w zależności od interpretacji atak jest z dwóch stron i wyruchają nas ponieważ jesteśmy podzieleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 4 minuty temu, Koelner napisał(a): niestety to jest efekt braku edukacji w szkole z zakresu swobód obywatelskich oraz wolności tutaj były typy którzy potrafili w ramach dobra wspólnego zezwalać państwu na grabież mienia ruchomego a druga strona będzie karać ludzi za wypowiedzi w zależności od interpretacji atak jest z dwóch stron i wyruchają nas ponieważ jesteśmy podzieleni Porownujesz prowadzenie samochodu przez chlora (taki weekendowy w garniturze to też chlor) do wulgarnej przyśpiewki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Porownujesz prowadzenie samochodu przez chlora (taki weekendowy w garniturze to też chlor) do wulgarnej przyśpiewki? kradzież samochodu oraz gwałt to też przestępstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 15 godzin temu, Koelner napisał(a): Pisałeś o pedalskiej pepsi i wrzucasz takie zdjęcie? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 3 godziny temu, Koelner napisał(a): pierdolony hipokryta Dziewczyno rzuć tego pedała będziesz się z nim marnowała To jest gejoza na bok czesany grzywa w c*** w dupe szarpany Pizda waży kilo dwieście tyle co gówno leżące w agreście A na mieście to on wygląda jak k**** leżąca koło ronda Chce żebyś pomyślała chcesz faceta czy pedała W sumie z niego to jest świr robi sobie manicure Jeszcze k**** ta torybka a na oczach czarna krytka Ja pi****le co za lala co on k**** odpierdala Toć to pizda jest mamusi na żel grzywe robić musi Dziewczyno moja bez przesady on może być cwelem u chady Ale nie twoim chłopakiem on goli nogi jebany klakier Grzywa k**** jak pantera siedzi pizda u fryzjera Kryńci fryzur jak shakira wygląda jak tania zdzira Lepiej znajdź se herkulesa co ma hajs i mercedesa A ta lala niech spierdala niech do fryzjera wypierdala Będę twoim ochroniarzem będę spełnieniem marzeń Będę grał ci na gitarze i postawię sete w barze Tylko rzuć tego pedała a nie będziesz żałował Olej go wyjeb za drzwi i przyjdź do mnie mówię ci Giry ma ćińkie jak ogórki daj mu laska swoje rurki I obcisłe jeansy niedługo jebnie ci leginsy c*** wie co mu do łba strzeli jak sypia w różowej pościeli W sumie nic już mnie nie zdziwi na oczy kładzie plastry kiwi Pedał robi se maseczki pociachaj jeszcze ogóreczki I majteczki kup różowe bo czerwone są c***owe Dostanie w trąbę i się zwinie wyładuje aż na Ukrainie Sk****synie pizdo chuda nie rób się na Robin Hooda Weź rajtuzy wyjeb w kosz ty to chyba z garem mosz Jebnij laska go torebką to zabiorą go karetką Bo to pedał krakowiaczek waży mniej od wycieraczek Tak tych od auta znajdź bandziora albo skauta Ale nie k**** dżastina co przed lustrem się wygina I se myśli że jest łady że w rurkach będzie zgrabny Będę twoim ochroniarzem będę spełnieniem marzeń Będę grał ci na gitarze i postawię sete w barze Tylko rzuć tego pedała a nie będziesz żałował Olej go wyjeb za drzwi i przyjdź do mnie mówię ci Dziewczyno rzuć tą pizdeczke ja ci strzele palcóweczke Bo ten związek nie da rady pasujecie do siebie jak mezo do chady Czyli ni c***a i jeszcze trochę weź go olej bo robi wioche Co zrobisz? Jak będziesz w okresie rozjebiesz go jak koks w mercedesie Jak ci nie wstyd ty skurwielu fluid lakier grzywa w żelu Gorzej k**** już nie będzie pedał w kraju? To nie przejdzie Ale przeszło same geje tutaj już pedalstwem wieje Ten gej jest na jeden strzał bo po pierwszym będzie wiał Weź mu jeszcze przyklej tipsy a na uszy zarzuć klipsy Dołóż też swoje bolerko ty jebana milionerko I śmigajcie jak dwie lesby to właśnie przez was plączą wierzby c***nia jak rogal z borseto weź otrząśnij się kobieta Co ty robisz? Jebło cie? Proszę nie załamuj mnie Będę twoim ochroniarzem będę spełnieniem marzeń Będę grał ci na gitarze i postawię sete w barze Tylko rzuć tego pedała a nie będziesz żałował Olej go wyjeb za drzwi i przyjdź do mnie mówię ci Będę twoim ochroniarzem będę spełnieniem marzeń Będę grał ci na gitarze i postawię sete w barze Tylko rzuć tego pedała a nie będziesz żałował Olej go wyjeb za drzwi i przyjdź do mnie mówię ci Autor pieśni jebać PiS ma na też inne piosenki w repertuarze. Ciekawe czy prawicowe środowiska też będą mogły śpiewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) W dniu 27.08.2024 o 09:54, julekstep napisał(a): Dobrze zw nie kryja sie z tym po co wprowadzaja ustawe 'anty-hejterska' Hehe... niezła hipokryzja z tego wyszła A ciekawe, jak widzą to - https://beauty4ever.pl/depilacja-laserowa-thunder/ Edytowane 5 Września przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 17 minut temu, P_M napisał(a): Pisałeś o pedalskiej pepsi i wrzucasz takie zdjęcie? xDDD nic nie pisałem o pedalskiej pepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi