julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @fluber zalatwisz fuszkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @fluber zalatwisz fuszkie? Po tym co tu pisałeś o Tusku? Zapomnij pisiorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 5 minut temu, fluber napisał(a): Po tym co tu pisałeś o Tusku? Zapomnij pisiorze to nie ja! modzi edytowali moje posty! RODO!!!! Donald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 59 minut temu, fluber napisał(a): Ryzyka że ktoś te trójkę dopuści w pobliże Tuska pomine Nigdy nie będziesz wiedział kto z forum może okazać się asystentką z branży beauty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 45 minut temu, fluber napisał(a): Po tym co tu pisałeś o Tusku? Zapomnij pisiorze A mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 7 minut temu, P_M napisał(a): A mi? Odezwę się;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 A to jakieś stricte polityczne stanowisko czy bardziej ,,techniczne''? Ten koleżka od ,,pisowskich śmieci'' został krajowym konsultantem od neurologii za rządów PiS a nie PO. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 godziny temu, fluber napisał(a): Nie będzie powiązania z (..) ip Przecież od początku wiadomo, że przede wszystkim chodzi o to, żeby po IP nie powiązać nowego konta ze starymi wpisami. Już raz zjebałeś, teraz nie chcesz powtórzyć błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 minuty temu, matek napisał(a): Przecież od początku wiadomo, że przede wszystkim chodzi o to, żeby po IP nie powiązać nowego konta ze starymi wpisami. Już raz zjebałeś, teraz nie chcesz powtórzyć błędu. Jakie konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Teraz, RappaR napisał(a): Jakie konto Poprzedni powrót (przed akcją ze zbiórką) zaczął się od pisania z nowego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 minuty temu, matek napisał(a): Poprzedni powrót (przed akcją ze zbiórką) zaczął się od pisania z nowego konta. Nick, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 1 minutę temu, matek napisał(a): Poprzedni powrót (przed akcją ze zbiórką) zaczął się od pisania z nowego konta. Nie napisałem tu żadnego posta z innego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Nick, a nie A nie pamiętam, ale piorunem po IP był znaleziony i zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 11 minut temu, matek napisał(a): Przecież od początku wiadomo, że przede wszystkim chodzi o to, żeby po IP nie powiązać nowego konta ze starymi wpisami. Już raz zjebałeś, teraz nie chcesz powtórzyć błędu. Ja tylko chcę, żebyście przestali bezprawnie przetrzymywać moje dane osobowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 1 minutę temu, matek napisał(a): A nie pamiętam, ale piorunem po IP był znaleziony i zbanowany. A to pisał jakieś posty czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Teraz, fluber napisał(a): żebyście Jakie byście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 1 minutę temu, RappaR napisał(a): A to pisał jakieś posty czy coś? Nie, nie pisał. W momencie, w którym dostałem bana założyłem konto o nazwie Fluber2, aby dowiedzieć się o co chodzi. Jak widać wyżej, niezawodny i błyskotliwy matek zorientował się że to moje 2 konto... Po IP. I teraz nie usunie mi konta, bo jak zaloze konto Fluber 3 to się pogubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 3 godziny temu, fluber napisał(a): Usunięcie konta to podstawowa rzecz, która się powinno zrobić po odejściu z jakiegoś serwisu. Jest mi to jednak ciągle uniemozliwiane. Po przejęła władzę, dostałem fajna ofertę od kumpla z po na fajne stanowisko z szansą na zrobienie kariery politycznej. Nie chcę, żeby mi potem ktoś wyciągał że gdzieś kiedyś chwaliłem PiS, mam prawo do tego żeby moje dane usunąć i chce z niego skorzystać. Żaden Matrix. Tak działa świat. Nie no @fluber Twoje uniwersum na tym forum to jest Matrix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 minuty temu, matek napisał(a): Jakie byście? Ty i Borys. 2 miesiące temu wysłałem zgłoszenie o usunięcie moich danych, a Ty informujesz, że śledzisz moje dane osobowe. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 11 minut temu, fluber napisał(a): Ty Co ty pierdolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi