RappaR Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 19 minut temu, lorak napisał(a): wesoło to by było, gdybyś wszedł np. na r/polska i tam spróbował swoich sił. ciekawie byłoby to zobaczyć ; ] Ban po 10 sekundach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 14 minut temu, julekstep napisał(a): udzielanie się na reddicie to internetowy ekwiwalent ćpania kompotu sorry a udzielasz się gdzieś, gdzie większość ma inne zdanie w polityce niż ty? poza tym forum of course : ] 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ban po 10 sekundach? mnie nie zbanowali, wiec Julek tym bardziej powinien dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 29 minut temu, RappaR napisał(a): Sam pisałeś czy czat gpt? Sam pisałem. I starałem się pisać tak jakby w pigułce plus chciałem zachować poprawność polityczną w stylu że o „zmarłym” się źle nie pisze. Można KB wypominać mizerną skuteczność ale po co? Gdy dawał nam ten wspaniały gracz tyle radości i uniesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 5 minut temu, lorak napisał(a): mnie nie zbanowali, wiec Julek tym bardziej powinien dać radę. Julek nie jest po tej samej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 31 minut temu, julekstep napisał(a): Ignazz pisal jak copy-paste z gpt zanim to bylo modne! O taki dorobek za 10 lat bedzie epicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 16 minut temu, lorak napisał(a): a udzielasz się gdzieś, gdzie większość ma inne zdanie w polityce niż ty? poza tym forum of course : ] eeee w życiu realnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 11 minut temu, RappaR napisał(a): Julek nie jest po tej samej stronie ja tez nie : ] Teraz, julekstep napisał(a): eeee w życiu realnym? wolałbym to zobaczyć na papierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2 minuty temu, lorak napisał(a): ja tez nie : ] Z ciekawości w jakich kwestiach się nie zgadzasz, z tych za które zwykle banują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 10 minut temu, lorak napisał(a): wolałbym to zobaczyć na papierze drukujesz sobie internet? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Edytowane 30 Lipca przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Śmierdziało mi to fejkiem, ale powielają to już na różnych portalach. Upewniłem się też czy dziś przypadkiem nie 1 kwietnia, ale też nie. https://wiadomosci.radiozet.pl/Biznes/news-podatek-od-kapliczek-i-krzyzy-zaplacimy-tez-za-ogrodowe-krasnale-i-grille Ewentualnie jeszcze dumam czy to media celowo nie podkręcają narracji, co by klikbajty podbić, a MinFin ma w ogóle co innego na myśli. Jeśli to są jednak prawdziwe zamiary co do,, małej architektury" to tylko czekać gdy uśmiechnięte ministerstwo dopisze do tej listy jeszcze jeden rodzaj budowli zbudowanych głównie z grafitu i marmuru, odwiedzane przez nas 1 listopada. Zysk będzie spory, bo wszędzie ich pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Za krasnale to powinien fiskus jebać maksymalnie, tak samo za odtwarzanie Dicopolo bo to są szczyty bezguścia. Za kapliczki i krzyże powinien płacić Watykan bo to jest element ich kampanii reklamowej. Z kolei Watykan powinien brać kasę od piekarni, bo reklamuje ich produkty w modlitwie "Ojcze nasz" jest akapit "chleba naszego" , a mogło by być "coca-coli naszej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 12 godzin temu, RappaR napisał(a): Ale wiesz, że to wizy czasowe? Tak, ale: - takie zezwolenia dość łatwo przedłużyć jeżeli ktoś nie sprawia problemów (de facto chodzi o brak karalności) - nie raz i nie dwa słyszałem, że jacyś imigranci nie podejmowali pracy u danego pracodawcy albo podejmowali i po krótkim czasie odchodzili - pracodawcy muszą wówczas powiadomić wojewodów - ale co dalej? Czy tacy imigranci są jakoś wyłapywani, uciekają na zachód czy po prostu wtapiają się w tłum gdzieś w Polsce, pracują sobie gdzieś na czarno, zajmują się mniejszą albo większą gangsterką? Czy ktoś to jakoś sensownie kontroluje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca beda nowe podatki, bo kodomickie pojeby zadluzaja polske na potege. mamy ujemny przyrost naturalny, 'socjalu' nie obcieli, lada moment wchodzi zielona komuna (zwana 'zielonym ladem')', a jak im bedzie 'malo' zaimplementuja nowy co-vid-ek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca https://x.com/MurzynfrogXXX/status/1817972760133648707?t=KWigqfqQqc86HShnGoVFJQ&s=19 Dobrze , że za nią stanęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca https://polskieradio24.pl/artykul/3408748,cba-uderza-w-rzadowa-agencje-afera-z-agregatami-i-zatrzymania W zasadzie wszędzie gdzie wydawane były pieniądze , przekręty i aferki .Ciekawe czy dla każdego wystarczy EU immunitetów, ułaskawień od Dudy i schowków w Pałacu Prezydenckim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 1 godzinę temu, LAF napisał(a): https://x.com/MurzynfrogXXX/status/1817972760133648707?t=KWigqfqQqc86HShnGoVFJQ&s=19 Dobrze , że za nią stanęła co za pojeb zwolnił te małolatę za brak stanika? ewidentnie ktoś kreuje te feministyczne dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca ruchają nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca W dniu 30.07.2024 o 09:48, julekstep napisał(a): eeee w życiu realnym? Hahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Hahahahahahahaha Jak bys nie puszczal dziennie 100 probnych simek i nauczyl sie jezyka to tez bys troche takiego mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi