RappaR Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 https://www.raportwarszawski.pl/artykul/407,radny-chcial-zbadac-relacje-wladz-ursusa-z-deweloperami-zostanie-wyrzucony-z-komisji-czego-sie-boicie Jak to dobrze, że w uśmiechniętej Polsce nie ma afer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 3.07.2024 o 12:04, mayor napisał(a): W przypadku tych prawicowo - nacjonalistycznych sił rachunek ekonomiczny nie ma znaczenia, bardziej liczą się emocje., A dla ich zwolenników Polak to zawsze kombinator, pijak i złodziej -bo "każdy pijak to złodziej" i to pod każdą szerokością geograficzną nie ma znaczenia DE, FRA, UK czy USA . Może Polaków z UK nikt nie wywalił samolotem do Rwandy , każdy który po brexitach wrócił to pierdoli o patriotyzmie, tęsknocie i innych tego typu sentymentach. Tak naprawdę to przynajmniej ci moi znajomi którzy wrócili , to albo byli za krótko żeby otrzymać papiery, albo byli długo, ale przez zaniedbanie i wiarę w to że zawsze zdążą nie dopełnili wszystkich formalności., Nie znam nikogo, kto z dobrej nieprzymuszonej wyjechał z UK będąc w swoim prime Kiedy żyłeś ostatnio w Niemczech ? Raczej Polacy maja dobra opinie wszedzie na zachodzie, mentalnie zatrzymałeś się na latach 90-tych i pierdolisz kocopoly w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): mentalnie zatrzymałeś się Ja się dziwię, że temu kretynowi ktoś tutaj jeszcze odpisuje. Przesiąknięty kwasem, pluje na prawo i lewo bo w życiu mu nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 2 godziny temu, tankathon napisał(a): Jeden malutki szczegół, który ci umknął, nie jest obywatelką Polski, a jej działalność można było uznać za szkodliwą z perspektywy państwa. Tym bardziej mi wisi co jakaś baba z innego kraju chce obalać 2 godziny temu, RappaR napisał(a): https://www.raportwarszawski.pl/artykul/407,radny-chcial-zbadac-relacje-wladz-ursusa-z-deweloperami-zostanie-wyrzucony-z-komisji-czego-sie-boicie Jak to dobrze, że w uśmiechniętej Polsce nie ma afer! To akurat w Warszawie nic nowego Mieszkam w najszybciej budującej się dzielnicy i tu każdy mówi o patologii Ursus przy Białołęce to pikuś Dodam że nie jest nic nowego, to się dzieje od lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) https://x.com/obserwujesobie/status/1808906471737803228 ON powrócił!!! znowu będę miał koszmary Edytowane 4 Lipca 2024 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 10 godzin temu, Sewer napisał(a): https://x.com/obserwujesobie/status/1808906471737803228 ON powrócił!!! znowu będę miał koszmary Fajny taki Ktoś na tego człowieka głosował. Niech ten ktoś się tłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 @RappaR odblokuj priv plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 19 minut temu, Reikai napisał(a): @RappaR odblokuj priv plis. Nie blokowałem, ale usunąłem trochę konwersacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 (edytowane) Całe szczęście... A nie, już po temacie: Błąd 404 Strona nie została odnaleziona... Edytowane 5 Lipca 2024 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 20 godzin temu, matek napisał(a): Ja się dziwię, że temu kretynowi ktoś tutaj jeszcze odpisuje. Przesiąknięty kwasem, pluje na prawo i lewo bo w życiu mu nie wyszło. Kretynem prędzej jest ktoś, kto próbuje oceniać innych. A szczególnie to czy komuś w życiu wyszło, albo nie wyszło. Ja jakbym miał umrzeć dzisiaj , jutro , pojutrze to i tak by było OK , bo przeżyłem zajebiste życie i w zasadzie miałem to wszystko co potrzebowałem do szczęścia, a nawet więcej .Nawet jak nie miałem tyle co sąsiad, kumple, albo Kulczyk to też nie mam z tym problemu 20 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Kiedy żyłeś ostatnio w Niemczech ? Raczej Polacy maja dobra opinie wszedzie na zachodzie, mentalnie zatrzymałeś się na latach 90-tych i pierdolisz kocopoly w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Prawdę mówiąc to nigdy nie żyłem w Niemczech ,w tym sensie żebym tam mieszkał pracował itp. Mieszkałem w Limburgi tuż przy granicy i często jeździłem odwiedzić kumpli i znajome w DE ,ale to było ponad 30 lat temu, z tym że nie na chwilę wypić kawę zjeść ciasto, tylko czasem na kilka dni ,tydzień , albo dłużej., Ostatni raz byłem u kumpla w Stuttgarcie też dawno , ale rozmawiałem z nim bardzo często na FaceTime , chłopak uciekł przez Triest na początku Stanu Wojennego , tam był kilka razy żonaty i można powiedzieć że był całkiem zasymilowany.Na pewno miał zielone pojęcie o życiu w DE ,bo robił tam ciekawe rzeczy, a nie miał powodów żeby mi cukrować ani pi*****ić kocopoły bo znaliśmy się od maluchów w przedszkolu. Nawet na temat służby zdrowia w Niemczech miał zielone pojęcie bo przez 6 lat walczył z nowotworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 8 minut temu, mayor napisał(a): Kretynem prędzej jest ktoś, kto próbuje oceniać innych. W sensie potwierdzasz czy zaprzeczasz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): W sensie potwierdzasz czy zaprzeczasz? xD W sensie że wg tej teorii, każdy tu piszący to kretyn Oczywiście z wyjątkiem mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Wszyscy forumowicze kłamią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 57 minut temu, Szabla napisał(a): Wszyscy forumowicze kłamią Oczywiście z wyjątkiem mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) ja od lat nigdy nie kłamię, ale zdarza mi się mówić nieprawdę ; ] Edytowane 6 Lipca 2024 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Ja tam zawsze kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 8 godzin temu, ignazz napisał(a): Ja tam zawsze kłamie. Jesteś prawnikiem, więc to kwestia zawodowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 54 minuty temu, tankathon napisał(a): Genialne. Teraz wystarczy zrobić tak: Wytworzymy tani prąd bez ETSa w ilości powiedzmy 200 000 Gwh. Wyexportujemy Ukraińcom dajmy na to 100 000 Gwh. Ukraina potwierdzi, że dostała 200 000 (Tam i tak wiele rzeczy ginie. Albo tylko zmienia właściciela) . Im bez różnicy bo i tak darmo dostają . Różnicę jaka została tego taniego prądu (za europejskie pieniądze i bez ETSa) rząd przeznaczy dla przedsiebiorstw i obywateli ledwo wiążących koniec z końcem. Rząd zyska na popularności bo wszyscy będą uśmiechnięci . Gdyby Ukraińcy mimo wszystko mlaskali na ten deal, to dorzuci im się parę picków second rounderów w postaci dziesięciu Rosomaków albo dywizjonu Krabów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Ubawiła mnie tylko tylko ta część „resztę rząd przeznaczy dla….obywateli” tzn. Chłopaki mają obywatelstwo polskie w rządzie więc w sumie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi