Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): Ten jakie projekcje wali xD Nie spozniaj sie nastepnym razem z obrona swojego idola to nie bedziesz musial taki zajadly byc! Przyjąłem twoja formę dyskusji. Nie odnosisz się do faktów, gdzie i kiedy ktoś zrobił Scholzowi łaskę, a odnosisz się do osób. Ten "gwardzista" tamten też. Takie typowe hihi, haha, LOL, xDDDDD. Teraz, Sewer napisał(a): Dokładnie Ci nie powiem, może między lunchem a obiadem albo po konferencji a może już wieczorem w hotelu aż tak dokładnych informacji nie mam stary Czyli tak sobie piszesz Tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Przyjąłem twoja formę dyskusji. Nie odnosisz się do faktów, gdzie i kiedy ktoś zrobił Scholzowi łaskę, a odnosisz się do osób. Ten "gwardzista" tamten też. Takie typowe hihi, haha, LOL, xDDDDD. a czy ja pisałem cokolwiek o Scholzu? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 5 minut temu, julekstep napisał(a): a czy ja pisałem cokolwiek o Scholzu? xD No właśnie napisałem, że nie Ale wracasz się do dyskusji "ten gwardzista, tamten gwardzista" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): No właśnie napisałem, że nie Ale wracasz się do dyskusji "ten gwardzista, tamten gwardzista" no tak piszę o faktach, bo o ile nie wiem co się dzieje za zamkniętymi drzwiami polityków o tyle wiem co się dzieje na forumku -> ktoś pisze brzydko o Donaldzie -> zaraz uruchamiają się jego Gwardziści gotowi bronić swego idola Edytowane 3 Lipca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Wystarczy spojrzeć na to spotkanie żeby wiedzieć kto jest tutaj petentem a kto szefem. Tusk trząsł się jak galareta, ta mowa ciała.Dziwię się że po tylu latach w polityce i doświadczenia potrafi wypadać tak źle. Pogardzany Duda wypadł w Chinach o niebo lepiej. Pomijając już kwestie wizerunkowe skoro @Pablo81 uważasz że było inaczej to chciałbym poznać Twój punkt widzenia na temat tej wizyty, może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 9 minut temu, Sewer napisał(a): Wystarczy spojrzeć na to spotkanie żeby wiedzieć kto jest tutaj petentem a kto szefem. Tusk trząsł się jak galareta, ta mowa ciała.Dziwię się że po tylu latach w polityce i doświadczenia potrafi wypadać tak źle. Pogardzany Duda wypadł w Chinach o niebo lepiej. Pomijając już kwestie wizerunkowe skoro @Pablo81 uważasz że było inaczej to chciałbym poznać Twój punkt widzenia na temat tej wizyty, może zmienię zdanie. Uważam, że nie poczynił żadnych niekorzystnych decyzji dla Polski na rzecz Niemiec podczas tego spotkania. To są konkrety, a że miał zła mowę ciała? Cóż, wydaje mi się to subiektywną próba przerzucania torow dyskusji na rzeczy mało istotne, acz pasujące do tezy. Szczerze wątpię, aby tak obyty i rozpoznawalny polityk odczuwał presję. To nie Duda, który przy siedzącym Trumpie stal jak jego parobas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Szczerze wątpię, aby tak obyty i rozpoznawalny polityk odczuwał presję. To nie Duda, który przy siedzącym Trumpie stal jak jego parobas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 17 minut temu, julekstep napisał(a): no tak piszę o faktach, bo o ile nie wiem co się dzieje za zamkniętymi drzwiami polityków o tyle wiem co się dzieje na forumku -> ktoś pisze brzydko o Donaldzie -> zaraz uruchamiają się jego Gwardziści gotowi bronić swego idola Znowu nie piszesz nic w sprawie, a ad personam -"gwardziści" Wymagaj trochę od siebie Infantylne obrazki z Harrym Poterem, to już szczyt? Rozumiem, że kiedy nie masz argumentów, to najłatwiej rozjebac dyskusję, bo "gwardzista" z założenia pisze nieprawdę i to jest koronny dowód twojej tezy Co ty masz 7 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Znowu nie piszesz nic w sprawie, a ad personam -"gwardziści" Wymagaj trochę od siebie Infantylne obrazki z Harrym Poterem, to już szczyt? Rozumiem, że kiedy nie masz argumentów, to najłatwiej rozjebac dyskusję, bo "gwardzista" z założenia pisze nieprawdę i to jest koronny dowód twojej tezy Co ty masz 7 lat? Ale swoja droga Harry to ciekawe ze uwazasz ze 'szufladkowanie' to niewlasciwe podejscie do dyskursu w politycznym na forum Edytowane 3 Lipca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) 17 minut temu, Pablo81 napisał(a): Uważam, że nie poczynił żadnych niekorzystnych decyzji dla Polski na rzecz Niemiec podczas tego spotkania. To są konkrety Edytowane 3 Lipca 2024 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 59 minut temu, julekstep napisał(a): Hahah Gwardia Donalda jak sie aktywowala automatycznie xDDD SPOCZNIJ! Nigdy nie glosowalem na partie Tuska I nigdy nie zaglosuje. Po prostu beka z proby przyczepienia sie o nic do GOATa polskiej polityki 21 wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Nigdy nie glosowalem na partie Tuska I nigdy nie zaglosuje. Po prostu beka z proby przyczepienia sie o nic do GOATa polskiej polityki 21 wieku Dobra Neville. Nie tlumacz sie tylko cwicz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 23 minuty temu, julekstep napisał(a): Ale swoja droga Harry to ciekawe ze uwazasz ze 'szufladkowanie' to niewlasciwe podejscie do dyskursu w politycznym na forum Jak nazwiesz mnie Harry, to moje argumenty tracą wartość "Bo ty jesteś gupi" - ten sam poziom, największy kibolu polityczny forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 7 minut temu, Reikai napisał(a): Nigdy nie glosowalem na partie Tuska I nigdy nie zaglosuje. Po prostu beka z proby przyczepienia sie o nic do GOATa polskiej polityki 21 wieku Rozwiń, chętnie poczytam, poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 16 minut temu, tankathon napisał(a): Dobrze, że PiS im pokazał z reparacjami A reszta to fest strategiczna. Nie wspominając o kontekście, którego znajomość jest potrzebna do jakiejkolwiek oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Dobrze, że PiS im pokazał z reparacjami A reszta to fest strategiczna. Nie wspominając o kontekście, którego znajomość jest potrzebna do jakiejkolwiek oceny. Szczerze to nie spodziewałem się innej odpowiedzi, szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Kto chciał wykupić te rafinerię? Czy byłoby to rentowne? Nie potrafię ocenić czy to dobry ruch czy zły. Ty potrafisz? @tankathon Teraz, tankathon napisał(a): Szczerze to nie spodziewałem się innej odpowiedzi, szkoda czasu. Teraz rozwiń mi opinie na temat wykupu jakiejś tam rafinerii? Bo ja nie potrafię ocenić, a ty zapewne patrzysz na to jako na naplucie Niemcowi w twarz i czerpiesz z tego satysfakcję. O Ulmow i wystawę masz pretensje do Niemiec czy Izraela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak nazwiesz mnie Harry, to moje argumenty tracą wartość "Bo ty jesteś gupi" - ten sam poziom, największy kibolu polityczny forum. Zostales glownym bohaterem, ktory jako jeden mial realny interes w byciu Gwardzista (bo tak jak Harry mial fory u Dumbledore'a tak Ty jako mieszkaniec DE faktycznie korzystasz na dzialaniach Donalda) i jeszcze narzekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 32 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Szczerze wątpię, aby tak obyty i rozpoznawalny polityk odczuwał presję. To nie Duda, który przy siedzącym Trumpie stal jak jego parobas. Ja mam niedosyt, gdyż powinien mu jeszcze obiecać ,że projekt CPK będzie nosił nazwę Olaf Sholtz Flughafen https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Trump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Zostales glownym bohaterem, ktory jako jeden mial realny interes w byciu Gwardzista (bo tak jak Harry mial fory u Dumbledore'a tak Ty jako mieszkaniec DE faktycznie korzystasz na dzialaniach Donalda) i jeszcze narzekasz? Nie zapomnij, że wszyscy na tym korzystamy, bo daje Polakom dach nad głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi