julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2 minuty temu, Koelner napisał(a): idź robić komuś laskę gdzie indziej W dniu 6.07.2021 o 16:14, Koelner napisał(a): bardziej podobało mi się jak budowały się autostrady i samorządy inwestowały w wygląd miast niż 500 plus oraz 14tki emerytalne no ale każdy ma prawo wyboru klasycznie -> inwestorzy z PO vs przejadacze z PiS W dniu 9.07.2020 o 15:08, Koelner napisał(a): meh , kultura i tak poszła zdecydowanie do góry jak przez te 8 lat rządów PO gdy zapomnieli o Polakach pobudowały się autostrady i drogi w miastach . zdecydowanie gorzej jeździ się po powiatowych „szosach” gdzie jeszcze młodzi się popisują plus modne od może dwóch lat wyprzedzanie się tirów na autostradzie tu piękne nawiązanie do "Polski Powiatowej" i jeszcze taki kwiatek z zamkniętego tematu: mieli zmieniać prawo na wzór skandynawski ale wydaje mi się że odkąd są autostrady to się poprawilo. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25635880,zmiany-w-po-po-wyborze-budki-onet-we-wladzach-partii-trzaskowski.html#s=BoxOpImg1 Pomaska? Tusku wracaj więc to nie ja tu komuś robię laskę jbc! jednak kaszub kaszubowi kaszubem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) ewidentnie napisałem że to wyłącznie zasługa PO chyba razem od siebie ściągaliście na lekcjach. wklej jeszcze mój post gdzie napisałem o odcinku Piotrków Częstochowa i siorbaj mu dalej Edytowane 28 Czerwca przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Ja Was pogodzę. Generalnie większość pozytywnych rzeczy w Polsce to mała zasługa duopolu a raczej mimo temu za sprawą polskiemu kultowi zapierdalania, jak trochę ułatwią albo nie przeszkadzają to jest dobrze. Tego zdania nie zmienie pewnie przez jeszcze długi czas, administracja publiczna jest totalnie zacofana względem sektowa prywatnego. Edytowane 28 Czerwca przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Godzinę temu, Koelner napisał(a): ewidentnie napisałem że to wyłącznie zasługa PO chyba razem od siebie ściągaliście na lekcjach. wklej jeszcze mój post gdzie napisałem o odcinku Piotrków Częstochowa i siorbaj mu dalej jak fluber pisał że kocha PiS to nie pisał że kocha wyłącznie PiS wniosek -> fluber kocha PO dzięki za wykład profesorze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 5 minut temu, julekstep napisał(a): jak fluber pisał że kocha PiS to nie pisał że kocha wyłącznie PiS wniosek -> fluber kocha PO dzięki za wykład profesorze! nie fikołkuj i ciągnij sobie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 3 minuty temu, Koelner napisał(a): nie fikołkuj i ciągnij sobie dalej Uważaj, bo jak się nie zaczniesz uśmiechać, to wezmą Ciebie za PiSowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 15 minut temu, Koelner napisał(a): nie fikołkuj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12 minut temu, RappaR napisał(a): Uważaj, bo jak się nie zaczniesz uśmiechać, to wezmą Ciebie za PiSowca ja nie wiem czemu Ciebie na forumku mają za pisowca skoro chwaląc PiS nie zaznaczałeś że to wyłącznie ich zasługa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Koelner napisał(a): Cytat Flubera byś nie zapytał Edytowane 28 Czerwca przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 27 minut temu, josephnba napisał(a): Flubera byś nie zapytał nie wywołuj wilka z lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) 20 minut temu, Koelner napisał(a): nie wywołuj wilka z lasu ale wyłącznie wilka? doprecyzuj pls bo pozostawiasz spore pole do interpretacji! Edytowane 28 Czerwca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): ale wyłącznie wilka? już nie pucuj tylko umyj zęby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 3 minuty temu, Koelner napisał(a): już nie pucuj tylko umyj zęby wyłącznie zęby? chciałbym uniknąć niedomówień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Poziom iście z polskiej polityki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 43 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Poziom iście z polskiej polityki Błaszczak zazdrosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca https://streamable.com/ga9p05 @Reikai Jak to dobrze, że nie ma żadnych afer za uśmiechniętej Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Teraz, RappaR napisał(a): https://streamable.com/ga9p05 @Reikai Jak to dobrze, że nie ma żadnych afer za uśmiechniętej Polski To jakas podobna afera co ta z Reddickiem? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Teraz, Reikai napisał(a): To jakas podobna afera co ta z Reddickiem? XD W sumie sporo mniejsza. Ot, usunięto z wystawy muzeum o II wojnie światowej Ulmów i Pileckich, by nie tworzyć narracji o bohaterskich Polakach i pokazywać ich tylko jak prześladowców. W porównaniu do Reddicka to takie 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Ciekawe dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 36 minut temu, RappaR napisał(a): https://streamable.com/ga9p05 @Reikai Jak to dobrze, że nie ma żadnych afer za uśmiechniętej Polski Polska to taki dziwny kraj, gdzie przedstawiciele "elyty" lubią srać we własne gniazdo. Szkoła Michnika przynosi do dzisiaj efekty. Rodacy im się nie podobają, ale siedzą tutaj i robią swoją propagandę, zwykle za państwowe pieniądze, zamiast wypie.dalać do cudownych Niemiec, Izraela czy gdzie im tam będzie naprawdę dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 1 minutę temu, Grzechu napisał(a): Polska to taki dziwny kraj, gdzie przedstawiciele "elyty" lubią srać we własne gniazdo. Szkoła Michnika przynosi do dzisiaj efekty. Rodacy im się nie podobają, ale siedzą tutaj i robią swoją propagandę, zwykle za państwowe pieniądze, zamiast wypie.dalać do cudownych Niemiec, Izraela czy gdzie im tam będzie naprawdę dobrze elity to nam w czasie wojny wymordowali te obecne elity to niestety tego konsekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi