bogans2 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) https://www.facebook.com/Socjologia.Ilustrowana 8 post. Warszawski dzień. Edytowane 7 Czerwca przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Godzinę temu, bogans2 napisał(a): https://www.facebook.com/Socjologia.Ilustrowana 8 post. Warszawski dzień. To jakiś Erasmus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 17 minut temu, josephnba napisał(a): To jakiś Erasmus? Cholera wie. Niech każdy skomentuje to sobie jak chce a tymczasem na granicy dźgają polskich zolnierzy Edytowane 7 Czerwca przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca A Ja powiem, że jestem zawiedziony tym rządem. Na początku o, ale fajnie odsunęliśmy PiS od władzy i nadzieja na lepsze. Niby Petru mówi , że spokojnie zdąża zrealizować obietnice, ale jak do tej pory to ciężko to widzę. Możliwe , że po wyborach do PE to się zmieni , ale jak nie to czy oprócz obniżeniem podatku na branże Bjuti coś się zmieniło na lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 7 godzin temu, LAF napisał(a): A Ja powiem, że jestem zawiedziony tym rządem. Na początku o, ale fajnie odsunęliśmy PiS od władzy i nadzieja na lepsze. Niby Petru mówi , że spokojnie zdąża zrealizować obietnice, ale jak do tej pory to ciężko to widzę. Możliwe , że po wyborach do PE to się zmieni , ale jak nie to czy oprócz obniżeniem podatku na branże Bjuti coś się zmieniło na lepsze ? Tak się zastanawiam, czy ludzie w ogóle jeszcze pamiętają dlaczego anonimowy Duda pozamiatał Komorowskiego, a PiS wygrał samodzielną większość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Godzinę temu, tankathon napisał(a): Tak się zastanawiam, czy ludzie w ogóle jeszcze pamiętają dlaczego anonimowy Duda pozamiatał Komorowskiego, a PiS wygrał samodzielną większość? Wg mnie m.in dlatego że Kopacz i jej ugrupowanie powiedzieli że przyjmą każda ilość imigrantów. Dobrze się to zgrało z wyborami i przejebali. Tego ich wyborcy im nie podarowali. Mamy 9 lat później, wszystko zapomniane aby tylko PIS wyjebać od stolka i ponownie chcą ich ściągać. Podpisują wszystko jak leci w UE. Trzeba było glosowac na wszystkich kartach do glosowania a nie bojkotowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 9 godzin temu, LAF napisał(a): A Ja powiem, że jestem zawiedziony tym rządem. Nie no.. Dlaczego? Fajnie jest. Niech Agnieszka Holland im jeszcze na granice jakąś pizze zaniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 9 godzin temu, LAF napisał(a): A Ja powiem, że jestem zawiedziony tym rządem. Na początku o, ale fajnie odsunęliśmy PiS od władzy i nadzieja na lepsze. Niby Petru mówi , że spokojnie zdąża zrealizować obietnice, ale jak do tej pory to ciężko to widzę. Możliwe , że po wyborach do PE to się zmieni , ale jak nie to czy oprócz obniżeniem podatku na branże Bjuti coś się zmieniło na lepsze ? dokładnie, minęło pół roku i c***. PiS potrafił momentalnie wprowadzić niemożliwy zdaniem ich projekt „500 plus” a ci k**** walą tak w c***a że koniec. w dodatku nie wyjebali w kosmos tej jebanej TVP ani nikogo nie wsadzili. banda nieudaczników i pedalow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca I niestety po wyborach będzie pewnie jeszcze gorzej. Potrzeba przypodobania się wyborcom zostanie odsunięta w czasie przynajmniej do przyszłego roku CPK, uchodźcy, gospodarka Tych projektów boję się najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Ktoś naprawde spodziewał sie czegos innego? To są ci sami ludzie, Petru, Kopacz, Kamysz, Siemoniak, Sikorski, tylko Niesiolowskiego brakuje. PIS kradł ale żeby kraść to realizował jakies projekty (a przy okazji kradli) bo nie mogli liczyć na kasę z zewnątrz, w tym przypadku od wyborów nic sie nie dzieje, nie muszą, kasa i tak płynie z innych źródeł. Tusk trzyma swoich za morde tak samo jak Kaczyński, to jest ten sam poziom bezwzglednej polityki, bez zmian. Po wyborach do Europarlamentu coś się faktycznie moze zmienić, jako że premier gra na osłabienie koalicjantów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Ktoś naprawde spodziewał sie czegos innego? pewnie każdy, kto głosował na PO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Na początku było śmiesznie, ale ile można się śmiać. Ja rozumiem, że te sztuczne mrożenie cen musiało kiedyś się skończyć bo by to jeblo m, ale te KPO to porażka. Jakieś segmenty oceny mieszkań , podatek od aut spalinowych , odchodzenie od ogrzewania gazowego. A co zostanie zrealizowane z tych funduszy ? Wyremontują jakąś wiejską drogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2 godziny temu, josephnba napisał(a): CPK, uchodźcy, gospodarka Tych projektów boję się najbardziej Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale czy jakoś przed wyborami nie pisałeś, że z gospodarką jakoś to będzie, ale najważniejsze to ukrócić rządy PiSu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca No ogólnie Lewica mówi aborcja a 3D, że nie ma mowy. 3D mówi przywróćmy handel w Niedzielę a Lewica , że nie I tak oto mijają rządy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 9 minut temu, P_M napisał(a): Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale czy jakoś przed wyborami nie pisałeś, że z gospodarką jakoś to będzie, ale najważniejsze to ukrócić rządy PiSu? Pisałem być może , a teraz piszę że działania rządu są niepokojące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 29 minut temu, LAF napisał(a): No ogólnie Lewica mówi aborcja a 3D, że nie ma mowy. 3D mówi przywróćmy handel w Niedzielę a Lewica , że nie I tak oto mijają rządy Ktoś się dziwi? Przecież jedyne co cementuje obecny rząd to nienawiść do PiSu i chęć przejęcia władzy. 3 godziny temu, josephnba napisał(a): CPK, uchodźcy, gospodarka Tych projektów boję się najbardziej Przecież w tych dwóch sprawach, od początku wiadome było jakie poglądy ma KO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Godzinę temu, lorak napisał(a): pewnie każdy, kto głosował na PO... Imho nie każdy, beton zostanie betonem a ilu było glosujacych antypis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 8 minut temu, airmax napisał(a): . Przecież w tych dwóch sprawach, od początku wiadome było jakie poglądy ma KO Było Bardziej mi chodzi o to czy utrzymają obecne decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Było Bardziej mi chodzi o to czy utrzymają obecne decyzje. CPK upierdolą/będą opóźniać do granic możliwości, to jest imo więcej niż pewne. Uchodźcy to inna kwestia, tutaj sondaże swoje zrobią i Tusk imo nie strzeli sobie w kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) 9 minut temu, airmax napisał(a): CPK upierdolą/będą opóźniać do granic możliwości, to jest imo więcej niż pewne. Uchodźcy to inna kwestia, tutaj sondaże swoje zrobią i Tusk imo nie strzeli sobie w kolano "Uchodźcy" już klepnięci, a i sąsiedzi już od jakiegoś czasu zwracają inżynierów, więc jakie sondaże? Chyba reportaże, by dotarło do niektórych. Edytowane 8 Czerwca przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi