tankathon Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, mayor napisał(a): No tak kiedyś ośmiorniczki u Sowy były symbolem rozpasania władzy , dzisiaj sto milionów dla czarnoksiężnika od salcesonu robi mniejsze wrażenie To co z tym opisem PO PSL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca dobra dobra niby się napierdalają ale dwóch gogusiów wsadzili i wypuścili dopóki nie zobaczę, że jakiś gościu z kasty politycznej nie jest w pasiaku i nie dostaje na śniadanie chlebka z mortadelą to mam wyjebane w te ich komisje zresztą ja wierzę Stonodze i podobno Kamiński i Wąsik mieli warunki w celi jak śp. "Siara" co widać było po Kamińskim jak wyszedł odżywiony i wypoczęty na państwowym wikcie i bez alku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 57 minut temu, tankathon napisał(a): To co z tym opisem PO PSL? Jak co? Jajco.,Ilu złodziei z PO PSL pierdzi w pasiaki za nadużycia ? Kaczyści mieli 8 lat na wyłapanie i rozliczenie aferzystów z PO i jakimś cudem niewielu im się udało, oprócz pokrzykiwań i rzucania przez Ziobrę oskarżeń na konferencjach prasowych ni c***a nie spadł nikomu włos z głowy .,A mieli cały arsenał narzędzi, żeby wytropić, złapać, osądzić, wsadzić i klucze wyrzucić - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 11 minut temu, mayor napisał(a): Jak co? Jajco.,Ilu złodziei z PO PSL pierdzi w pasiaki za nadużycia ? Kaczyści mieli 8 lat na wyłapanie i rozliczenie aferzystów z PO i jakimś cudem niewielu im się udało, oprócz pokrzykiwań i rzucania przez Ziobrę oskarżeń na konferencjach prasowych ni c***a nie spadł nikomu włos z głowy .,A mieli cały arsenał narzędzi, żeby wytropić, złapać, osądzić, wsadzić i klucze wyrzucić - Jasne, czyli barwnie tylko o jednych, no ale można i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): niby się napierdalają ale dwóch gogusiów wsadzili i wypuścili Otóż to. Jednak jakaś tam szansa na zmiany powoli zarysowuje się. Wczoraj już nawet Wałęsa mówił, żeby dać Tuskowi 8 lat. Dobre choć i co na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 40 minut temu, tankathon napisał(a): Jasne, czyli barwnie tylko o jednych, no ale można i tak. To napisz barwnie o tych drugich, tylko musisz mocno koloryzować bo te afery PO blado wypadają przy aferach kręconych przez Pisiorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca ja @fluberowi od lat pisałem że PO to byli frajerzy w porównaniu do pisu ale że te k**** nawet agregaty przeznaczone na Ukrainę rozdawali strażakom na wybory to już jest maksimum kurestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 1 minutę temu, Koelner napisał(a): ja @fluberowi od lat pisałem że PO to byli frajerzy w porównaniu do pisu ale że te k**** nawet agregaty przeznaczone na Ukrainę rozdawali strażakom na wybory to już jest maksimum kurestwa Tam co jeden lepszy kwiatek co wychodzi, to lepszy. Ten gosc od Red is bad tez dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 21 minut temu, mayor napisał(a): To napisz barwnie o tych drugich, tylko musisz mocno koloryzować bo te afery PO blado wypadają przy aferach kręconych przez Pisiorów Opacznie mnie zrozumiałeś, zwyczajnie po ludzku byłem ciekawy jakbyś opisał pozostałe wiodące partie, dla ciebie to jak widać sygnał "łapajta go, to jeden z nich". Przykro się czyta niektóre wpisy w temacie, skala hejtu i popi****lenia u niektórych przekracza granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 27 minut temu, Koelner napisał(a): ja @fluberowi od lat pisałem że PO to byli frajerzy w porównaniu do pisu ale że te k**** nawet agregaty przeznaczone na Ukrainę rozdawali strażakom na wybory to już jest maksimum kurestwa No może i szczyt kurestwa na dzisiaj, a jutro -pojutrze będzie nowy szczyt, jeszcze większe kurestwo z dodatkiem sk****syństwa ., 25 minut temu, Reikai napisał(a): Tam co jeden lepszy kwiatek co wychodzi, to lepszy. Ten gosc od Red is bad tez dobry Dobrze, że ani prezydent, ani premier Mateusz nie znają tego typa od Red Is Bad , bo to był by wstyd dla całego narodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Mnie ciekawi ile będziemy mieli miliardów nadwyżki budżetowej po tym jak z budżetu PiS przestał kraść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Godzinę temu, RappaR napisał(a): Mnie ciekawi ile będziemy mieli miliardów nadwyżki budżetowej po tym jak z budżetu PiS przestał kraść Najważniejsze żeby robili nadwyżki bez inflacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2 godziny temu, DRK napisał(a): już nawet Wałęsa mówił Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Prześladowania i dyskryminacja chrześcijan przez bodnarowców coraz większe, ksiądz Michał "Salceson" Olszewski ma dwa nowe zarzuty postawione przez siepaczy z koalicji 13 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 18 godzin temu, Reikai napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/nieoficjalnie-premier-donald-tusk-podjal-decyzje-ws-cpk-da-zielone-swiatlo-7034961142975232a.html A tyle tu goraczki bylo I trybunalow. Cytat Z informacji "Pulsu Biznesu" wynika, że premier Donald Tusk poprze decyzję o budowie Centralnego Portu Komunikacyjnego między Łodzią a Warszawą. Źródło dziennika uważa, że szczegóły rząd przedstawi w środę. To jest to poparcie? https://www.money.pl/gospodarka/co-dalej-z-cpk-tusk-zapewnia-szczegoly-w-czerwcu-7035226756520640a.html Cytat Pełna prezentacja przyszłości - nie tego skrótu CPK, tylko przedsięwzięć kolejowych, lotniczych, lotniskowych w Polsce - będzie przedstawiona w szczegółach jeszcze w czerwcu Odpowiedzialni za to ministrowie wiedzą, że w czerwcu opinia publiczna, wszyscy zainteresowani poznają nasze plany i to w szczegółach, w detalach (...), tak żebyście państwo zobaczyli wszystko jak pod mikroskopem, jaka przyszłość czeka tę inwestycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Zaraz po realizacji 100 postulatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 10 minut temu, airmax napisał(a): To jest to poparcie? https://www.money.pl/gospodarka/co-dalej-z-cpk-tusk-zapewnia-szczegoly-w-czerwcu-7035226756520640a.html Wojewoda 3 czerwca rozpoczął postępowanie o wydanie decyzji lokalizacyjnej więc coś tam ruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca https://sportowefakty.wp.pl/inne/1126305/jest-zawiadomienie-do-prokuratury-ws-bortniczuka-material-dowodowy-jest-porazaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Reikai napisał(a): Tam co jeden lepszy kwiatek co wychodzi, to lepszy. Ten gosc od Red is bad tez dobry W koncu znam osobiscie jakiegos politycznego celebryte (obu ownerow tego Red is Bad znalem w czasach LO, chyba nawet na FB mam xD) a ten Pawel taki sympatyczny typek z Brodna byl PRAWO NA UW ZNISZCZY KAZDEGO! xD Edytowane 5 Czerwca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 27 minut temu, julekstep napisał(a): W koncu znam osobiscie jakiegos politycznego celebryte (obu ownerow tego Red is Bad znalem w czasach LO, chyba nawet na FB mam xD) a ten Pawel taki sympatyczny typek z Brodna byl PRAWO NA UW ZNISZCZY KAZDEGO! xD wydział prawa = policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi