Koelner Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego mogli w 89 taką zrobić a nie się jebalismy tyle w brudzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Tylko że w średnich i małych miastach ta minimalna to jest max z oferty dla pracownika. Sztuczne mieszanie w kotle. I rozumiem że nominalnych nie porównują tylko szukają wspólnego mianownika ale jadąc do innego kraju Polak się zderzy z cenami tamtejszymi. I nie wiem też jak koszyk dobrano jak u nas przy niższych pensjach mamy wyższe rachunki za media. ( tu chyba te dotacje i ochrona mieszkańców vs przedsiębiorca robi statystycznie wynik). Jak widzę że my w czymś jesteśmy na 7 miejscu w europie to mam wątpliwości jeżeli to jest zestawienie czegoś pozytywnego. I jak jesteśmy na 7 to czemu autor wymienia tylko 1 kraj poniżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 44 minuty temu, ignazz napisał(a): Tylko że w średnich i małych miastach ta minimalna to jest max z oferty dla pracownika. Sztuczne mieszanie w kotle. I rozumiem że nominalnych nie porównują tylko szukają wspólnego mianownika ale jadąc do innego kraju Polak się zderzy z cenami tamtejszymi. I nie wiem też jak koszyk dobrano jak u nas przy niższych pensjach mamy wyższe rachunki za media. ( tu chyba te dotacje i ochrona mieszkańców vs przedsiębiorca robi statystycznie wynik). Jak widzę że my w czymś jesteśmy na 7 miejscu w europie to mam wątpliwości jeżeli to jest zestawienie czegoś pozytywnego. I jak jesteśmy na 7 to czemu autor wymienia tylko 1 kraj poniżej? Wiadomo. UE kłamie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 49 minut temu, RappaR napisał(a): Wiadomo. UE kłamie jak zawsze Z każdej statystyki można zrobić Qoorve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Czy oni potrafia nie robic chlewu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Z każdej statystyki można zrobić Qoorve Dokładnie, eurostat chce Cię okłamać, nie daj się im! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego w wielu przypadkach eurostat korzysta ze statystyk podanych przez naszych rządzących w 2024 roku nauczyliśmy się że zawsze znajdziemy jedną statystykę aby poparła naszą tezę już nawet bastillion w 73 roku p n e użył statystyki wymuszeń ofensywów/chargów aby bronić tezy jaki to Nash jest przyzwoity obrońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Tylko że w średnich i małych miastach ta minimalna to jest max z oferty dla pracownika. Sztuczne mieszanie w kotle. I rozumiem że nominalnych nie porównują tylko szukają wspólnego mianownika ale jadąc do innego kraju Polak się zderzy z cenami tamtejszymi. I nie wiem też jak koszyk dobrano jak u nas przy niższych pensjach mamy wyższe rachunki za media. ( tu chyba te dotacje i ochrona mieszkańców vs przedsiębiorca robi statystycznie wynik). Jak widzę że my w czymś jesteśmy na 7 miejscu w europie to mam wątpliwości jeżeli to jest zestawienie czegoś pozytywnego. I jak jesteśmy na 7 to czemu autor wymienia tylko 1 kraj poniżej? czego nie rozumiesz, to jest ujęcie 8 państw, i w tym m zestawieniu zsjmujemy zaszczytne 7 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Edytowane 7 Lutego przez n_i_m_h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 40 minut temu, n_i_m_h napisał(a): https://x.com/krzysztof_dykas/status/1755176268742475974?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nie łatwiej byłoby im wcześniej wpi*****ić i potem robić z tego aferę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego piękny teatrzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 godziny temu, Koelner napisał(a): piękny teatrzyk oprocz swojaka, to co tam sie wogole dzialo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Wilk na mikrofonie, w głowie się nie mieści Jebać leszczy, z lamusami się nie pieścić Nie ma czasu, głupot nie chcę pieprzyć Jeśli ci się nie podoba, wyłącz, jak masz dreszczyk I tak wszystkich nie uda ci się skreślić Mam się streścić? Słuchaj pierwszej części CPK prosto z ulicy wieści Maciej Wilk wyjaśnił temat, właściwie nie ma co zbierać Edytowane 7 Lutego przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 godzin temu, Sewer napisał(a): Wilk na mikrofonie, w głowie się nie mieści Jebać leszczy, z lamusami się nie pieścić Nie ma czasu, głupot nie chcę pieprzyć Jeśli ci się nie podoba, wyłącz, jak masz dreszczyk I tak wszystkich nie uda ci się skreślić Mam się streścić? Słuchaj pierwszej części CPK prosto z ulicy wieści Maciej Wilk wyjaśnił temat, właściwie nie ma co zbierać ogólnie wszyscy sie zgadzaja ale don woli male regionalne lotniska takze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego https://wiadomosci.wp.pl/mocne-slowa-prezesa-pis-mozna-spodziewac-sie-zabojstw-6993440936258080a Pociag nie tyle odjechal, co wypierdolil w kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Babeczka z Lewicy > KO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) 12 minut temu, Koelner napisał(a): Babeczka z Lewicy > KO Oni są gotowi to zaorać i złożyć w ofierze dla swojego betonowego elektoratu, widzów szkła kontaktowego i starych kodziarzy. Widzimisim Tuska. Żenada. Edytowane 8 Lutego przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi