DRK Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 5 godzin temu, jack napisał(a): W Gd miałeś do wyboru Adamowicz, Wałęsa, Płażyński. Gorzej to gdyby wystartował Szczurek To w 2018 bodajże. Warto jednak przypomnieć, że w wyborach uzupełniających w 2019 kandydował na prezydenta Gdańska Grzegorz Braun, na którego zaglosował ~ co ósmy wyborca nadmorskiego grodu, co dało znanemu i lubianemu performerowi zaszczytne drugie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 3 godziny temu, julekstep napisał(a): ? on jest tu na focie bo nie widzę @josephnba zapewne też, bo Bocheńskiego na niej nie ma, ale @josephnba nie przeszkadza to w dojściu do wniosku, że Bocheński to kłamca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 8 godzin temu, DRK napisał(a): To w 2018 bodajże. Warto jednak przypomnieć, że w wyborach uzupełniających w 2019 kandydował na prezydenta Gdańska Grzegorz Braun, na którego zaglosował ~ co ósmy wyborca nadmorskiego grodu, co dało znanemu i lubianemu performerowi zaszczytne drugie miejsce. Na Brauna to głosowali antysystemowi buntownicy oraz trolle dla beki jak @julekstep Realnie Braun nie miał najmniejszych szans na sukces 5 godzin temu, Kily napisał(a): @josephnba zapewne też, bo Bocheńskiego na niej nie ma, ale @josephnba nie przeszkadza to w dojściu do wniosku, że Bocheński to kłamca. Sugerujesz, że Bocheński ukradł komuś zdjęcie i wrzucił na twittera w sposób sugerujący, że to jego zdjęcie? Edytowane 5 Lutego przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 11 minut temu, jack napisał(a): Realnie Braun nie miał najmniejszych szans na sukces Nie przeczę. Choć jako ciekawostkę dodam że w wyborach na prezydenta miasta, w ,,postępowym" Gdańsku zdobył prawie 12%, a dwa lata później w nie tak bardzo ,,postępowym" Rzeszowie ciut ponad 9%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, DRK napisał(a): Nie przeczę. Choć jako ciekawostkę dodam że w wyborach na prezydenta miasta, w ,,postępowym" Gdańsku zdobył prawie 12%, a dwa lata później w nie tak bardzo ,,postępowym" Rzeszowie ciut ponad 9%. Jak by nie patrzeć nawet w Gdańsku PIS/Konfederacja jakieś tam poparcie ma a PIS nie wystawił w tych wyborach własnego kandydata. Stąd "sukces" Brauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 12 minut temu, DRK napisał(a): Nie przeczę. Choć jako ciekawostkę dodam że w wyborach na prezydenta miasta, w ,,postępowym" Gdańsku zdobył prawie 12%, a dwa lata później w nie tak bardzo ,,postępowym" Rzeszowie ciut ponad 9%. ponieważ Braun jest postępowy 9 godzin temu, julekstep napisał(a): ? on jest tu na focie bo nie widzę ten jego głos kastrata idealnie wpasowuje się w kolorowo-tęczową warszafke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 49 minut temu, jack napisał(a): Na Brauna to głosowali antysystemowi buntownicy oraz trolle dla beki jak @julekstep Realnie Braun nie miał najmniejszych szans na sukces Sugerujesz, że Bocheński ukradł komuś zdjęcie i wrzucił na twittera w sposób sugerujący, że to jego zdjęcie? Kily nie umie nic sugerować Ramu za mało Żeby była jasność W dupie mam czy ten koleś kibicuje Widzewowi Legii czy Ronaldo u arabów Śmieszy mnie ta gownoburza podobnie jak krzyki PiSu że Tusk kupił sobie tv 72" do kancelarii Natomiast energia z jaką prawicą broni tego kolesia przed "rysą " wizerunkową i to że on sam nie potrafi tweeta swojego usunąć przez publikacją filmiku z pozdrowieniami dla hejterow czyni ten temat jeszcze bardziej zabawnym Tak więc @Kily możesz mnie oznaczyć jeszcze z 6 razy w jednym poście. Będzie jeszcze zabawniej Nie pozdrawiam Prawda jest taka że PiS może nawet Kaczyńskiego wystawić a i tak czy to się komuś podoba czy nie (mi np się nie podoba) KO wygra, bo Warszawa od lat to bastion "uśmiechniętych i pokojowych" jak to obraźliwie nazywa ich wyborców Julek https://files.fm/u/6au7eaab9b Julek invides Białołęka Edytowane 5 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 26 minut temu, Koelner napisał(a): ten jego głos kastrata idealnie wpasowuje się w kolorowo-tęczową warszafke Japa tam Idz z jackiem na molo czy cus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 23 minuty temu, jack napisał(a): Jak by nie patrzeć nawet w Gdańsku PIS/Konfederacja jakieś tam poparcie ma a PIS nie wystawił w tych wyborach własnego kandydata. Stąd "sukces" Brauna. Zgadza się. Dobrze pamiętam ile było wtedy kandydatów w Gdańsku. I miło, że nie stałeś się hejterem, bo mogłeś napisać że Braun zajął przedostatnie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego @josephnba 'postepowych' nie pokojowych lol Ci przemocowcy z pokojem nie maja nic wspolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Japa tam Idz z jackiem na molo czy cus nie tera bo wieje i piździ jak w kieleckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Teraz, DRK napisał(a): Zgadza się. Dobrze pamiętam ile było wtedy kandydatów w Gdańsku. I miło, że nie stałeś się hejterem, bo mogłeś napisać że Braun zajął przedostatnie miejsce Ja nawet oglądałem wszystkie gościnne, gdańskie występy Brauna na youtubie przez co przez dobre pół roku youtube podsyłał mi sugestie w stylu Marcina Roli i tego durnia w wojskowej czapce co drze mordę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 28 minut temu, josephnba napisał(a): Śmieszy mnie ta gownoburza podobnie jak krzyki PiSu że Tusk kupił sobie tv 72" do kancelarii Mocne słowa od kogoś kto forum spamował sałatką Pawłowicz a od Dudy domagał się wyjaśnień w sprawie Joli Rosiek Grunt to konsekwencja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Mocne słowa od kogoś kto forum spamował sałatką Pawłowicz a od Dudy domagał się wyjaśnień w sprawie Joli Rosiek Grunt to konsekwencja! Nie domagał się wyjaśnień tylko sugerował że Dudex powinien się do tego odnieść i uciąć spekulacje Domagać od polityka to ja się mogę co najwyżej żeby nie parkował na mojej posesji Resztę oleją Jak już chcesz manipulować to nie w stylu tej szm*** deltusia A to że Pawłowicz jest niewychowaną świnią zawsze jest na propsie 11 minut temu, Koelner napisał(a): nie tera bo wieje i piździ jak w kieleckim A skąd Julek ma to wiedzieć jak on z pokoju nie wychodził od roku? Edytowane 5 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Nie domagał się wyjaśnień tylko sugerował że Dudex powinien się do tego odnieść i uciąć spekulacje a nie to spoko! xD w takim razie faktycznie wcale nie jest tak że gównoburze w strone pisu przeżywasz zgodnie z przekazem a gównoburze w stronę antypisu Cię śmieszą Godzinę temu, jack napisał(a): Sugerujesz, że Bocheński ukradł komuś zdjęcie i wrzucił na twittera w sposób sugerujący, że to jego zdjęcie? w jaki sposób on tam sugeruje że to jego zdjęcie? xDDD 10 minut temu, josephnba napisał(a): A skąd Julek ma to wiedzieć jak on z pokoju nie wychodził od roku? pogodę w Gdańsku sprawdzasz wychodząc z pokoju w Warszawie? jakoś tam to wszystko układa się w jedną całość w sumie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 6 minut temu, julekstep napisał(a): w jaki sposób on tam sugeruje że to jego zdjęcie? xDDD a to nie wiesz, że jak się komuś podpierdala zdjęcie to powinno się podać autora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Teraz, jack napisał(a): a to nie wiesz, że jak się komuś podpierdala zdjęcie to powinno się podać autora? czemu nie masz awatara podpisanego autorem zdjęcia w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 16 minut temu, julekstep napisał(a): a nie to spoko! xD w takim razie faktycznie wcale nie jest tak że gównoburze w strone pisu przeżywasz zgodnie z przekazem a gównoburze w stronę antypisu Cię śmieszą w jaki sposób on tam sugeruje że to jego zdjęcie? xDDD pogodę w Gdańsku sprawdzasz wychodząc z pokoju w Warszawie? jakoś tam to wszystko układa się w jedną całość w sumie xD A skąd wiesz że jestem w Warszawie? Wciąż mnie śledzisz? ustaliliśmy chyba że przestaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 5 minut temu, julekstep napisał(a): czemu nie masz awatara podpisanego autorem zdjęcia w takim razie? Bo po pierwsze awatar nie jest moim postem a po drugie dla zainteresowanych oczywistym jest, że ten typek to nie ja. Koleżka z Łodzi wrzucił posta ze zdjęciem ze stadionu, gdy było mu wygodnie, że odbiorcy uznają, że był na miejscu. Teraz jest to niewygodne więc twierdzi, ze tam nie był. Tak czy siak beka z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, jack napisał(a): Bo po pierwsze awatar nie jest moim postem a po drugie dla zainteresowanych oczywistym jest, że ten typek to nie ja. mnie interesuje autor zdjęcia a nie osoba na zdjęciu ZŁODZIEJU xD 4 minuty temu, jack napisał(a): Koleżka z Łodzi wrzucił posta ze zdjęciem ze stadionu, gdy było mu wygodnie, że odbiorcy uznają, że był na miejscu. czo? xDDD 4 minuty temu, jack napisał(a): Teraz jest to niewygodne więc twierdzi, ze tam nie był. Tak czy siak beka z niego. aha xD 6 minut temu, josephnba napisał(a): A skąd wiesz że jestem w Warszawie? Wciąż mnie śledzisz? ustaliliśmy chyba że przestaniesz 24/7 -> jak nie przeprosisz to ci spalę płytę główną Edytowane 5 Lutego przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi