Szabla Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) TVN schodzi na psy psując język polski. Dzisiaj użyli wobec kobiety rządzacej Gdańskiem słowa (o zgrozo!) PREZYDENT! Koniec świata, żeby prezydentkę (lub prezydentę, tak jak używa się jakże pięknego słowa "ministra") nazwać jak faceta. Ach to TVN. Tak shańbić prezydentę Gdańska. Pewnie będzie tak zbrukana, że nie będzie mogła prowadzić auta i taksówkarz lub taksówkarka, bedzie zawozić do jakiejś psychiatrożki lub psychiatry. Tak psują nasz język. Edytowane 29 Stycznia przez Szabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 14 godzin temu, RappaR napisał(a): Mam nadzieję, że zacznie się w Polsce walka z rasizmem, by każdy naród miał równe prawa. Dowody? 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Kietowczynia xD ciągle śmieszy xD @Koelner tak przy okazji kierowczynie odhaczyłeś? Koelner odhaczyl każdą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) W dniu 28.01.2024 o 09:35, RappaR napisał(a): Mam nadzieję, że zacznie się w Polsce walka z rasizmem, by każdy naród miał równe prawa. wyslij to na "skrzynke" do Stanowskiego haha Edytowane 29 Stycznia przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ma ktoś linka do rozmowy jakiejś typiary z KO w Zetce gdzie myśląc że są poza anteną mówi że matury i tak raczej nie zrobi Słyszałem gdzieś urywek i zrobił mi dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 12 minut temu, josephnba napisał(a): Ma ktoś linka do rozmowy jakiejś typiary z KO w Zetce gdzie myśląc że są poza anteną mówi że matury i tak raczej nie zrobi Słyszałem gdzieś urywek i zrobił mi dzień Proszę bardzo To jest końcówka. Ona wcześniej na antenie mówi o że zrobi maturę a może i pójdzie studiować A poza anteną prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) może i bez matury, ale uśmiechnięta! zresztą to chyba żadne zdziwienie (x lat temu latało info że PO to najgorzej wykształcona partia w PL - przynajmniej z tych mainstreamowych*) * co ofc nie przeszkodziło im dalej w jechaniu na kompleksach i byciu tą 'światłą' opcją w oczach ich wyborców Edytowane 31 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): zresztą to chyba żadne zdziwienie (x lat temu latało info że PO to najgorzej wykształcona partia w PL - przynajmniej z tych mainstreamowych*) dr Jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 12 minut temu, jack napisał(a): dr Jaki no już już, jesteś bardzo oświecony, wykształcony i z wielkiego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, julekstep napisał(a): no już już, jesteś bardzo oświecony, wykształcony i z wielkiego miasta Nie mam doktoratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, jack napisał(a): Nie mam doktoratu jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 5 minut temu, julekstep napisał(a): jeszcze! Nie podnieca mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Godzinę temu, lorak napisał(a): W Polsce wkrótce spadnie poniżej jeden także. Przy obecnym trendzie może i 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3 godziny temu, julekstep napisał(a): no już już, jesteś bardzo oświecony, wykształcony i z wielkiego miasta 5 godzin temu, julekstep napisał(a): może i bez matury, ale uśmiechnięta! zresztą to chyba żadne zdziwienie (x lat temu latało info że PO to najgorzej wykształcona partia w PL - przynajmniej z tych mainstreamowych*) * co ofc nie przeszkodziło im dalej w jechaniu na kompleksach i byciu tą 'światłą' opcją w oczach ich wyborców Chętnie zobaczę dane, liczby potwierdzające te twoje trolololo Jestem w stanie uwierzyć że w chwili największego poparcia poziom wykształcenia wyborców PO spadał. Jest to oczywiśte bo analogicznie spada każdej partii ze wzrostem poparcia Ale tworzyć na takiej podstawie jakąś z dupy teorie? Rozumiem że próbujesz się dowartościować i w odróżnieniu do starego fana i flubera nie zapadles się pod ziemię ale różnie powód żeby obrażać naszą inteligencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 7 minut temu, josephnba napisał(a): Chętnie zobaczę dane, liczby potwierdzające te twoje trolololo Jestem w stanie uwierzyć że w chwili największego poparcia poziom wykształcenia wyborców PO spadał. Jest to oczywiśte bo analogicznie spada każdej partii ze wzrostem poparcia Ale tworzyć na takiej podstawie jakąś z dupy teorie? Rozumiem że próbujesz się dowartościować i w odróżnieniu do starego fana i flubera nie zapadles się pod ziemię ale różnie powód żeby obrażać naszą inteligencję https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, RappaR napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html Dziękuję, Czy jest analogiczne zestawienie dla innych partii w Polsce czy tylko PO było tak głupie że to dało w eter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia artykuł z 2013 więc możliwe że pokończyli chociaż zawodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Koelner napisał(a): artykuł z 2013 więc możliwe że pokończyli chociaż zawodówki Albo katolickie uniwersytety im JP2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 52 minuty temu, Koelner napisał(a): artykuł z 2013 więc możliwe że pokończyli chociaż zawodówki Teraz trudniej o dobrego fachowca z zawodówki niż o wymuskanego menedżera co śrubki nie potrafi wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi