fluber Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Dziś mignelo mi na x, że średnie zarobki w kancelarii prezydenta to ponad 9k brutto i że pracownicy chcą podwyżki i że nowy rząd im ukróci to Bizancjum i tak się zastanawiam, czy miłość do PiS mnie oślepia czy serio 9 tysięcy jako pracownik kancelarii prezydenta w Warszawie to Bizancjum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 5 minut temu, fluber napisał(a): Dziś mignelo mi na x, że średnie zarobki w kancelarii prezydenta to ponad 9k brutto i że pracownicy chcą podwyżki i że nowy rząd im ukróci to Bizancjum i tak się zastanawiam, czy miłość do PiS mnie oślepia czy serio 9 tysięcy jako pracownik kancelarii prezydenta w Warszawie to Bizancjum? @jacknigdy Ci nie odpowie na bezpośrednie pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 41 minut temu, RappaR napisał(a): @jacknigdy Ci nie odpowie na bezpośrednie pytanie nie widzę mojego nicka przy pytaniu flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 ale beka z tym wasikiem i kaminskim, konia z czymkolwiek komuś kto to rozumie, ja nawet nie łapie co ten c***ownia mówi w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 6 minut temu, elwariato napisał(a): ale beka z tym wasikiem i kaminskim, konia z czymkolwiek komuś kto to rozumie, ja nawet nie łapie co ten c***ownia mówi w tej sprawie że wszystko fajnie ale kopiemy się po kostkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 2 minuty temu, Koelner napisał(a): że wszystko fajnie ale kopiemy się po kostkach nie no kufa, ten tu wygasza ich mandaty, niby traca robote ale jakas izba pracy po drodze, jakas komisja kontroli czegoś tam ktorej nikt oficjalnie o zdanie nie pytał, no przeciez to panstwo to jest kpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 1 minutę temu, elwariato napisał(a): nie no kufa, ten tu wygasza ich mandaty, niby traca robote ale jakas izba pracy po drodze, jakas komisja kontroli czegoś tam ktorej nikt oficjalnie o zdanie nie pytał, no przeciez to panstwo to jest kpina Tak właśnie wygląda państwo w ruinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 27 minut temu, jack napisał(a): nie widzę mojego nicka przy pytaniu flubera Twojej odpowiedzi tym bardziej nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 13 minut temu, RappaR napisał(a): Twojej odpowiedzi tym bardziej nie widzę A po co ci ona? Lepiej poszukaj jej w jakiejś national library of economics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 5 minut temu, jack napisał(a): A po co ci ona? Lepiej poszukaj jej w jakiejś national library of economics Tam znajdę fakty. Twoja opinia jest ważna, bo bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 37 minut temu, RappaR napisał(a): Ale ludzie nie żyją razem teraz 32 minuty temu, RappaR napisał(a): Twoja opinia jest ważna, bo bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 11 minut temu, jack napisał(a): Czemu zacytowałeś fakt, a nie opinię Znaczy biorąc pod uwagę na kogo głosujesz, to Wiadomo, że nie odróżniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Kiedyś słyszałem na ulicy kłótnie dwóch chłopców I jakąś pani powiedziała Cisza świnia z małpą! To tam sobie już sami wybierzcie który jest który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 1 godzinę temu, elwariato napisał(a): nie no kufa, ten tu wygasza ich mandaty, niby traca robote ale jakas izba pracy po drodze, jakas komisja kontroli czegoś tam ktorej nikt oficjalnie o zdanie nie pytał, no przeciez to panstwo to jest kpina To proste. Bezstronni, niezawiśli i niezależni sędziowie platformiani orzekną że W. i K. są winni i mają siedzieć. Za to bezstronni, niezawiśli i niezależni sędziowie pisowscy orzekną że Wąsek i Kamiński są niewinni (czy tam raczej ułaskawieni) i mają być na wolności, a nawet będą mogli głosować w Sejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Andrzej chyba zapomniał, że jest prezydentem;) https://x.com/MWardzyniakowa/status/1742960318609817695?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 31 minut temu, DRK napisał(a): To proste. Bezstronni, niezawiśli i niezależni sędziowie platformiani orzekną że W. i K. są winni i mają siedzieć. Za to bezstronni, niezawiśli i niezależni sędziowie pisowscy orzekną że Wąsek i Kamiński są niewinni (czy tam raczej ułaskawieni) i mają być na wolności, a nawet będą mogli głosować w Sejmie. no czyli to panstwo to kpina, i tu mówię niezależnie czy ktos woli kaczafiego czy ryżego, to ogolnie jest 30 lat demokracji, powrocilismy spokojnie do czasow liberum veto faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Przez chwilę myślałem że to jaja z tą Ikeą i Republiką ale to jednak się dzieje. Nie twierdze że w Republice nie mówią bzdur i to w większym natężeniu ostatnio z wiadomych przyczyn ale to jakie fikołki robi KO i środowiska z nią związane czy ślepo zapatrzeni w nią fajnopolacy to jest dla mnie niebywałe Gdyby z taką gorliwością przyglądali się kim są i co wygłaszają w ,,wolnych'' mediach takich jak GW, TVN i tak dalej to IKEA nie miałaby się już gdzie reklamować. Cyrk był przed wyborami i cyrk trwa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 8 minut temu, Sewer napisał(a): Przez chwilę myślałem że to jaja z tą Ikeą i Republiką ale to jednak się dzieje. Nie twierdze że w Republice nie mówią bzdur i to w większym natężeniu ostatnio z wiadomych przyczyn ale to jakie fikołki robi KO i środowiska z nią związane czy ślepo zapatrzeni w nią fajnopolacy to jest dla mnie niebywałe Gdyby z taką gorliwością przyglądali się kim są i co wygłaszają w ,,wolnych'' mediach takich jak GW, TVN i tak dalej to IKEA nie miałaby się już gdzie reklamować. Cyrk był przed wyborami i cyrk trwa dalej Mamy takie czasy, że polski KK nie może się mieszać do polskiej polityki, ale szwedzki sklep meblowy to już jak najbardziej powinien;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 25 minut temu, fluber napisał(a): Andrzej chyba zapomniał, że jest prezydentem;) https://x.com/MWardzyniakowa/status/1742960318609817695?s=20 przecież on już w 2016 r. wymieniał uprzejmości na twitterze z ruchadłem leśnym, seba sra do chleba i dziką foczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 31 minut temu, fluber napisał(a): Andrzej chyba zapomniał, że jest prezydentem;) https://x.com/MWardzyniakowa/status/1742960318609817695?s=20 Zapewne włam Jedruś umie w internety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi