DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 O Jarosławie Kaczyńskim - tym, który bez poparcia wielkich mediów zbudował partię, która kilkukrotnie wygrała wybory, miała dwóch prezydentów i rządzi już łącznie 7 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, DeltaCenter napisał: O Jarosławie Kaczyńskim - tym, który bez poparcia wielkich mediów zbudował partię, która kilkukrotnie wygrała wybory, miała dwóch prezydentów i rządzi już łącznie 7 lat? Kaczyński działa w polityce od 1968 roku. Trochę mu zajęło społeczne liderowanie (tak na poważnie od 1997) Daj więc czas Bosakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 2 minuty temu, Sebastian napisał: Przed 2007. nie jestem pewny z ta kancelaria ale dwa pozostale na bank po 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: nie jestem pewny z ta kancelaria ale dwa pozostale na bank po 2007 Od 2006 roku ma "urlop" na UJ. I żeby nie było. Ja to doskonale rozumiem i w ogóle się tego nie czepiam. Tak jak i nie czepiam się Kaczyńskiego. Odbijam po prostu pałeczkę w kierunku absurdalnych zarzutów Delty. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, Sebastian napisał: Od 2006 roku ma "urlop" na UJ. ale ja nie pisalem o uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Teraz, fluber napisał: ale ja nie pisalem o uj To na jakich ? Bo ja nawet nie wiem gdzie jeszcze wykładał. I zerknij na edytę poprzedniego posta. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, Sebastian napisał: To na jakich ? Bo ja nawet nie wiem gdzie jeszcze wykładał. w wspia w poznaniu. zreszta na uj potem tez na krotko wrocil z tego urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 4 minuty temu, Sebastian napisał: Od 2006 roku ma "urlop" na UJ. Duda jeszcze w roku akademickim 2010/11 normalnie pracował na UJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, Kily napisał: Duda jeszcze w roku akademickim 2010/11 normalnie pracował na UJ za dwa ostatnie lata przed prezydentura wykazal w oswiadczeniu majatkowym prawie 90 tysiecy dochodu z pracy dydaktycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, fluber napisał: w wspia w poznaniu. zreszta na uj potem tez na krotko wrocil z tego urlopu Rzeczywiście. Znalazłem na ten temat fajny artykuł https://poznan.wyborcza.pl/poznan/1,36001,18616088,wyklady-zamiast-pracy-posla-jak-andrzej-duda-do-poznania-latal.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 8 minut temu, quevas napisał: dlaczego miałyby nie być ? Hmm. Panie Q. Pytanie czy te dwie osoby dorosłe (para gejów lub para lesbijek) byłyby szczęśliwe. Mam kolegę geja, który mieszka od kilkunastu lat w UK, tam od kilku lat jest z innym kolegą. Raczej tak jak większość gejów, jest to rodzina 2+0.5 (czyli para gejów + pies) i nie ciąnie ich zbytnio do adopcji dziecka, a nawet do małżeństwa, mimo że w UK takie prawo jest od kilkunastu lat. Raczej ciężko byłoby się im pogodzić z wygodnym życiem - wycieczki na Kanary, Majorkę, imprezy, kluby nocne, shopping, układanie fryzur które zajmują im sporo czasu. Od 2013 roku do 2018 roku w Irlandii Północnej 30 par homo zgłosiło chęć adopcji - pozytywnie przeszły dwie pary. W całej UK chęć adopcji zgłosiło 480 par. Trochę mało co, albo parom homo niepotrzebne jest do szczęścia dziecko (w sumie posiadanie dziecka jest dziś mocno zohydzane w kręgach millenialsów) albo tych mitycznych wielkich skupisk homoseksualistów jest naprawdę mało. W sumie oficjalne statystyki UK podają, że społeczność homo w UK stanowi 2% społeczeństwa. Największą grupę stanowią młodzi w przedziale 16-24 lata (4%) ale tym często po latach "eksperyment" się nudzi. W dalekiej rodzinie mam taki przykład. 5 minut temu, quevas napisał: po co mu "poparcie wielkich mediów", skoro dostał w prezencie zamach smoleński i kostium żałobnika Partii nie założył w 2010 roku. W 2005 roku też były wybory panie Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 3 minuty temu, Kily napisał: Duda jeszcze w roku akademickim 2010/11 normalnie pracował na UJ Rzeczywiście znalazłem informację, że na rok wrócił z urlopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 29 minut temu, Cardi napisał: Przy parlamentarnych jest na pewno, przeglądałem w zeszłym roku, może będzie gdzieś w labiryntach strony internetowej PKW. edit: 1 BOSAK Krzysztof działacz społeczny Warszawa członek partii politycznej: Ruch Narodowy Tylko tyle znalazłem na liście kandydatów z 2019 na stronie PKW. Szok kandydat z nikąd i tam podąża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 9 minut temu, Mrtio napisał: Szok kandydat z nikąd i tam podąża. Gocha już nie kandyduje. Chociaż ona w sumie nie była znikąd, tylko z "prawyborów", ale podążyła tam gdzie mówisz Znikąd jest Hołownia tak jak jego szef sztabu pan Kobosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 9 minut temu, quevas napisał: nie chodzi o gwarancję szczęścia, ale o prawo do niego Prawo, z którego nie za bardzo chcą korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 14 minut temu, quevas napisał: nie chodzi o gwarancję szczęścia, ale o prawo do niego Co z prawem do szczęścia dziecka, które w wieku 10,12,15,17 lat nie będzie chciało być dzieckiem adopcyjnym pary homoseksualnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 5 minut temu, quevas napisał: to samo co z prawem dziecka pary heteroseksualnej Jak duży będzie wrzask tęczowego społeczeństwa, że homofob z Pogotowia Rodzicielskiego odbiera dziecko parze homoseksualnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 1 godzinę temu, DeltaCenter napisał: Czyli nie masz pojęcia i poszedłeś w heheszki. Kiepsko to świadczy o kandydacie na prezydenta, którego ktoś musi utrzymywać. Być na utrzymaniu kobiety to jak na mężczyznę trochę mało honorowe. Lepiej ssać europejski cyc i jednocześnie tego cyca się brzydzić Rozumiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 13 minut temu, Cardi napisał: Co z prawem do szczęścia dziecka, które w wieku 10,12,15,17 lat nie będzie chciało być dzieckiem adopcyjnym pary homoseksualnej? Dla par gejowskich chłopcy w takim wieku to łakomy kąsek - były premier Belgii potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Teraz, DeltaCenter napisał: Dla par gejowskich chłopcy w takim wieku to łakomy kąsek - były premier Belgii potwierdzi. Czyli jesteś z tej grupy, dla której każdy ksiądz i każdy premier Belgii lubi młodych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi