Alonzo Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Kłopot w tym że Braun to idiota (inteligentny) który wieszczy spisek żydowski od wielu lat i jego wybryk nie był podyktowany niczym innym jak uprzedzeniem do tej konkretnej grupy ludzi i wyznania .. a chwilę później po złożeniu hołdu ramię w ramię znowu się już oficjalnie nienawidzili i walczyli o tv.. Edytowane 2 Stycznia przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 godziny temu, josephnba napisał(a): Kłopot w tym że Braun to idiota (inteligentny) który wieszczy spisek żydowski od wielu lat i jego wybryk nie był podyktowany niczym innym jak uprzedzeniem do tej konkretnej grupy ludzi i wyznania Nie było w tym nic głębszego i takie jednostki powinno się cancelować, bo nie chcę być kiedyś z nim porównany tylko dlatego ze urodziliśmy się w jednym kraju Jego nienawiść jest głupia i niczemu nie służy Jaka nienawiść? Właśnie przez zmożoną ekspresję można cokolwiek pokazać. Idealny przykład też jest teraz z Pietrzakiem który zajebał głupi żart a robi się z tego problem dyplomatyczny. Odwaga bardzo często jest bliska głupocie ale cel jest taki że badanie reakcji rządzących ukazuje gdzie jesteśmy w układzie pokarmowym a jesteśmy blisko odbytu jeśli we własnym państwie nie możemy robić za wiele, nawet w jakiś symboliczny sposób krytykować Izraela. Czy któryś polityk się w ogóle odważył? Za znieważanie polskich świąt nikt tak panicznie nie zareagowałby w sejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, josephnba napisał(a): Nie było w tym nic głębszego i takie jednostki powinno się cancelować, bo nie chcę być kiedyś z nim porównany tylko dlatego ze urodziliśmy się w jednym kraju Jak widac lata tresury polityka wstydu nie poszly na marne! Mysle ze jak trzy razy przeprosisz za Jedwabne na roznych socjalkach to zostanie ci odpuszczona 'zbrodnia Brauna'. Do dziela! Edytowane 2 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia No i niestety wypłata przyszła taka sama jak miesiąc temu #gdziemoje30procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, fluber napisał(a): No i niestety wypłata przyszła taka sama jak miesiąc temu #gdziemoje30procent Dlugopis nagle postanowil bronic finansowania tvp Ale to I tak chyba bylo w zamysle od Marca plus wyrownanie od poczatku roku? powinno byc na nowe buty do biegania na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 39 minut temu, Reikai napisał(a): Dlugopis nagle postanowil bronic finansowania tvp Ale to I tak chyba bylo w zamysle od Marca plus wyrownanie od poczatku roku? powinno byc na nowe buty do biegania na wiosne Raczej od maja;) Na zimę i wiosnę już mam, ale trzeba będzie coś kupić na lato;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 49 minut temu, fluber napisał(a): No i niestety wypłata przyszła taka sama jak miesiąc temu #gdziemoje30procent Płacą Ci wynagrodzenie za Styczeń na początku Stycznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, P_M napisał(a): Płacą Ci wynagrodzenie za Styczeń na początku Stycznia? Tak:) Za to nadgodziny płacą raz w roku na koniec roku:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, fluber napisał(a): Tak:) Za to nadgodziny płacą raz w roku na koniec roku:/ Lucky bastard. Jedno i drugie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, P_M napisał(a): Lucky bastard. Jedno i drugie:) Drugie? Ja już robilem nadgodziny w grudniu i zapłacą mi we wrześniu. Do tego czasu stracą na wartości z 8 procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał(a): Drugie? Ja już robilem nadgodziny w grudniu i zapłacą mi we wrześniu. Do tego czasu stracą na wartości z 8 procent Przynajmniej masz nadgodziny liczone U mnie są ujęte w ramach premii uzależnionej od wyniku zespołu, której równie dobrze może nie być Edytowane 2 Stycznia przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 8 minut temu, P_M napisał(a): Przynajmniej masz nadgodziny liczone U mnie są ujęte w ramach premii uzależnionej od wyniku zespołu, której równie dobrze może nie być trzeba było się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia A wzór na obliczenie premii, to całka z pierwiastka różniczki wielomianu 4 stopnia?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, Koelner napisał(a): trzeba było się uczyć Well, nie narzekam ani na swoje wykształcenie, ani na zarobki, po prostu ciekawostka z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 19 minut temu, P_M napisał(a): Przynajmniej masz nadgodziny liczone U mnie są ujęte w ramach premii uzależnionej od wyniku zespołu, której równie dobrze może nie być Ja nie mam premii:/ farciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Ja się z feministkami zgadzam, ponieważ postuluję równość. Mogą się ze mną nie zgadzać apoglądy w każdej kwestii, to że Ty się z nimi nie zgadzasz, to inna kwestia. Cz się zgadzam czy nie to jedno ale czy ty się zgadzasz to dopiero jest pytanie 4 godziny temu, Koelner napisał(a): Jaka nienawiść? Właśnie przez zmożoną ekspresję można cokolwiek pokazać. Idealny przykład też jest teraz z Pietrzakiem który zajebał głupi żart a robi się z tego problem dyplomatyczny. Odwaga bardzo często jest bliska głupocie ale cel jest taki że badanie reakcji rządzących ukazuje gdzie jesteśmy w układzie pokarmowym a jesteśmy blisko odbytu jeśli we własnym państwie nie możemy robić za wiele, nawet w jakiś symboliczny sposób krytykować Izraela. Czy któryś polityk się w ogóle odważył? Za znieważanie polskich świąt nikt tak panicznie nie zareagowałby w sejmie. Zapalanie tych świec było tak nagłaśniane w przeszłości że dowiedziałem się i tym po wybryku Brauna I większość zapewne też 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Jak widac lata tresury polityka wstydu nie poszly na marne! Mysle ze jak trzy razy przeprosisz za Jedwabne na roznych socjalkach to zostanie ci odpuszczona 'zbrodnia Brauna'. Do dziela! To było zarezerwowane do tej pory dla deltusia ale skoro lecisz taką denną retoryka to zasłużyłeś Spierdalaj 4 godziny temu, Alonzo napisał(a): .. a chwilę później po złożeniu hołdu ramię w ramię znowu się już oficjalnie nienawidzili i walczyli o tv.. Zauważ że ta późniejsza szopka to pokłosie zachowania Brauna a nie tradycyjny sposób zapalania tych świec Politycy zareagowali nie tylko na zgaszenie świec ale też na to co Grześ mówił z mównicy o satnistach i tym podobnych bredni I całkiem słusznie Polska nie powinna być utożsamiana z takimi wypowiedziami, nie po tym co działo się na naszych ziemiach w 2WW A potem będzie krzyk jak jakis niedoinformowany dziennikarzyna z USandA napisze "polskie obozy śmierci" Czas mija i wszyscy pamiętają chyba tylko o świeczkach A to co Braun mówił o judaizmie, o przesłaniu hanuki już się zaciera Rozumiem "tępy lud" Ale Wy? Elita intelektualna naszego narodu 38 minut temu, fluber napisał(a): Tak:) Za to nadgodziny płacą raz w roku na koniec roku:/ Moja firma ma jedną głupią zasadę Grudniowa wypłata przychodzi 23.12 I później oczekiwanie na kasę pod koniec stycznia robi się dość nieprzyjemne.... Edytowane 2 Stycznia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 13 minut temu, josephnba napisał(a): Zauważ że ta późniejsza szopka to pokłosie zachowania Brauna a nie tradycyjny sposób zapalania tych świec Politycy zareagowali nie tylko na zgaszenie świec ale też na to co Grześ mówił z mównicy o satnistach i tym podobnych bredni I całkiem słusznie Polska nie powinna być utożsamiana z takimi wypowiedziami, nie po tym co działo się na naszych ziemiach w 2WW A potem będzie krzyk jak jakis niedoinformowany dziennikarzyna z USandA napisze "polskie obozy śmierci" Czas mija i wszyscy pamiętają chyba tylko o świeczkach A to co Braun mówił o judaizmie, o przesłaniu hanuki już się zaciera Rozumiem "tępy lud" Ale Wy? Elita intelektualna naszego narodu Tego co piszesz możnaby próbować bronić gdyby tak samo zachowali się po akcji Scherling - Wielgus i tych napisach na kościołach. Odnośnie obchodów tego święta żydowskiego (pomijając już to, że sejm polski to nie knestet) - warto zapoznać się z jego przesłaniem i słabo jego obchodzenie w polskim parlamencie (gdzie równocześnie nie pali się świec adwentowych, które jednak są nam kulturowo bliższe niż chanukija) wygląda przy tej exterminacji Palestyńczyków.. Braun trafił w samo sedno - kultywuje się religię żydowską jednocześnie opluwając katolicką. I to ludzi uderzyło. Natomiast kwestionujesz spisek żydowski (możliwe, że słusznie - nie wiem tego, nikt mnie do spisków nie dopuścił nigdy..), ale oni wszyscy razem później dają Braunowi sami do rąk mocne argumenty tworząc ponad podziałami koalicję chanukową. A akurat martwienie sie co powiedzą o Polsce na świecie wydaje mi się na moim obecnym etapie życia nieistotne. Na samym końcu powstanie warszawskie dla świata to było to w gettcie warszawskim w 1943, a nie to 63-dniowe od sierpnia do października w 1944. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 29 minut temu, fluber napisał(a): Ja nie mam premii:/ farciarz trzeba było się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 24 minuty temu, josephnba napisał(a): Zapalanie tych świec było tak nagłaśniane w przeszłości że dowiedziałem się i tym po wybryku Brauna I większość zapewne też ja nie miałem pojęcia, widziałem obrazki prezydentów ale to chyba w pałacu i wydawało się jednorazowe a nagle dowiedziałem się co to jest chanuka i że ten balet ileś tam czasu trwa w sejmie, leci muzyczka na trąbce itp itd jak ja nie wiedziałem to pewnie też dużo osób też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, Koelner napisał(a): ja nie miałem pojęcia, widziałem obrazki prezydentów ale to chyba w pałacu i wydawało się jednorazowe a nagle dowiedziałem się co to jest chanuka i że ten balet ileś tam czasu trwa w sejmie, leci muzyczka na trąbce itp itd jak ja nie wiedziałem to pewnie też dużo osób też ja tez myślałem, że hołd polinianie tylko w Belwederze incydentalnie składali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi