RappaR Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, jack napisał(a): Z moich obserwacji tego forum wynika, że najwięcej przypadkowych kontaktów płciowych mają heteroseksualni single o prawicowych poglądach O kogo chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 minutę temu, jack napisał(a): Z moich obserwacji tego forum wynika, że najwięcej przypadkowych kontaktów płciowych mają heteroseksualni single o prawicowych poglądach Mamy 2024 nie 1984. Wiedzę czerpiemy z artykułów naukowych, a nie uprzedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Tak co do moich poglądów politycznych: nie jestem przeciwnikiem aborcji - lewica popieram równe związki dla hetero i LGBT - lewica popieram progresję podatkową - lewica popieram podatek od majątku - lewica popieram silne państwo - lewica popieram szeroki pakiet usług publicznych - lewica popieram wolność słowa - lewica popieram całkowitą równość płci wobec prawa - lewica sprzeciwiam się tradycyjnemu podziałowi ról płciowych - lewica popieram całkowitą równość wobec prawa niezależnie od wiary, orientacji i koloru skóry - lewica popieram pomoc socjalną dla biednych - lewica nie biorę udziału w życiu żadnego związku wyznaniowego - lewica Ponawiam pytanie @jack - na podstawie kogo wysnułeś swoje obserwacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia W dniu 24.12.2023 o 09:32, fluber napisał(a): Przecież przyjęcie uchodźców to dla mnie same korzyści. Ja nie mieszkam w dużym mieście, tylko tam pracuje, więc problem dzielnic do których nie można wejść mnie nie dotyczy, a ktoś musi budować drogi, którymi będę się przemieszczał, czy robić i dowozić jedzonko na wynos, które kupuję. Józef Ulma naszych czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Mogę żyć w kraju gdzie Braun nie ma prawa głosu Myślę że żyłoby mi się całkiem dobrze Godzinę temu, jack napisał(a): Z moich obserwacji tego forum wynika, że najwięcej przypadkowych kontaktów płciowych mają heteroseksualni single o prawicowych poglądach Dziękuję nie narzekam. Jeśli zostanę prawusem to będę bzykał częściej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 15 minut temu, josephnba napisał(a): Mogę żyć w kraju gdzie Braun nie ma prawa głosu #muremzabraunem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): #muremzabraunem #muremzamamgogdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 3 minuty temu, josephnba napisał(a): #muremzamamgogdzies By odkryć, kto tobą rządzi, po prostu sprawdź, kogo nie wolno ci krytykować. Braun tym performance pokazał wielu osobom, że jakieś żydowskie święta odbywają się być może w najważniejszym gmachu w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, Koelner napisał(a): By odkryć, kto tobą rządzi, po prostu sprawdź, kogo nie wolno ci krytykować. Braun tym performance pokazał wielu osobom, że jakieś żydowskie święta odbywają się być może w najważniejszym gmachu w Polsce. Ja czekam jakie będą zapisy w nowej ustawie o finansowaniu związków wyznaniowych, bo z odpisów podatkowych Żydzi w Polsce się nie utrzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 minutę temu, fluber napisał(a): Ja czekam jakie będą zapisy w nowej ustawie o finansowaniu związków wyznaniowych, bo z odpisów podatkowych Żydzi w Polsce się nie utrzymają Bogaci są to będę dużo odpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, jack napisał(a): Bogaci są to będę dużo odpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 4 godziny temu, RappaR napisał(a): sprzeciwiam się tradycyjnemu podziałowi ról płciowych - lewica A nie mieliśmy czasem dyskusji, gdzie ten tradycyjny podział ról ocenialiśmy jako lepszy/zdrowszy dla społeczeństwa/państwa long-term, gdzie w tym tradycyjnym podziale są o wiele bardziej kultywowane wartości rodzinne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 4 minuty temu, P_M napisał(a): A nie mieliśmy czasem dyskusji, gdzie ten tradycyjny podział ról ocenialiśmy jako lepszy/zdrowszy dla społeczeństwa/państwa long-term, gdzie w tym tradycyjnym podziale są o wiele bardziej kultywowane wartości rodzinne? Czyli twierdzisz, że tradycyjny podział ról jest lewicowy? Czy nie zrozumiałeś postu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 11 minut temu, RappaR napisał(a): Czyli twierdzisz, że tradycyjny podział ról jest lewicowy? Czy nie zrozumiałeś postu? kolejny zbyt “głupi” na twoje genialne przemyślenia i posty 2 godziny temu, fluber napisał(a): Ja czekam jakie będą zapisy w nowej ustawie o finansowaniu związków wyznaniowych, bo z odpisów podatkowych Żydzi w Polsce się nie utrzymają poradzą sobie. prawie na całym świecie sobie radzą więc to dla nich najmniejszy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał(a): kolejny zbyt “głupi” na twoje genialne przemyślenia i posty Nie dziwi mnie, że się z Mayorem dobrze dogadujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie dziwi mnie, że się z Mayorem dobrze dogadujesz nikogo to nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Czyli twierdzisz, że tradycyjny podział ról jest lewicowy? Czy nie zrozumiałeś postu? a) nie b) zrozumiałem c) zacytowałem, bo wydawało mi się, że uważałeś, że tradycyjny podział jest lepszy, ergo zdziwiłem się, że napisałeś, że sprzeciwiasz się tradycyjnemu podziałowi ról. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 21 minut temu, P_M napisał(a): a) nie b) zrozumiałem c) zacytowałem, bo wydawało mi się, że uważałeś, że tradycyjny podział jest lepszy, ergo zdziwiłem się, że napisałeś, że sprzeciwiasz się tradycyjnemu podziałowi ról. To nie jest kwestia co uważam za lepszy czy nie, tylko co popieram. Zgadzam się z feministkami, że trzeba zlikwidować tradycjny podział ról i zrównać wiek emerytalny i obowiązek wojskowy na dokładnie takich samych zasadach. 28 minut temu, Koelner napisał(a): nikogo to nie interesuje A jednak się wypowiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 6 godzin temu, Koelner napisał(a): By odkryć, kto tobą rządzi, po prostu sprawdź, kogo nie wolno ci krytykować. Braun tym performance pokazał wielu osobom, że jakieś żydowskie święta odbywają się być może w najważniejszym gmachu w Polsce. Kłopot w tym że Braun to idiota (inteligentny) który wieszczy spisek żydowski od wielu lat i jego wybryk nie był podyktowany niczym innym jak uprzedzeniem do tej konkretnej grupy ludzi i wyznania Nie było w tym nic głębszego i takie jednostki powinno się cancelować, bo nie chcę być kiedyś z nim porównany tylko dlatego ze urodziliśmy się w jednym kraju Jego nienawiść jest głupia i niczemu nie służy 3 godziny temu, RappaR napisał(a): To nie jest kwestia co uważam za lepszy czy nie, tylko co popieram. Zgadzam się z feministkami, że trzeba zlikwidować tradycjny podział ról i zrównać wiek emerytalny i obowiązek wojskowy na dokładnie takich samych zasadach. Czyli jednak się z feministkami nie zgadzasz. Ich postrzeganie równości różni się od twojego Twoje jest w ich przekonaniu sexizmem I proszę cię, nie rób z siebie lewicowca czy choćby centrysty bo ci w tym nie do twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Czyli jednak się z feministkami nie zgadzasz. Ich postrzeganie równości różni się od twojego Twoje jest w ich przekonaniu sexizmem Ja się z feministkami zgadzam, ponieważ postuluję równość. Mogą się ze mną nie zgadzać sexistki i inne istki 3 godziny temu, josephnba napisał(a): I proszę cię, nie rób z siebie lewicowca czy choćby centrysty bo ci w tym nie do twarzy Napisałem swoje poglądy w każdej kwestii, to że Ty się z nimi nie zgadzasz, to inna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi