RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): ale kiedy Rappar zrobił mayorowi cos wg mnie absolutnie niedopuszczalnego, A co takiego zrobiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Fluber ty masz jakąś paranoiczną potrzebę wybielania siebie i prostowania każdej sytuacji Pierol to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 W dniu 22.12.2023 o 19:57, josephnba napisał(a): Miałem nieprzyjemność wystąpić u Jaworowicz 9 lat temu kiedy robiła materiał o upadku naszego dewelopera. Współczuję. W dniu 22.12.2023 o 19:57, josephnba napisał(a): bo realnie to on przestał pomagać lata temu, teraz to żenujący spektakl a nie poważny program. Midas robi zresztą z tego niezły kontent To jest prawda, że "misyjnośc" Szopki skończyła się lata temu i teraz to jest głównie kabaret a w szczególności jak są jakieś sprawy na wsi o chałupę czy inny kawałek ziemi. Dla Midasa szopka to żyła złota, czasem też mam wrażenie, że Kaszewiak sam specjalnie podkręca atmosferę aby dać Danielowi temat do odcinka (choć ogólnie jak siedzi w studio to jest tam jednym z tych bardziej kumatych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 tak to jest jak ktoś nie załapie się na program “willa plus”. serduszko zostaje ale demony w głowie mówią przy urnie “głosuj przeciw” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 10 godzin temu, fluber napisał(a): Tutaj mój pean na cześć Jarosława @Pablo81 @jack A tu się jaram ich genialna kampanią @jack @Pablo81 To żadna krytyka. To wyraz troski. Znajdź faktyczną krytykę jakiegoś pomysłu, ruchu, "reformy". Broniłeś i wspierałeś PiS przez 8 lat. Może i od czasu jak sam, osobiście, dostałeś w dupę od Czarnka mniej ale nawet wtedy tłumaczyłeś, że to nie PIS tylko ludzie Ziobry są źli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 9 godzin temu, fluber napisał(a): @Pablo81Bo ja nie okopuje się na pozycji, nie jestem betonem w żadnej kwestii, nie Covid, Ukraina, planeta umiera... oczywiście, że nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 8 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Covid, Ukraina, planeta umiera... oczywiście, że nie jesteś Ostatni raz w tym roku Spierdalaj z internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 26 minut temu, josephnba napisał(a): Ostatni raz w tym roku Spierdalaj z internetu https://nicelocal.pl/warsaw/medical/type/szpital_psychiatryczny/district/bialoleka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): https://nicelocal.pl/warsaw/medical/type/szpital_psychiatryczny/district/bialoleka/ Czyli jednak nie ostatni raz Spierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 41 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Covid, Ukraina, planeta umiera... Tabliczka mnożenia, prawo Ohma... 55 minut temu, jack napisał(a): To żadna krytyka. To wyraz troski. Wam już nawet lekarz nie pomoże, uwięzieni we własnych glowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Wam już nawet lekarz nie pomoże, uwięzieni we własnych glowach Ja rozumiem, że to wstyd. To tak jak swego czasu z głosowaniem na PIS, nikt nie głosował a PIS wygrywał wybory. To się oczywiście z czasem zmieniło bo ludzie się odważyli ale jak widać wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 13 minut temu, fluber napisał(a): Tabliczka mnożenia, prawo Ohma... Chciałbyś:) Jednego skambaga pora w końcu wyciszyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 hahaha pereira i rachonie używają #WolneMedia no wstydu nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): Tabliczka mnożenia, prawo Ohma... To prawo Ohma tez nie istnieje? moja szkoła średnia i studia to kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 W dniu 26.01.2021 o 13:28, ely3 napisał(a): @polskignom Czechy kulturowo to model Skandynawski z bardzo wyzwoloną rolą kobiety - w ogóle Sebastianowi model się sypie skoro największa dzietność jest w krajach gdzie tradycyjny model rodziny nie istnieje tj Skandywania i Czechy Ale ten wpis się źle zestarzał https://forsal.pl/gospodarka/demografia/artykuly/9391979,liczba-urodzen-w-czechach-spadla-w-2-lata-o-ponad-20-proc-nawet-w-pol.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 14 minut temu, fluber napisał(a): Ale ten wpis się źle zestarzał https://forsal.pl/gospodarka/demografia/artykuly/9391979,liczba-urodzen-w-czechach-spadla-w-2-lata-o-ponad-20-proc-nawet-w-pol.html Model skandynawski czy gdzie 20% imigracji nabija dzietność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 @jack przeszczęśliwy z cenzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 3 godziny temu, RappaR napisał(a): @jack przeszczęśliwy z cenzury Nie cieszysz się że resortowe dziecko straciło posadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 4 godziny temu, josephnba napisał(a): Nie cieszysz się że resortowe dziecko straciło posadę? Nie Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 9 godzin temu, RappaR napisał(a): @jack przeszczęśliwy z cenzury A co ja mam z tym wspólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi