RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): Masz wystarczająco dużo wolnego czasu. Znajdziesz. Akurat wolnego czasu mam bardzo mało. W grudniu zaś mi wyjdzie ~400h, dorzuć do tego siłownię i dojazdy, możesz wyręczyć w szukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 "Elita" https://rozrywka.radiozet.pl/plotki/michal-adamczyk-zarobil-miliony-w-tvp-teraz-skapi-na-alimenty-dla-corki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 pamiętajcie że duża część ich zarobków idzie na wpłaty dla partii PiS -> przynajmniej tak jest w spółkach skarbu państwa więc ogólnie robią to z pasji, patriotyzmu a nie dla hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał(a): pamiętajcie że duża część ich zarobków idzie na wpłaty dla partii PiS -> przynajmniej tak jest w spółkach skarbu państwa więc ogólnie robią to z pasji, patriotyzmu a nie dla hajsu Jaka duża? Rocznie możesz wpłacić 45 tysięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Jaka duża? Rocznie możesz wpłacić 45 tysięcy. prawo jest dla biednych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 https://wiadomosci.wp.pl/w-tvp-odkryli-liste-17-zakazanych-filmow-6979047606381056a Ale komuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 54 minuty temu, Reikai napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/w-tvp-odkryli-liste-17-zakazanych-filmow-6979047606381056a Ale komuchy Dziwne że nie ma tam o tych dwóch co ukradli księżyc, gdzie Kaczyńskich pokazują jako złodziei Chyba sobie odpalę człowieka z marmuru, nie oglądałem już danych parę lat Tera już chyba można bez obaw o nocną wizytę smutnych panów k**** ci debile Sierockiego zwolnili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Dziwne że nie ma tam o tych dwóch co ukradli księżyc, gdzie Kaczyńskich pokazują jako złodziei Chyba sobie odpalę człowieka z marmuru, nie oglądałem już danych parę lat Tera już chyba można bez obaw o nocną wizytę smutnych panów k**** ci debile Sierockiego zwolnili zgadzam się. inne filmy jebac ale te dwa filmy Wajdy zbyt przypominały państwo PiSowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 13 minut temu, josephnba napisał(a): k**** ci debile Sierockiego zwolnili @jack na pewno wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 13 minut temu, josephnba napisał(a): k**** ci debile Sierockiego zwolnili Może Legii nie lubią. Sierocki chyba nie lizał dupy pisiorom, więc decyzja dziwna, bo twarzą brudnej, prymitywnej i nachalnej propagandy, to raczej nie był. Tak mi się przynajmniej wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): @jack na pewno wyjaśni Pytasz mnie o opinię? Miło. Gdybyś organizował obciachową potańcówkę w stylu lat 80tych to Sierocki by się na dj nadał. Typ tak dawno zgubił trendy, że już go mało kto pamięta. Dziwne, że jeszcze jest go skąd wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 5 minut temu, jack napisał(a): Pytasz mnie o opinię? Miło. Gdybyś organizował obciachową potańcówkę w stylu lat 80tych to Sierocki by się na dj nadał. Typ tak dawno zgubił trendy, że już go mało kto pamięta. Dziwne, że jeszcze jest go skąd wywalać. Kto powinien zająć jego miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Kto powinien zająć jego miejsce? ktoś chudszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Kto powinien zająć jego miejsce? Przesadzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 9 minut temu, jack napisał(a): . Gdybyś organizował obciachową potańcówkę w stylu lat 80tych to Sierocki by się na dj nadał. Typ tak dawno zgubił trendy, że już go mało kto pamięta. Btw. według powyższego opisu i biorąc pod uwagę kto ogląda TVP, to trudno będzie znaleźć kogoś bardziej kompetentnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 15 minut temu, jack napisał(a): Pytasz mnie o opinię? Miło. Gdybyś organizował obciachową potańcówkę w stylu lat 80tych to Sierocki by się na dj nadał. Typ tak dawno zgubił trendy, że już go mało kto pamięta. Dziwne, że jeszcze jest go skąd wywalać. Pierdolicie hipolicie Spotykałem go na Jarocinie, na Woodstock, na openerze Jego wiedza o branży. Widzę trudna do zastąpienia 32 minuty temu, Szabla napisał(a): Może Legii nie lubią. Sierocki chyba nie lizał dupy pisiorom, więc decyzja dziwna, bo twarzą brudnej, prymitywnej i nachalnej propagandy, to raczej nie był. Tak mi się przynajmniej wydaje. Jebać Legię Tylko Hutnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 19 minut temu, josephnba napisał(a): Jego wiedza o branży. Widzę trudna do zastąpienia ai rucha go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 23 minuty temu, josephnba napisał(a): Jego wiedza o branży. Widzę trudna do zastąpienia Chyba na TVP Historia. Razem z Szpakowskim, Jaworowicz i Kaczyńskim (wiem, że nie żyje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 7 minut temu, jack napisał(a): Chyba na TVP Historia. Razem z Szpakowskim, Jaworowicz i Kaczyńskim (wiem, że nie żyje). Mam dużą tolerancję ale wymieniać jednym tchem Jaworowicz i Szpakowskiego? Tobie się wąski sufit na łeb spadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 8 minut temu, josephnba napisał(a): Mam dużą tolerancję ale wymieniać jednym tchem Jaworowicz i Szpakowskiego? Tobie się wąski sufit na łeb spadł? Dorzucę jeszcze mole z szafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi