fluber Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 3 minuty temu, mayor napisał(a): Tia.,A Ty się chwaliłeś że dzięki PiS zarabiasz dużo na wielu etatach Najwyraźniej wcale nie zarabiam dużo. 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Trolling xD Żaden trolling, pomijając skandaliczne stawki grubo powyżej wartości rynkowej, to wrzucanie wyższych kwot na fakturę to jest jawne omijanie podatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Najwyraźniej wcale nie zarabiam dużo. Czyli masz dużo, ale doopa boli że ktoś ma więcej, .Znaczy jak Ty byś tyle zarabiał, to by było git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 2 minuty temu, mayor napisał(a): Czyli masz dużo, ale doopa boli że ktoś ma więcej, .Znaczy jak Ty byś tyle zarabiał, to by było git Dupa mnie boli, bo zamiast na wartosciowe programy przejebano kase z dotacji na przeciętnych dziennikarzy, płacąc im gwiazdorskie stawki i to jeszcze omijając podatki ( i podejrzewam że ustawę kominowa przy okazji też). Moje zarobki nie mają z tym nic wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Dupa mnie boli, bo zamiast na wartosciowe programy przejebano kase z dotacji na przeciętnych dziennikarzy, płacąc im gwiazdorskie stawki i to jeszcze omijając podatki ( i podejrzewam że ustawę kominowa przy okazji też). Moje zarobki nie mają z tym nic wspólnego A mój pomysł z grantami celowymi uznałeś za wariactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) 23 minuty temu, fluber napisał(a): Żaden trolling, pomijając skandaliczne stawki grubo powyżej wartości rynkowej, to wrzucanie wyższych kwot na fakturę to jest jawne omijanie podatków. W takim razie rozumiem że pierwszy rzucasz kamieniem poniewaz nigdy nie zawyżyles faktury. W takim wypadku zwracam honor. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): A mój pomysł z grantami celowymi uznałeś za wariactwo. Co ma piernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Dupa mnie boli, bo zamiast na wartosciowe programy przejebano kase z dotacji na przeciętnych dziennikarzy, płacąc im gwiazdorskie stawki i to jeszcze omijając podatki ( i podejrzewam że ustawę kominowa przy okazji też). Moje zarobki nie mają z tym nic wspólnego To trzeba było się uczyć.,Nie chodziło sie do szkoły , teraz sie dźwiga toboły., Nie nosiło się teczki, teraz się nosi woreczki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): W takim razie rozumiem że pierwszy rzucasz kamieniem poniewaz nigdy nie zawyżyles faktury. W takim wypadku zwracam honor. Nigdy nie zawyzylem faktury, mogę rzucać kamieniami z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Nigdy nie zawyzylem faktury, mogę rzucać kamieniami z czystym sumieniem Ten typol z TV też tak mówi 3 minuty temu, fluber napisał(a): Co ma piernik do wiatraka? To że pieniądze są wydawane na to na co powinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 W dniu 21.10.2017 o 00:16, mayor napisał(a): .,Miałem kiedyś takie zdarzenie,:W drugi dzień świąt w 2013 roku zostałem wysłany w "trybie pilnym" do klientki na Chelsea W 14 st,czwarte piętro bez windy,walizka z próbkami ciężka jak diabli,ale za to dwie miłe ładne dziewczyny .,Kiedy wyrównałem oddech po wspinaczce 5 minut temu, mayor napisał(a): To trzeba było się uczyć.,Nie chodziło sie do szkoły , teraz sie dźwiga toboły., Ok:) 19 minut temu, jack napisał(a): To że pieniądze są wydawane na to na co powinny Jak rząd daje granty to pieniądze są wydawane na to na co powinny? Nie znałem Cię od tej strony https://www.rp.pl/polityka/art38063991-miliony-od-ministra-czarnka-na-badanie-chrystianofobii-w-polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 33 minuty temu, fluber napisał(a): Jak rząd daje granty to pieniądze są wydawane na to na co powinny? Nie znałem Cię od tej strony https://www.rp.pl/polityka/art38063991-miliony-od-ministra-czarnka-na-badanie-chrystianofobii-w-polsce Chcesz tym udowodnić, że katolicy to złodzieje i nie powinni dzielić/dostawać pieniędzy? Nie spodziewałem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 5 minut temu, jack napisał(a): Chcesz tym udowodnić, że katolicy to złodzieje i nie powinni dzielić/dostawać pieniędzy? Nie spodziewałem się. Nie, że uważasz iż temat linkowanych badań jest uzasadniony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 10 godzin temu, fluber napisał(a): Ok:) Mam nadzieję że jako elita pisowskiej inteligencji, śmietanka kadry naukowej, nie musisz nic nosić, gdyż masz do wszystkiego asystę parobków i wystarczy że pokażesz palcem ,a wszystko jest porobione, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 9 minut temu, mayor napisał(a): Mam nadzieję że jako elita pisowskiej inteligencji, śmietanka kadry naukowej, nie musisz nic nosić, gdyż masz do wszystkiego asystę parobków i wystarczy że pokażesz palcem ,a wszystko jest porobione, @Pablo81 myślisz że kolega pisze szczerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 48 minut temu, fluber napisał(a): @Pablo81 myślisz że kolega pisze szczerze? Ciekawe czy myśli, że Ty piszesz szczerze kilkadziesiąt razy "Nie głosowałem na PiS ".,Wątpię czy ktokolwiek na forum w to uwierzył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): @Pablo81 myślisz że kolega pisze szczerze? Nie idź drogą "Proszę pani, a Jasiu też tak robi". Pisałem już, dlaczego od ciebie wymagam więcej. A i to jest ironia. Ty ja też stosujesz, ale ja się odniosłem do kłamstw nie będących ironią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Pisałem już, dlaczego od ciebie wymagam więcej. A przypomnisz, bo nigdzie nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): A przypomnisz, bo nigdzie nie zauważyłem Masz wystarczająco dużo wolnego czasu. Znajdziesz. Wielokrotnie pisałem, że jest Katolikiem i od niego szczególnie wymagam przestrzegania Katechizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nie idź drogą "Proszę pani, a Jasiu też tak robi". Pisałem już, dlaczego od ciebie wymagam więcej. A i to jest ironia. Ty ja też stosujesz, ale ja się odniosłem do kłamstw nie będących ironią. Stosujesz podwójne standardy. Ja kłamię, inni ironizują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Stosujesz podwójne standardy. Ja kłamię, inni ironizują. Ty też ironizujesz. Pisałem wyraznie, że odnoszę się do twoich kłamstw, nie do ironii. Serio jest dobry moment w kalendarzu katolika na chwilę refleksji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi